Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Parduodu keleta counter-strike 1.6 MS boost vietų


RomasTR

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1344 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Priimsiu tik 2-3 serverius:

Metams boost 100eur ( galiu išrašyti sąskaitą faktūrą ) 

Savaitėmis ir mėnesiais nepardavinėju. ( Kaip pvz: Diena boosto kainuos 0.27 centus. ) 

ms statistika ( per 2 MS ) unikalių 2000-3000 žaidėjų 24h bėgį.


Boost netinkamas jeigu:

1.Jūsų serveris naujas ir norite turėti iškarto pilną serveri. 

Boost tinkamas:

1.Jeigu turite veikianti serverį su tam tikru skaičiumi žaidėju ir norite papildyti naujais playeriais papildomai.

Skype: dj-paskuda

Redaguota , nario RomasTR
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pirkti neapsimoka - nes jo projektas (ProCS.LT, kartu su šia paslauga MasterServer) yra parduodami. Nuorodą į pardavimo skelbimą: /t409450/parduodamas-counter-strike-16-projektas-su-pelnu/

Taigi pirkdami paslaugą už 100Eur - neturi garantijos, kad jeigu rytoj bus parduotas projektas, naujasis savininkas neprivalės laikytis įsipareigojimų.

Akivaizdu kad Procs.lt savininkas neįvertino tokių rizikos veiksnių, taip pat neįvertino, kad internete niekas tokių sandorių tokiem laikotarpiams nedaro tik žodiniu susisitarimu kuris nieko nereiškia. Sakys jisai išrašo saskaitą - faktūrą - bet ją turi patvirtinti notaras, kas dar kainuotų papildomai pinigų ir laiko dėl kažkokio CS projekto? 
 

Citata

Boost netinkamas jeigu:

1.Jūsų serveris naujas ir norite turėti iškarto pilną serveri. 


Jeigu jis taip kalba - vadinasi jo MasterServer yra visiškai tuščias arba labai menkas. Ir už tai  mokėti 100EUr? 2Eur per savaitę? Žinau kur už 2Eur galima gauti mėnėsiui :)

 

Citata

ms statistika ( per 2 MS ) unikalių 3000-5000 žaidėjų 24h bėgį.

Šita statistika visur pateikiama skirtingai. Todėl jis tikrai tuščias arba čia rodo ne unikalius, o bendrus paspaudimus, kas iškreipia vaizdą, nes unikalių būti 150, o bendrų paspaudimų ir susidarytų apie 3000-5000.

Išvada - SCAMERIS.

Redaguota , nario ManoKova
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Išvada - Fedingas, slepiantis ir kuriantis vis naujus accountus, nes dažniausiai būna išbanintas iš visų forumų nes rašo tik, kad parašyti.

 

1. Taip projektas kiekvienais metais parduodamas, ir 2016 metais buvo parduodamas. 

2. Jeigu projektas būtu nupirktas, būtu sudaroma sutartis su nauju pirkėju kuris būtu ipareigotas neišiminėti tinklapiuose nupirktų backlinks/reklamų, serveriuose žaidėjai neprarastu turimų privilegijų. Tas liečia ir boost.

3.Aš nesu kaltas, jog tu nesigaudai erdvėje, ir manai, jog šiai laikais vieno boost užtenka, tam kad serverį loštu daug žaidėjų. 

Gali imti iš gametrackers.rs ir begioti su turkais, plius šis malonumas nėra pigus. Arba antra: gali bostinti procs.lt, fenix.lt, gametracker.lt, fleshas.lt - iš karto keturiuose vietose. 

4. Pagal tave, tie kurie kažką daro ir turi yra parazitai. O tie kurie nieko nedaro ir neturi, tiesiog šudprojekčiai.  Man įdomu kodėl aš parazitas, todėl kad platinu cs instalą? tu juk darei tapati? kažką apgavau, ar apgaudinėju? 

