Peršokti į turinį

Pagalba dėl info lentelės rodymo


Recommended Posts

1 minute prieš, ALFRED. parašė:

Vietoj:

Kreditai: %d

Naudok:

Kreditai: %s

Nes su savo funkcija kreditų skaičių konvertuoji į string.

error 076: syntax error in the expression, or invalid function call Vistiek meta: ERROR

Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
7 minutes prieš, ALFRED. parašė:

Keliant į naują eilutę kompiliatoriuje turi naudoti:

\

..simbolį, turbūt dėl to ir gauni klaidų, galimai ne tik toje vietoje.

Visur gerai sukelta. Nežinau kame problema

Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
19 minutes prieš, ALFRED. parašė:

Ne, nei vienoje perkėlimo eilutėje neturi nurodyto simbolio.

Ai tai čia kur tik pabaigoje pačioje?

19 minutes prieš, ALFRED. parašė:

Ne, nei vienoje perkėlimo eilutėje neturi nurodyto simbolio.

O ten pvz: Dar pridėt pamėginau new KiekKredituTuri; vistiek nepadėda... 

19 minutes prieš, ALFRED. parašė:

Ne, nei vienoje perkėlimo eilutėje neturi nurodyto simbolio.

Pas mane viskas gerai su 

n

Toliau laukiu pagalbos!

Redaguota , nario VolkswagenLTU
Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
prieš 1 valandą, ALFRED. parašė:

Ne, niekur \n neminėjau, rašiau jog keliant į naują eilutę patį kodą jog naudotum \

Man gi dėl kreditų tik knisa protą, dėl kitų dalykų viskas veikia, tai kaip suprast dėl (\)

Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

nežinau, kaip tu ten tą komandą darei, bet imk šitą, ko reikės dasipildysi pats.
 

CMD:info(playerid, params[])
{
	new id;
	if(sscanf(params, "u", id))
	{
	new vardas[64];
	GetPlayerName(playerid, vardas, 128);
	new xlytis[64];
	if(playerDB[id][lytis] == 1) xlytis = "Moteris";
	if(playerDB[id][lytis] == 0) xlytis = "Vyras";
	new XPe = GetPlayerScore(id);
	new pinigaiz;
	pinigaiz = playerDB[id][pinigai];
	new banke;
	banke = playerDB[id][bankepinigai];
	new kreditaix;
	kreditaix = playerDB[id][kreditai];
	new zin[3000];
	format(zin,sizeof(zin),"Vardas: %s\nLytis: %s\nPatirtis: %sXP\nKišenėje: %s€\nBanke: %s€\nKreditai: %s",vardas,
	xlytis,XPe,pinigaiz,banke,kreditaix);
	ShowPlayerDialog(playerid,4442,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Žaidėjo informacija:",zin,"Gerai","");
	}
	if(!sscanf(params, "u", id))
	{
	new vardas[64];
	GetPlayerName(playerid, vardas, 128);
	new xlytis[64];
	if(playerDB[playerid][lytis] == 1) xlytis = "Moteris";
	if(playerDB[playerid][lytis] == 0) xlytis = "Vyras";
	new XPe = GetPlayerScore(playerid);
	new pinigaiz;
	pinigaiz = playerDB[playerid][pinigai];
	new banke;
	banke = playerDB[playerid][bankepinigai];
	new kreditaix;
	kreditaix = playerDB[playerid][kreditai];
	new zin[3000];
	format(zin,sizeof(zin),"Vardas: %s\nLytis: %s\nPatirtis: %sXP\nKišenėje: %s€\nBanke: %s€\nKreditai: %s",vardas,
	xlytis,XPe,pinigaiz,banke,kreditaix);
	ShowPlayerDialog(playerid,4442,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Žaidėjo informacija:",zin,"Gerai","");
	}
	return 1;
}

 

Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
prieš 23 valandas(-ų), newyorkas parašė:

nežinau, kaip tu ten tą komandą darei, bet imk šitą, ko reikės dasipildysi pats.
 

CMD:info(playerid, params[])
{
	new id;
	if(sscanf(params, "u", id))
	{
	new vardas[64];
	GetPlayerName(playerid, vardas, 128);
	new xlytis[64];
	if(playerDB[id][lytis] == 1) xlytis = "Moteris";
	if(playerDB[id][lytis] == 0) xlytis = "Vyras";
	new XPe = GetPlayerScore(id);
	new pinigaiz;
	pinigaiz = playerDB[id][pinigai];
	new banke;
	banke = playerDB[id][bankepinigai];
	new kreditaix;
	kreditaix = playerDB[id][kreditai];
	new zin[3000];
	format(zin,sizeof(zin),"Vardas: %s\nLytis: %s\nPatirtis: %sXP\nKišenėje: %s€\nBanke: %s€\nKreditai: %s",vardas,
	xlytis,XPe,pinigaiz,banke,kreditaix);
	ShowPlayerDialog(playerid,4442,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Žaidėjo informacija:",zin,"Gerai","");
	}
	if(!sscanf(params, "u", id))
	{
	new vardas[64];
	GetPlayerName(playerid, vardas, 128);
	new xlytis[64];
	if(playerDB[playerid][lytis] == 1) xlytis = "Moteris";
	if(playerDB[playerid][lytis] == 0) xlytis = "Vyras";
	new XPe = GetPlayerScore(playerid);
	new pinigaiz;
	pinigaiz = playerDB[playerid][pinigai];
	new banke;
	banke = playerDB[playerid][bankepinigai];
	new kreditaix;
	kreditaix = playerDB[playerid][kreditai];
	new zin[3000];
	format(zin,sizeof(zin),"Vardas: %s\nLytis: %s\nPatirtis: %sXP\nKišenėje: %s€\nBanke: %s€\nKreditai: %s",vardas,
	xlytis,XPe,pinigaiz,banke,kreditaix);
	ShowPlayerDialog(playerid,4442,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Žaidėjo informacija:",zin,"Gerai","");
	}
	return 1;
}

 

Daug čia keisti reikės + pas mane ne tokie: 

if(playerDB[id][lytis]
Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.



×
×
  • Sukurti naują...