Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškomas grafikos dizaineris ir vaizdo įrašų montuotojas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Atsiprašau iš karto, kad šioje skiltyje ieškau  ne tik grafikos dizainerio, bet paprasčiausiai nemačiau prasmės kurti dviejų atskirų temų.

Esame naujai iškepta organizacija „Viskas yra įmanoma“ ir ruošiamės įvykdyti pirmąjį savo projektą „Ištiesk pagalbos ranką beglobiams gyvūnams“. Šio renginio tikslas – padėti su finansinėmis problemomis susidūrusiai Utenos gyvūnų mylėtojų draugijai ir tuo pačiu šviesti akcijos dalyvius apie gyvūnų teises ir atsakomybę už žiaurų elgesį su gyvūnais.

Mūsų projekto komunikacija bus vykdoma per populiariausią sporto šaką Lietuvoje – krepšinį. Jau dabar prie mūsų iniciatyvos prisijungė tokie krepšininkai, kaip legendiniai broliai Lavrinovičiai, Simas Buterlevičius, Antonis Sklivas, Dovis Bičkauskis, Martinas Geben, Gabrielius Maldūnas, Gytis Radzevičius, Mindaugas Kupšas. Netrukus mūsų gretos turėtų dar labiau padidėti.

Šiuo metu ieškome dviejų žmonių – grafikos dizainerio ir vaizdo įrašų montuotojo. Kas liečia dizaino reikalus, tai vieną žmogų šioje pozicijoje jau turime, džiaugiamės, kad jis su mumis bendradarbiauja, tačiau kitą savaitę jis išvyksta atostogauti ir mums būtinai reikia dublerio, kuris perimtų visus grafikos dizaino kūrimo darbus, kol mūsų kolega išvykęs, o kai jis grįš – dirbtų kartu komandoje.

Vaizdo įrašų kūrime šiek tiek paprasčiau. Savo komandoje turime žmogų, kuris filmuoja su profesionalia įranga, todėl visą medžiagą turėsime ir antrasis žmogus turėtų vykdyti tik montuotojo funkcijas. Kaip minėjau, komandoje esantis žmogus yra profesionalas ir jis ne visada randa laiko sumontuoti paprastesnius įrašus, todėl užsiims tik rimčiausių klipų montavimo darbais. 

Taigi, ieškome rimtų, atsakingų, norinčių įrodyti savo vertę žmonių į šias dvi pozicijas. Esame neseniai įsikūrusi organizacija, todėl dabar mobilizuojame žmones norinčius savanoriškai prie mūsų prisijungti, bet ateityje gerai pasirodę savanoriai turės galimybę gauti ir darbo vietą pačioje organizacijoje, o tas Jums suteiktų jau ir pajamas.

Prisijungdami prie mūsų Jūs ne tik prisidėsite prie kilnaus tikslo įgyvendinimo, tačiau turėsite galimybę ir pasireklamuoti save ir ateityje sulaukti rimtų pasiūlymų, kurie savaime suprantama jau atneštų ir finansinę naudą.

Susidomėję susisiekite su manimi asmenine žinute forume arba socialiniame tinkle „Facebook“ puslapiuose „Viskas yra įmanoma“ arba „Ištiesk pagalbos ranką beglobiams gyvūnams“.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...