5. Pažiūrėk į savo buvusius projektus, kaip pats scaminai. Pardavinėdavai boost po keleta eurų, nors žinojai, kad jokių žaidėjų neturi.  Kur tavo dabar projektai? Pakalbėti ir šmeisti tikrai moki, bet geriau savo darbelius papasakok, kokį šuda malei ir tebemali.  

6. Taip MS statistika šiuo metu sumažėjus, bet naturalu - atostogų pabaiga. Šiai dienai ji siekia apie 2000-2500 per dieną. Plius mano atostogu metu buvo kibes MS šį mėnesį, todėl žaidėju nemaža dalis dingo. Laikui bėgant MS atsigaus ir bus kaip buve.

7. Net nežinau, kodėl tau atsakau, nes jau senai visi žinome jog esi kvailas per visa pilva. Ir viskas ka moki tai šmeišti kitus su išgalvota tiesa:) 

 

O čia screen shotai kurie tau siunčia dideli riebų faka į snuki. Nes eilini karta nežinant tiesos apsišiki visu akivaizdoje. :)  

Citata

nes unikalių būti 150

kaip ir amxmodx.lt taip ir čia - atsakiau į tavo debiliškus pamastymus tik tam, kad kiti žmonės tūrėtu dvi tiesas. 1 Mano ir 2 tavo susapnuota ir išgalvota:) 

į tavo žinutes nebeatsakau, svajok - sapnuok toliau :)

chart (1).jpeg

chart.jpeg

Redaguota , nario RomasTR
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kaip ir sakiau bendras užklausas įkėliai, o ne unikalius apsilankymus - prigautas.
Projektas parduodamas ir TIKRAI nėra garantijų kad naujasis savininkas laikysis įsipareigojimų.

 

Citata

2. Jeigu projektas būtu nupirktas, būtu sudaroma sutartis su nauju pirkėju kuris būtu ipareigotas neišiminėti tinklapiuose nupirktų backlinks/reklamų, serveriuose žaidėjai neprarastu turimų privilegijų. Tas liečia ir boost.

Kaip ta sutartis atrodytų įsipareigojimo laikytis senų salygų tam tikrų? Žinute per Skype ar per facebook būtų įpareigotas? Tokie įsipareigojimai yra niekiniai. O gal viski turi kokį šabloną?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Tu nenormalus.

уникальные запросы išverti kaip общие запросы ?  

Jeigu nežinai, kas yra sąskaitą faktūrą.

Kas yra pirkimo - pardavimo sutartis. 

Kas yra projekto perleidimo sutartis su perleidžiamais turimais buvusio savininko įsipareigojimais, tai apie ka su tavimi dar galima kalbėti.

Visiškas bukas asilas , kaip tave žemė nešioja nesuprantu. 

unikalnije zaprosi - ir yra unikalios užklausos, o ne obscije zaprosi - bendros užklausos. 

 

 

Redaguota , nario RomasTR
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ar tu čia tik nefantazuoji tik?

Citata

Kas yra projekto perleidimo sutartis su perleidžiamais turimais buvusio savininko įsipareigojimais

Ar tikrai tavo ta "sutartis" bus kazkoks pagrindas kazkam laikytis kažkokių niuansų?
Nu baik jau gal... juokyt :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tu iškrites, siauro mastymo žmogus ir daugiau neturiu ką be pridurti.

Jeigu nežinai kokia teisinę galia turi pardavimo/įsipareigojimų sutartys - užsikask ir neberaganėk per mano temas. 

 

Nes kol kas viskas ką parašėi yra totalus bulshit - melas, išgalvotos tavo tiesos, kurias paneigiau ankstesniuose postose.

Jeigu tu net neskiri kas yra unikalus žmonės ( kai rašoma уникальные запросы ) ir sugebi parašyti, jog tai bendros užklausos. Tai kas pas tave galvoje, košė turbūt :)

Šokinėji nuo vienos temos iki kitos, bet taip nieko ir neparašai kas būtu arti tiesos.

