Tautis_Asas

[SA-MP] Kažkodėl meta eror kur yra klaida ?

Recommended Posts

Bandžiau scipt ir kaškodėl meta eror kur yra klaida ? mano pirmas script

    if (strcmp("/Gydyti", cmdtext, true, 10) == 0)
    {
        SetPlayerHealth(Playerid, 100),:
        SetPlayerArmour(Playerid, 100),:
        GivePlayerMoney(Playerid, -500
        SendClientMessage(Playerid,0xAA3333AA,"Sėkmingai pasigydėte"):
        return 1;

Redaguota , nario Ethno
Redaguotas temos pavadinimas

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
 
if(!strcmp("/Gydyti", cmdtext, true, 10) == 0)
    {
        SetPlayerHealth(Playerid, 100);
        SetPlayerArmour(Playerid, 100);
        GivePlayerMoney(Playerid, -500);
        SendClientMessage(Playerid,0xAA3333AA,"Sėkmingai pasigydėte");
        return 1;
}

 

Redaguota , nario lucosius

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
2 minutes prieš, Ignisxre parašė:

Viskas turėtu atrodyti vat va taip:

 if (strcmp("/Gydyti", cmdtext, true, 10) == 0)
    {
        SetPlayerHealth(playerid, 100):
        SetPlayerArmour(playerid, 100):
        GivePlayerMoney(playerid, -500);
        SendClientMessage(playerid, 0xAA3333AA,"Sėkmingai pasigydėte"):
        return 1;
    }

 

ka tu cia pakeitei nuo kodo nei zmogus virsuj pries tave parases?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Tikrink ar žaidėjas nors turi tuos 500 nes jei ir neturės jis vis tiek galės naudot komanda ir eis pinigai tik į minusą.

if (GetPlayerMoney(playerid) < 500)

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
26 minutes prieš, Shalltear Bloodfallen parašė:

ka tu cia pakeitei nuo kodo nei zmogus virsuj pries tave parases?

matai, kai aš parašiau, man rodė jo sena žinute jog tokia:

GivePlayerMoney(Playerid, -500),;

nereloadinau site'o nes nereikėjo, tik dabar pamačiau...

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
15 minutes prieš, Barz parašė:

Tikrink ar žaidėjas nors turi tuos 500 nes jei ir neturės jis vis tiek galės naudot komanda ir eis pinigai tik į minusą.

 

if (GetPlayerMoney(playerid) < 500)

 

Aš čia nekelsiu niekur aš čia tik mokausi poto viska pakeisiu

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

  • eneba
  • eneba
  • eneba



  • SuperGames programele
  • SuperGames programele