Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kuriamas naujas lietuviškas Minecraft MMO RPG stiliaus serveris


Gibonas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1850 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, noriu pristatyti savo naują kuriama Minecraft projektą, kuris manau šiek tiek išsiskirtu iš dabartinės Lietuvos rinkos. Kaip ir pastebėjote iš temos pavadinimo tai būtų MMO RPG stiliaus Minecraft serveris. Jame dominuotų užduočių (Quest'ų), požemių (Dungeon'ų), žaidėjų rasės/klasės (t.y Mage, Warrior, Paladin, Rogue), išskirtinio PVP bei klasės/rasės levelio kėlimo atmosfera. Žaidėjai turėtų galimybę patys būti atsakingi už serverio ekonomika, kadangi serveryje shop'as bus labai minimalus, kad nebūtų kaip eilinis serveris, kuriame tereikia statyti fermas, mobų fermas ir pnš., ir tiesiog kalti pinigus. Šiame serveryje nebus visas dėmesys skiriamas serverio valiutai. Visi serverio daiktai, patirties taškai klasei bei tapati serverio valiuta bus gaunami už pereitus požemius, įvykdytas užduotis. Grįžtant prie serverio ekonomikos, žaidėjai patys kurs savo parduotuves, kuriuose galės pardavinėti įvairiausius daiktus.

 

Šiek tiek norėčiau jus supažindinti su projekto sistemomis, kurios jau yra pradėtos realizuoti serveryje bei tomis, kurios dar nepradėtos realizuoti, o yra mūsų planuose.

  • Pirmą kartą žaidėjas užsiregistravęs serveryje, turės vienintelį šansą susipažinti su visomis serverio klasėmis ir gerai apgalvojus su kuria jis norėtų žaisti, galės pasirinkti savo norimą klasę iš keturių galimų: Mage, Warrior, Paladin, Rogue.

Pirmoji atsiradimo vietą ir joje yra keturi kambariai kur bus surašytos visa informacija apie klases.

0706136c7af980a6dace4f84f89f509e758.png

Perskaičius atidžiai visą informaciją apie klases, išsirinkus norimą, jums tereikės nueit paspausti ant ženklo, jums išmes lentelę ir galėsi patvirtinti savo norimą klasę, tai padarius jūs busite nukeliamas į pirminį miestą nuo ten galėsite pradėti mėgautis žaidimu.

9f413d93fb7391c26d7b14406a7ecc37899.png

  • Užduočių (Quest'ų) sistema

Pirminiame mieste bus galima rasti pirmas jūsų klasėj priskirtas užduotis, jos bus įvairiausio tipo. Užduotis turėsite vykdyti paeiliui, įvykdžius pirmąją užduotį atsirakins antrą ir t.t. Už užduočių įvykdymą bus gaunamas atlygis, tokiu pavidalu: Klasės xp, serverio valiuta, naujos vietos, daiktai ir užduočių token'ai ( juos kaupi tam, kad galėtum daryti sudėtingesnius ir geresnį atlygį duodančias užduotis). Paklaustumėte, kas čia per naujos vietos? Įvykdžius pirminio miesto pradines užduotis ( jų bus apie 10), gausite galimybe atrakinti naują miestą, kuriame bus daug daugiau užduočių, ypatingų daiktų parduotuvių, šios užduoties neįvykdžius neturėsite galimybės lankytis naujame mieste. Užduotis žaidėjams teiks sukurti atitinkami NPCs (Non-player characters), ant šių žmogelių paspaude antrą pelės klavišą (right mouse), atsidarys jūsų klasės užduotys, pasirinkti jas galėsite parašė užduoties eilės numerį į chat'ą.

42caaa710b26513cadd2feb3a053b507123.png

bf2e5b6ac7de58b6ef9bc72b102d6484948.png

  • Požemių (Dungeon'ų) sistema

Tai bus sistema, kooperuojanti žaidėjus susivienyti. Požemiai bus įvairaus lygio, nuo lygio priklausys priešų (mob'ų) stiprumas, jų galios bei atlygis už pareitą požemį. Į požemį bus galima patekti per miestą, prie požemio portalo, kabės lentelės, viena iš jų rinks grupe žmonių, kurie keliaus vykdyti požemio sunkumų, o kitą lentelė, jeigu persigalvosite su esame grupe keliauti į požemį, tiesiog paspausite ir paliksite esamą grupę. Požemyje bus dalinamas visiems grupės nariams vienodas klasės xp kiekis (xp priklausys nuo priešų stiprumo), požemiai turės ir savo užduočių NPC, kuris jums požemio pradžioje duos užduotį ir ją įvyKdyti galėsite tik perėja požemį bei atsiimti jos skirtą atlygį. Kiekvienas požemis turės skirtingus priešus (mob'us), kurie turės tam tikrų galių, sugebėjimų. O gale kiekvieno požemio jūsų lauks galutinis priešas (Boss mob'as), kuris mes vieną retą ypatingą daiktą.

d9f2e02490c04e697c0c78abab913d49455.png

70081d8084a50b771c09685199ad562556.png

  • Nenorime smulkintis į įprastines serverių sistemas, kaip: kitai, paslaugos, warpai, rankup, resai ir t.t. Todėl mes jų čia nepamynėsime, norėjome visą dėmesį skirti tik žaidimo pagrindui.

Taigi laukiame visų nuomonės, kritikos, atsiliepimų, kažkokių pastebėjimų bei klausimų.

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), admin parašė:

epic idea, kaip supratau darai tai pagal žmogaus žiūrėjimą arba pasodini žmogų ant kiaulės(tikriausiai ant kiaulės nes pradžioje nelabai pelę judini)

ačiū už idėją, gal kažkam panaudosiu :D

Nereikia jokių mount'ų, paprastas wheel scroll'as:05411520cca7de8d1841ad3321ea06b8.gif

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1850 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...