 

1. Rašai jog esu parazitas,nes platinu cs instalą. ( tačiau tu platinai, ir ne tik platinai, bet tusčia MS braukei patikliems žmonėms kurie mokėdavo po 2 eurus savaitei. Mainais jie nieko negaudavo, nes tiesiog nebūdavo žaidėjų. 

2. Su apkaba nieko nesigavo, kėlei savo projektą iki viršūnės, tačiau dingai nuo vaizdo taip pat greitai, kaip ir aš iškilau ir esu iki dabar. Tai yra tavo durnos galvos kaltė, nes nemokėjai susibendrauti su žmonėmis per kuriuos galėjai turėti savo projektui apčiuopiamos naudos. Tavo strategija - saves aukštinimas, kitų žeminimas. Bet kur tas nuvedė, jau tapo aišku. Taip keltas tavo projektas tiesiog užsidarė. 

3. Rašei jog mano masterį nėra žaidėjų, tačiau kaip pasirodo jų yra. Velgi nežinant tiesos, mane vadini parazitu, scameriu.

4. Nesupranti, ir nenori suprasti, jog vieno boost šiai dienai pilnam serveriui nepakanka, todėl reikia pirktis keliuose vietose iš karto. Ir jokie forumai, jokie facebook flodai, ir kita nepadės pritraukti žaidėjų. Nebent bus pastatytas CSGO koks serveriukas su free vip kiaura parą, tada visi steamai sugužės. Tačiau kokia iš to nauda savininkui, nežinau. Puikus pavizdys konteris.lt - kur jis dabar su savo freevipais, neaišku. 

 

5.6.7 ir t.t.. Daug galėčiau rašyti apie tave kokia nuomone sudarei su savo bereikšmėmis kalbomis, melu, pačio išgalvotomis tiesomis, sugadintais kitų žmonių nervais kai tenka tau atsakinėti, vient tik dėl to, kad kiti žmonės suprastu koks esi tusčias, nesupratingas, save keliantis žmogus.

 

Atsisuk viena diena į save, pasižiūrėk ką tu gero esi nuveikes.

Nesiruošiu teisintis prieš tave, kas mane pažysta, bendrauja, žino - jeigu kažką darau, ar prisiimu atsakomybę, jos ir laikaus - ir einu iki galo. Tačiau kai tu manes nepažinodamas pili srutas ant galvos, mažu mažiausiai pikta. 

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Teve mūsų, kuris esi danguje... :D
Daug prirašiai, bet mes dabar kalbame apie tai kad tavo projektas yra pardavimo stadijoje, o tu toliau siūliai nepigę paslaugą, dėl kurios mano akimis nėra jokių garantijų, kad jos veiks kai projektas bus nupirktas.


Žodžiu aš tau iš pradžių bandžiau ir duoti suprasti, kad reikia kažko, kad naujasis savininkas laikytųsi senojo savaninko įsipareigojimų.

Tavo sąskaita faktūra yra niekinė, nes ji skirta įrodyti, kad esi pardavęs projektą, o naujajam savininkui įrodymas, kad nusipirko ir kiek mokėjo. Bet ji neįpareigos laikytis kažkokius serverius Masterserveryje ar tavo nuorodas svetainėje. Beje kad ji galiotų turėtų būti ant abiejų parašai, ar tikrai bus? Nu gal... :D

Taigi jeigu aš noriu nusipirkti pas tave Masterserveryje vietą už 100Eurų, aš neturiu garantijų, tu taip pat jų negalėsi garantuoti dėl paslaugos ateities. Kaip kažkas sakė amxmodx.lt forume už kažkiek sumos kažkur kitur užpirksi tam serveriui ir atrodys kad iš tavęs efektyvu.

Tai tu man vis dar neįrodej kad pas tave pirkti už 100Eur yra saugu, nematau jokio pdf dokumento ar kažko tokio, kad pardavęs projektą - užtikrinsi, įpareigosi naująjį savininką laikytis tam tikrų įsipareigojimų šiuo atveju del Masterserver vietos.

