Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki man reikia 2 script Tai kaip supratote Gun licenzijos jei neturi gun licenzijos pasemi gun jis dingsta.

Ir 2 Script masyvus zudymas. Tai kaip nusauni tarkim 3-4 ir daugiau ismeta kad visi matytu kam masyvus zudymas ir kai tai buna atimtu lt ir xp

Kas duos siuos script ar FS tam +r3p

Jei padejau negailek +r3p :)

As esu Dankis o ne Dankius Tad nemaisyk!!!

Štai masyvus žudymas, prisidėk kad atimtu LT IR XP(nežinau kaip padaryti kad xp atimtu)

Kelk po "public OnPlayerDeath(playerid, killerid, reason)"

playerDB[killerid][kills]++;
if(playerDB[killerid][kills] == 3)
{
	new name[MAX_PLAYER_NAME],msg[128];
	GetPlayerName(killerid,name,sizeof(name));
	format(msg,sizeof(msg),"Robotukas: %s (Masyvus zudymas).",name);
	SendClientMessageToAll(0x98B13430,msg);
	SendClientMessage(playerid,0x98B13430,"* Masyvus zudymas! Uz ji gresia BAN");
               GivePlayerMoney(playerid, 1000);
}

return 1;
}

Ir kitas, šitą kelk po "public OnPlayerUpdate(playerid)"

new ginkls = GetPlayerWeapon(playerid);
if(ginkls ==1 || ginkls == 2 || ginkls == 3 || ginkls == 4 || ginkls == 5 || ginkls == 7 || ginkls ==8 || ginkls == 9 || ginkls == 10 || ginkls == 11 || ginkls == 12 || ginkls == 13  || ginkls == 15
|| ginkls == 16 || ginkls == 17 || ginkls == 18 || ginkls == 19 || ginkls == 20 || ginkls == 21 || ginkls == 22 || ginkls == 23 || ginkls == 24 || ginkls == 25 || ginkls == 26 || ginkls == 27 || ginkls == 29 || ginkls == 28 || ginkls == 30
|| ginkls == 31 || ginkls == 32 || ginkls == 33 || ginkls == 34 || ginkls == 35 || ginkls == 36 || ginkls == 37 || ginkls == 38 || ginkls == 39 || ginkls == 40 || ginkls == 41 || ginkls == 42 || ginkls == 44 || ginkls == 45 || ginkls == 46
|| ginkls == 47 || ginkls == 48 || ginkls == 49 || ginkls ==50)
{
if(!playerDB[playerid][teisesG])
{
SendClientMessage(playerid, GREEN, "Neturite ginklu licenzijos,ja galite nusipirkti is Armijos darbuotojo");
ResetPlayerWeapons(playerid);
}
}]

Bet aišku viska pasikeisk pagal save nes čia iš mano GM išimta

Aš tik kažką panašaus įkėliau, +rep neprašau.Paprašyk kokio scripterio gero kad tau padėtų nes aš čia nesuprantu šito dalyko.

Štai masyvus žudymas, prisidėk kad atimtu LT IR XP

playerDB[killerid][kills]++;
if(playerDB[killerid][kills] == 3)
{
	new name[MAX_PLAYER_NAME],msg[128];
	GetPlayerName(killerid,name,sizeof(name));
	format(msg,sizeof(msg),"Robotukas: %s (Masyvus zudymas).",name);
	SendClientMessageToAll(0x98B13430,msg);
	SendClientMessage(playerid,0x98B13430,"* Masyvus zudymas! Uz ji gresia BAN");
}

return 1;
}

Ir kitas

new ginkls = GetPlayerWeapon(playerid);
if(ginkls ==1 || ginkls == 2 || ginkls == 3 || ginkls == 4 || ginkls == 5 || ginkls == 7 || ginkls ==8 || ginkls == 9 || ginkls == 10 || ginkls == 11 || ginkls == 12 || ginkls == 13  || ginkls == 15
|| ginkls == 16 || ginkls == 17 || ginkls == 18 || ginkls == 19 || ginkls == 20 || ginkls == 21 || ginkls == 22 || ginkls == 23 || ginkls == 24 || ginkls == 25 || ginkls == 26 || ginkls == 27 || ginkls == 29 || ginkls == 28 || ginkls == 30
|| ginkls == 31 || ginkls == 32 || ginkls == 33 || ginkls == 34 || ginkls == 35 || ginkls == 36 || ginkls == 37 || ginkls == 38 || ginkls == 39 || ginkls == 40 || ginkls == 41 || ginkls == 42 || ginkls == 44 || ginkls == 45 || ginkls == 46
|| ginkls == 47 || ginkls == 48 || ginkls == 49 || ginkls ==50)
{
if(!playerDB[playerid][teisesG])
{
SendClientMessage(playerid, GREEN, "Neturite ginklu licenzijos,ja galite nusipirkti is Armijos darbuotojo");
ResetPlayerWeapons(playerid);
}
}]

Bet aišku viska pasikeisk pagal save nes čia iš mano GM išimta

O Gali pasakyt kur idet ir kai dasidet kas xp ir lt atimtu?

Jei padejau negailek +r3p :)

As esu Dankis o ne Dankius Tad nemaisyk!!!

sveiki žinau ne į temą, bet kaip reik pakeist srifto spalva parasysit gausite +rep

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...