Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Sanwood.Lt || Naujas žaidimas , naujos galimybės.


CritMeOut

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1866 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

opasanwood.png.d1a483c9825eb13d932a1911ad13e3e7.png

 

Serverio komanda

Lukas_Puma ( Pagrindinis administratorius )
Red_Bull ( Administratorius )

Mūsų nuoruodos

Tinklapis : www.sanwood.lt
Serverio IP : samp.sanwood.lt
Teamspeak IP : ts.sanwood.lt
Facebook puslapis : https://www.facebook.com/sanwoodlt/

Serverio sistemos:

Mafijų sistema - Serveryje yra 3 mafijos t.y ( La Cosa Nostra ) ( Russian Mafia ) ir ( Yakuza ). Taigi mafijos gali grobti aukštų pareigų žmones ir netik, taip pat gali grobti pastatus arba kitų mafijų teritorijas. Mafijos gali rinkti materialus už kuriuos gaminsis kulkas arba panašiai. Galės žymėti savo skolininkus ir taipogi jas išmušinėti.

Promo kodu sistema - Serveryje bus sistema su kurią įrašę tam tikra kodą gausite dovanų pinigų, bei patirties taškų arba kreditų. Tuos kodus galėsite rasti mūsų projekto facebook puslapyje prieš serverio startą.

Verslų sistema - Verslų sistema bus išties skirtinga. Galėsite turėti degaline, kluba arba kokia nors parduotuvė. Taipogi tai jums leis nustatyti prekių, bei įėjimo kainas kaip tarkime jeigu turėsite degaline galėsite nustatyti kiek kainuos litras degalų. Arba turint kluba kiek kainuos gėrimai ir panašiai. Dar, kad verslas gyvuotu turėsite užsakynėti prekes. Verslo kainos bus labai skirtingos priklausant nuo verslo vietos, dydžio, bei lankomumo.

Transporto sistema - Transporta serveryje galėsite turėti 1, bet po kurio laiko galbūt atsiras galimybė turėti ir 2-ajį transportą. Taigi apie valdymą tai įsėdę į automobilį visas valdymas bus paspaudus Y raidę. Ten galėsite užvesti, įjungti šviesas užsisegti diržą, pažiūrėti kiek turite bakeliu ir pnš. Taipogi bus specialiosios vietos kur galėsite savo automobilį pagerinti pagal savo norus galbūt norėsite pakeisti spalvą arba ratus viską tai galėsite padaryti Tune bazėje.

Rangų sistema - Pradėkime nuo to, kad norint turėti didesni negu 4 darbo rangą turėsite gauti diplomą. Jums reikės nuvykti į Universiteta ir pradėti mokslus, jeigu juos sėkmingai gausite jums bus įteiktas diplomas su kurio pagalba galėsite turėti didesni negu 4 rangą !

Banko, bei bankomatų sistemos - Taigi nuvykę į banką galėsite pasipildyti banko saskaitą arba sumokėti už namą arba verslą. Taipogi išsiimti pinigus. Per visus miestus bus tikrai nemažai ir bankomatų kur galėsite pažiūrėti savo telefono saskaitą, išsiimti pinigų, juos įdėti arba sumokėti mokesčius.
 

Serverio darbų sistemos - Taigi serveryje kiekvienas miestas turės savo Policijos departamentą. Bus Kaleimas kuriame sedės visi nusikalteliai, žinios visuomet praneš serveriui apie naujienas ir t.t. Instruktoriai pas kuriuos nuvykę galėsite išsilaikyti teises arba įsigyti kokia nors licenzija. FBI - Tai teisėsaugos sritis kuri tyrinės nusikaltimus nužudymus ir pnš. Savivaldybe kurią valdo prezidentas taipogi jis valdo ir serverio ekonomika t.y darbų algas, bei mokesčius. Universistetas ten bus dėstytojai kurie jums dėstys įvairius dalykus ir jeigu viską gerai išlaikysite jums bus įteiktas diplomas. Armija tai begalo stiprios pajėgos kurios gins savo šalį nuo priešų ir tyrinės daug naujų elektronikos prietaisų arba transportų. Bei medikai kurie jus galės pagelbėti kai blogai save jausite, taipogi atvykę į ligonine galėsite pasidaryti operaciją jeigu jums to reikės.

Taigi dar keletas nuotraukų iš serverio !

Bankomato sistema

 

5bfc059d71065_(291).png.fbeb1dcaa79deed7dc8ec6029faea431.png

Vairavimo mokykla

5bfc06009a583_(292).thumb.png.c824d181855f1b6ece67b53010900bbb.png

 

Policijos departamentas San-Fierro mieste

 

5bfc06262d752_(293).thumb.png.0b9a5a5e669c74184099c4b0f38f39f9.png5bfc064f6f33e_(294).thumb.png.830a6a8839fb4cde3153c6308e36203b.png

Taigi daugiau pamatyti galite užsukę į mūsų projekto forumą taip pat šiuo metu vyksta atranka į moderatorius !

http://sanwood.lt/

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1866 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...