Štai kažko tokio reikės: http://img.lrytas.lt/ad/lrytasprojektai/Pirkimo.pdf
Bet vargu, tu tiki savo sąskaitom-faktūrom niekinėm :D

Redaguota , nario ManoKova
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aš jau viska parašiau, kam reikalingos sutartis. Net jeigu ir savininkas būsimas nesilaikytų isipareigojimų, teismo keliu žmonės galėtu prisiteisti nuostolius,tame tarpe ir aš. Joks popiergalis niekada garanto neduoda, bet gyvename diplomatiškoje šalį, kur visi ginčai gali būti sprendžiami teismo keliu, jeigu kitaip neina susikalbėti.

Aš esu pardaves ne vieną ir ne du projektus, todėl žinau kaip viskas vyksta, ir kokios sutartis turi būti pasirašomos.

Turiu savo verslą, dirbu su didelemis įmonėmis. Manai, norėčiau dėl 100 eur terštis savo vardą ? kai 21 amžiuje apie žmogų gali sužinoti viską. Aš pats saves iki to neprivesčiau, kad dėl 100 eur mane vadintu apgaviku, ir būtu įrašai su įrodymais kaip apgavau žmogų/įmonę.

Kadangi projekto kaina yra didelė kaip cs`ui, o ir turiu isipareigojimų prieš kitus žmonės/įmonės kurie pirkosi projekte reklamas, būtu pasirašomos visos įmanomos sutartis.

Projektas pardavinėjamas nuo 2016 metų. Apskritai, jeigu ir esu ikėles, kad projektas parduodamas - ne faktas, kad ji ir parduosiu. Būną įvairių dienų, kai atrodo nebesinori nieko, o būna dienų kaip dabar - kai paleisti neketinu nors ir bus susidomėjimas. Tačiau kiekviena diena skirtinga, todėl betkokiu atvėju esu patalpines jog projektas yra parduodamas. Bet kaip ir minėjau, jis parduodamas nuo 2016 metų.

Tie kas pas mane pirktu betkokia paslaugą, ir jeigu jam nepakaktu žodinio susitarimo, visada galima pasirašyti sutartį ! 

Jeigu žmogus nenori pasirašinėti sutarties, tačiau jam reikalinga sąskaitą faktūrą, į pastabas įrašomi visi punktai kuriu aš kaip pardavėjas privalėčiau laikytis.  Tai yra pirkėjui saugiklis, nes turėtu visus įrodymus, jog pervedinėjo man pinigus, o aš nesilaikiau pasirašyto susitarimo.

Suprask, tu manes nežinai, rašai bele ka. Aš suprasčiau, jog tokių dalykų klaustu manęs potencialus pirkėjas, boost / reklamų ir t.t. Bet tu toks nesi, tiesiog bandai lygioje vietoje ižvelgti klasta,ir išvesti mane į dienos šviesą. Bet nejau nesupranti, kad dienos šviesoje viskas pas mane yra švaru, gražu, ir be jokių scamu.

Taip, pagal tave esu parazitas, nes platinu cs instalą, bet tau neatrodo keista, jog pats tuo užsiimdavai, kodėl saves to nevadini tokiu pačiu ?

Ar aš į instalą slowhackus kažkokius delioju, ar dar ką ?

Visi puikiai savininkai supranta, kad šia dieną jeigu nori turėti žaidėjų, reikia verstis per galvą. Vieni kaip aš kuria savo, kiti boostina.

Aš puikiai suprantu, kad mano bostas nėra axujenai geras. Bet reikia suprasti, kad nebeliko gerų bostu, todėl jeigu savininkas stengiasi dėl savo projekto, jis užpirks to bosto dar kažkur, o ne tik pas vieną MS savininką.

Nejau tu nesupranti viso šito tiek metų turėjas savo projektą ?

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Citata

Aš jau viska parašiau, kam reikalingos sutartis. Net jeigu ir savininkas būsimas nesilaikytų isipareigojimų, teismo keliu žmonės galėtu prisiteisti nuostolius,tame tarpe ir aš. Joks popiergalis niekada garanto neduoda, bet gyvename diplomatiškoje šalį, kur visi ginčai gali būti sprendžiami teismo keliu, jeigu kitaip neina susikalbėti.

