Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Las-Coast.us.lt - Galimybė suprasti savo žaidimą!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2337 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

13721da252b3ca9b934b54d996865aab58.png

Las-Coast.us.lt - Galimybė suprasti savo žaidimą!

Sveiki visi, taigi noriu jums pranešti ne per seniai atsidariusi naują SA-MP projektą su naujų pavadinimų!, na galbūt daugelis jau mus pažįsta ir išbandė savo žaidimą ką gali pasiekti jei to trokšta, senasis mūsų serverio pavadinimas buvo - C-West.us.lt, mušdavom rekordus kiekvieną dieną kol nebuvo atsiradusiu visokių serverių kenkėjų/reklameriu ar kiti asmenis kurie bandė pakenkti projektui, nuo jų kenkimų buvo tikrai sumažėjęs žaidėjų skaičius serveryje, bet mes nenuleidome rankų ir bandėme įvairiais būdais susigrąžinti projekto reputaciją ir vėl suteikti žaidėjams malonų žaidimą, serverio rekordas buvo per dvi dienas lygiai 38-39 žaidėjai gan keista jog taip įmanoma pasiekti per vos dvi dienas, pirmoji dieną projekto atsidaryme buvo pasiekta 30-31 žaidėjai tikrai gan nemažas skaičius dar net nespėjom įsiveržti į priekį su projektų bet jau tiek pasiekė: https://imgur.com/a/35c1Z, žaidėjai vis laikydavosi po 30 ir nesimatę jog būtų žaidėjai nusivylę naujuoju projektų ir kad pasirinko ši projektą kol neatsirado visokių hakerių kaip minėjome, ir dabar bandome vėl susigrąžinti projekto reputaciją į vietą, ir vėl nenuleisti rankų kartų su visa serverio administraciją.

Mūsų projekto tikslas: Pagrindinis mūsų projekto tikslas yra ištaisyti visas savo padariusias klaidas serveryje ir iš kurių bandome išsitaisyti savo pagrindinė projekto reputaciją, stengsimės bet kokia situaciją žaidimo ištobulinti žaidėjams projektą ir kad būtų žymiai daugiau veiklos ką jie galėtu nuveikti mūsų projekte, kad užėję nebūtų taip jog kai ateini į projektą ir reikia galvoti ką veikti kaip visada pirmasis būdas išsilaikyti visų kategorijų teises tai manau pagrindinis naujokų tikslas prisijungus prie projekto pradžios ir pradėti išbandyti viską iš naujo, nesame tam pasiryžę jog po savaitės ar mėnesio jau nuleisti rankas ir užsidaryti projekte kur gali suteikti vis dar malonų žaidimą projekto žmonėms. Stengsimės kiekvieną dieną padaryti vis kažko naujo ir atsinaujinti projekte bei padaryti visokių projekto atnaujinimų bei kažko kito įdomaus, ko galbūt kiti nėra matę.

Galbūt ir vėl prikibsite prie serverio svetainės galūnės "US.LT", bet tikrai pamatėte jog galimą pasiekti tikrai kažko su ta forumą galūnė kad ir jį pigi bet ne nuo jos priklauso visas serverio tikslas, taigi iš tiesų tikrai nebūsime labai ilgai su US.LT galūnė pažadame jums, jog pereisime į .LT tinklapio galūnė kur galbūt dar daugiau galėsime pasiekti ir dar daugiau pritraukti naujų veidų į projektą kurie galbūt bus susidomėję projektų.

Su jumis buvo www.Las-Coast.us.lt serverio administraciją.

Projekto pagrindiniai steigėjai - Tim_Blazer(Įkūrėjas) ir Simon_Back(Svetainės weberis).

Svetainės adresas: www.Las-Coast.us.lt

Serverio IP adresas: Nustatomas.

Redaguota , nario Boss_Carlos
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2337 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...