Peršokti į turinį

Reikia pagalbos su MYSQL saugojimu :|


Recommended Posts

Sveiki, reikia pagablos, dublikuojasi zaidejas du kartus, viskas vyskta po registracijos, nežinau kodėl :|

Gal kas padėt?, iš anksto ačiū už pasiūlymus, sprendimus ir pastangas, tikrai vertinu tai ;)

CMySQLHandler::Query(INSERT INTO `zaidejai` (`Vardas`, `Slaptazodis`) VALUES ('Donis_Supergame', '1A38E5B2BB8DD573E5414D96FD080321')) - Successfully executed.

>> mysql_query( Connection handle: 1 )

CMySQLHandler::Query(INSERT INTO `zaidejai` (`Vardas`, `Slaptazodis`) VALUES ('Donis_Supergame', 'BDB20AA0578646E6775370663915EEA2')) - Successfully executed.

>> mysql_query( Connection handle: 1 )

CMySQLHandler::Query(UPDATE `zaidejai` SET `pPosX` = '1960.679809', `pPosY` ='1346.317749', `pPosZ` = '15.374607' WHERE `Vardas` = 'Donis_Supergame') - Successfully executed.

>> mysql_query( Connection handle: 1 )

CMySQLHandler::Query(UPDATE `zaidejai` SET `Admin` = '0', `AdminLaikas` = '0', `Lytis` = '1', `Patirtis` = '500' WHERE `Vardas` = 'Donis_Supergame') - Successfully executed.

>> mysql_query( Connection handle: 1 )

CMySQLHandler::Query(UPDATE `zaidejai` SET `Pinigai` = '15000', `Rubai` = '46' WHERE `Vardas` = 'Donis_Supergame') - Successfully executed.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2 minutes prieš, Programmer. parašė:

registracijos kodą rodyk

	if(dialogid == DIALOG_REGISTRACIJA)
	{
		if(!response)
		{
			Kick(playerid);
   			new query[100], vardas[MAX_PLAYER_NAME];
   			GetPlayerName(playerid, vardas, sizeof(vardas));
			format(query, sizeof(query), "DELETE FROM `zaidejai` WHERE Vardas = '%s'", vardas);
			mysql_query(query);
			return 1;
		}
		if(response)
		{
			new query[500], vardas[MAX_PLAYER_NAME];
			GetPlayerName(playerid, vardas, sizeof(vardas));
			format(query, sizeof(query), "INSERT INTO `zaidejai` (`Vardas`, `Slaptazodis`) VALUES ('%s', '%s')", vardas, MD5_Hash(inputtext));
			mysql_query(query);

			if(!strlen(inputtext)) return RegistracijosDialogas(playerid);
			if(strlen(inputtext) < 6 || strlen(inputtext) > 32)
			{
				RegistracijosDialogas(playerid);
				SendClientMessage(playerid, -1, "+ Slaptažodis turi susidaryti iš maužiausiai 6 simboliu(MAKS. 32).");
				return 1;
			}
			if(strfind(inputtext, "%", true) != -1) return RegistracijosDialogas(playerid);

			SendClientMessage(playerid, -1, "+ Sėkmingai prisiregistravote!");

			ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LYTIES_PASIRINKIMAS, DIALOG_STYLE_LIST, " Lyties pasirinkimas", "+ Vyras\n+ Moteris", "Rinktis", "IÅ¡eiti");

			GivePlayerMoney(playerid, 15000);
			SendClientMessage(playerid, -1, "+ Dabar rinkis lyti.");
			return 1;
		}
		return 1;
	}

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
16 minutes prieš, Programmer. parašė:

query permesk į apačia prie teksto sekmingai prisiregistruota

Alright, tuojau pamėginsiu, jei ką pranešima redaguosiu ;)

Thanks, susitvarkė, labai dėkingas ;)

Galima rakinti, dėkingas @Programmer. už jo pagalba ;) Thanks mate.

Redaguota , nario #Donis
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

4 minutes prieš, #Donis parašė:

Alright, tuojau pamėginsiu, jei ką pranešima redaguosiu ;)

Thanks, susitvarkė, labai dėkingas ;)

prieš tikrinimą insertini, tai nesvarbu kas bus įrašyta paspaudus response insertins ir tada kai klaidas rodys xS

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiÅ«rinčių šį forumą.


×
×
  • Sukurti naują...