Tu tikrai tuo tiki? Būtum pirmasis ko gero, kuris teistųsi dėl ne visai legalių dalykų - MasterServerio, kuris nėra toks jau ir šventas daiktas. Oficialiai Masterserverius keisti yra draudžiama. Tai prilyginama kažkam tokio kaip piratinės versijos platinimas ir pan. Todėl aš tavim netikiu dėl to jau čia prisigavai vėl ir nerimtai pakalbėjai :) Pasidomėjus teisininkų turbūt net nepavyktų iškelti tau to teismo, nes čia tas pats kas teistis dėl kreždutės saldainio :D.
 

Citata

Aš esu pardaves ne vieną ir ne du projektus, todėl žinau kaip viskas vyksta, ir kokios sutartis turi būti pasirašomos.

Tikrai nežinai. Jei per socialinę media (skype, facebook, one.lt) parduovej ten savo tas radijas - nereiškia, kad turi labai daug patirties ir kad žinai kokios sutartys, nes kai prašiau kad mane įtikintum kad saugu pirkti už 100Eur Masterserveryje vietą, kai projektas pardavimo stadijoje - taip ir neparodėj man jokios sutarties.
 

Citata

Tie kas pas mane pirktu betkokia paslaugą, ir jeigu jam nepakaktu žodinio susitarimo, visada galima pasirašyti sutartį ! 

Žodiniai susitarimai yra niekiniai šiais laikais. Tas pats kas šuniui liepi saugot mėsą.
 

Citata

Projektas pardavinėjamas nuo 2016 metų. Apskritai, jeigu ir esu ikėles, kad projektas parduodamas - ne faktas, kad ji ir parduosiu. Būną įvairių dienų, kai atrodo nebesinori nieko, o būna dienų kaip dabar - kai paleisti neketinu nors ir bus susidomėjimas. Tačiau kiekviena diena skirtinga, todėl betkokiu atvėju esu patalpines jog projektas yra parduodamas. Bet kaip ir minėjau, jis parduodamas nuo 2016 metų.

Jau pradėjai mėtytis? Panašu kad nori uždirbt iš Masterserver, parduoti ir nusiplauti.
Arba uždirbt gerai iš MS ir paskui baigsis galiojimai ir viskas baigsis.

 

Citata

Aš suprasčiau, jog tokių dalykų klaustu manęs potencialus pirkėjas, boost / reklamų ir t.t. Bet tu toks nesi, tiesiog bandai lygioje vietoje ižvelgti klasta,ir išvesti mane į dienos šviesą. Bet nejau nesupranti, kad dienos šviesoje viskas pas mane yra švaru, gražu, ir be jokių scamu.

Manau jau padariau pakankamai daug kad niekas nepirktų - jei toks atsiras - pasidalink ;D
 

 

Redaguota , nario ManoKova
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Žodžiu, sorry žmogau, tikrai nebeskaitysiu ką parašei. Turiu kitų, svarbesnių reikalų. Ant taves padėjau per kelias dienas, ir taip daug laiko. 

Žmonės atsirinks kur tiesa, o kur melas. 

O visa kita ką rašai, nebesvarbu, kadangi kiekvieną tavo teiginį paneigiu, kas susija konkrečiai su projektu.

Tačiau, tu vis lendi, lendi.. gyliai kapstai, bet nieko nerandi, tik savo pamastymus kurie nesutampa su dabartine mano projekto realybe.

Su tavimi tema baigiu, nepyk tikrai neturiu laiko atrašinėti žmogui, kuris per tiek metu ir taip jau daug padėjo visiems įmanomiems projektams, juos apšikdamas.

Gaila, tik vieną, kad nepasimokėi, o konkrečiai tavo visi taip aukštinti projektai, kaip apkaba senai uždaryti.

Iki, ir sekmės

Redaguota , nario RomasTR
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 7 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1344 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...