Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pagalba dėl lietuvinimo.


Jahseh*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2082 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, forumo nariai. Norėčiau sulaukti šiokios tokios pagalbos. Esu žalias ant lietuvinimo forumo, IPS 4.2.8.. Tai norėčiau sužinoti iš jūsų kaip sulietuvinti pilnai visą forumą ir panašiai. P.S Rašykit kuo aiškiau, suprantamiau, kaip minėjau esu žalias ant forumo lietuvinimo. Iš anksto dėkoju!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pirma per AdminCP nueik į čia http://prntscr.com/k6z2ci

spausk ant Languages ir paskui atsidarys puslapis kur rasi kalbas , aišku ant tavo naujai sukurto forumo bus tik Anglų kalba.

Nueini čia ir parsisiunti "IPS 4 sulietuvinimas" ir bus .rar faile Lietuvių.xml  failiukas kuri įsikeli ant darbalaukio ar kur nori.

Grįžti į ta vieta kur atsidarei per AdminCP (http://prntscr.com/k6z4mf) 

ir spaudi ant Create New ir pasirenki skilti Upload pasirenki kur ta failiuką kuri parsisiuntei Lietuvių.xml o Locale: lietuvių (Lietuva) ir spaudi Save ir turėtu įkelti sulietuvinimą (sulietuvinimas nėra 100 procentų ir reikia pačiam kai kur išsiversti)

Norint padaryti kad ta Lietuvių kalba būtų pagrindine forumo kalba tai prie Lietuvių rasi pieštuką ir paspausk ant jo ( http://prntscr.com/k6z745)

Iššokus langui pasirenki Default language? Yes (http://prntscr.com/k6z85m)

ir spaudi Save

Lietuvinimo būdai

  • Lengviausias kai per Translation Tools įjungi Quick Translating ir gali laisvai lietuvinti forumą tiesiog palaikes pelės mygtuką ant kurio nors žodžio (http://prntscr.com/k6zam7)
  • Bet kai kurių žodžių negali išversti per Quick Translating tai turi truputi sunkesni būdą naudoti.
  • Susirandi žodi koki nori išversti forume mano atveju "Announcement"  nueinam į AdminCP ir pasirenkame Localization skiltyje Languages , atsidarius puslapiui prie Lietuvių kalbos rasime gaublį maža tai spaudžiame ant jo. (http://prntscr.com/k6zc8h)  Atsidarius kitam puslapiui rasite laukeli Search: English į ta laukeli įvedame jūsų norima angliška žodi kuri lietuvinsite mano atveju "Announcement" kai įvesite žodi automatiškai jums išmes kelis ar daugiau tų žodžių (http://prntscr.com/k6zes6 ) Susirandate ta žodi kuri norėsite lietuvinti ir parašote kitam laukelyje jo lietuviška reikšme mano atveju "Announcement" lietuviška reiškia "Skelbimas/Pranešimas" aš pasirinkau Skelbimas ir man ta žodi automatiškai išsaugojo ir atnaujinus forumo puslapį man tas žodis iš angliško virto į lietuvišką. (http://prntscr.com/k6ziql)

Ir taip lietuvini forumą , manau tau padės šita pamoka ir mokėsi lietuvinti IPS forumą . Jeigu kas neaišku ar pnš rašyk padėsiu.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2082 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...