Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Country-Life.lt - šalies gyvenimas prasiseda iš naujo! // SERVERIO STARTAS SPALIO 14 DIENĄ. 19:30 !


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2356 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

b3ed69eb12e41c2ad75c88f17638aa9e619.png

 

  • Sveiki, mieli SA:MP žaidėjai. Šiandieną iš pelenų prisikelia naujasis SA:MP serveris, kurį ir norėčiau jums pristatyti. Tai projektas, kurį žino dauguma jūsų. Jo pavadinimas Country-Life.lt, kuris reiškia šalies gyvenima, sutrumpintai skamba ( c-L ). Projektas gyvavo 2015 metais, tačiau dėl stiprių klaidų modifikacijoje, buvome priversti užsidaryti, ir nebebuvo motyvacijos, kadangi žaidėjais piktinosi jiems teikiamu žaidimu. Dabar ta diena, kai vėl galiu minėti šį projektą savo lūpomis ir pasiūlyti jums. Aš manau, kad susilauksiu labai daug kritikos, kad uždariau, nors žadėjau labai daug. Kritika mūsų nenužudys, ji duos tik dar daugiau motyvacijos įrodyti, kad šis kartas - ne kaip visi kiti, kurie nebuvo pasisekę. Mūsų projekto veiksmas vyks mažame ANGEL PINE miestelyje, kuris yra prie labai didelio kalno - everesto, bei nemažo miesto - San Fierro. Labai puikus pasirinkimas mūsų idėjų išpildymui. Su komanda šiuo metu dirbame ties pačia serverio modifikacija, kuri yra paruošta jau 95 procentais. Išrinkę forume visus prižiūrėtojus ir direktorius, mes paskelbsimia tikslią mūsų serverio startavimo data. Mes jums užtikrinsime kokybišką ir švarų žaidimą, kuriam netrugdys niekas.

 

  • MŪSŲ FORUMAS; Forumas naudoja IPB varikliuką, kuris yra daugeliui SA:MP žaidėjų patogus ir kokybiškas. Forume rasti galėsite kiekvieną svarbią temą ar skiktį, kuri jums duos kažkiek naudingos informacijos. Forume yra įdiegti visi reikalingi papildomi įskiepiai ir animacijos. Dizainas yra patrauklus savo išvaizda ir paruoštas naudojimui.

       deaab22e228379cec9e2c2459c9c2b99129.png

 

  • KOMANDA;
  • Pagrindinis administratorius, Eligijus, ( Kenneth_Black ).

 

 

 

DARBAI SU PAKVIETIMU;

  • Policijos departamentas.
  • Medicinos centras.
  • 'A2B' taksi firma.
  • Mechanikų firma.
  • Dyleriai.
  • Tolimūjų reisų vairuotojai.
  • "G4S" apsaugos tarnyba.

 

  • Laivų gamyklos darbuotojas.
  • DPD kurjeris.
  • Picų išvėžiotojas.

 

SERVERIO SISTEMOS;

 

  • VERSLAI;
  • Serveryje bus verslų centras, kuriame galėsite įsigyti jūs verslus. Verslai bus kelių kategorijų; elektronika, drabužiai, maisto prekės ir dar k.t. Įsigyję šiuos verslus, jūs juos galėsite valdyti su komanda (/verslas). Verslų negalėsite turėti daugiau nei 2. Verslo pelną tobulinti galėsite už produkciją, kurią jūs patys gaminsitės. Speciali aikštė yra sukurta verslų savininkams, kurioje stovės jų verslų automobiliai. Su jais vežti galėsite produkcija. Tai reiškia, jog įsigyję verslą jūs negalėsite iškarto naudotis darbine mašina, ją reikės nusipirkti, kuri kainuos tikrai nemažą suma pinigų. Mašiną galėsite tobulinti, tobulinant į ją daugiau tilps jūsų produkcijos, kurią turėsite vežti į verslą iš specialaus sandėlio, kuris randasi už LAS-VENTURAS miesto.

 

  • NAMAI;
  • Paprasta ir kokybiška namų sistema. Nusipirkę namą jūs galėsite jame atlikti daug naudingų funkcijų. Galėsite naudotis namo seifu, į kurį talpinti galėsite pinigus, ginklus. Name galėsite atlikti remontus kurie kainuos daug pinigų, tad juos atlikti galės nevisi, kadangi ekonomika serveryje bus labai sunki. Remontą atlikus, jūsų namo vidus pasikeis ir padidės kambarių skaičius. Namo raktą galėsite dalintis su savo draugu, name galėsite klausytis muzikos ir atlikti k.t dalykus.

 

  • DEGALINĖS;
  • Degalinės degalų kiekis priklausys nuo degalinės savininko bei fūristų firmos darbuotojų. Savininkas galės reguliuoti benzino ir dujų kainas. Degalinėje jūs galėsite įsigyti kūro bakelių, kuriuos nusipirkus jūs galėsite turėti su savimi ilgai, kol mirsite. Pasibaigus kūrui jūs tiesiog su komanda (/buzpilti) užsipilsite bakelį kūro į mašiną.

 

  • LOŠIMŲ NAMAI;
  • Dar vienas būdas, kaip pasipelnyti pinigų serveryje - LOŠIMŲ AUTOMATAI. Nuvykę į lošimų namus, kuriuos rasite paraše (/GPS), galėsite žaisti iš pinigų. Žaisti bus galima priėjus tik prie automatų. Pinigus bus galima statyti ant įvairių varžybų, kurios trunka kelias minutes. Koef. priklauso nuo komandų stiprumo. Naujokai lošimų namuose, kurie neturi 2500XP, galės atsiimti lošėjo prizą - 1500EUR. Taip pat galėsite smagiai leisti laiką, šokti, įsigyti gėrimų ir k.t

 

  • PASKOLOS;
  • "SwedBank" miestelio pagrindiniame banke galėsite pasiimti paskolą kurią turėsite padengti per tiek laiko, kiek jūs pasirinksite. Nepadengus paskolos iki to laiko, kurį pasirinksite, nesvarbu ar tuomet turėsite banke ar rankose, pinigai bus nuskaityti automatiškai iš jūsų. Paskolos sumą reguliuos jūsų darbas. Kuo daugiau uždirbate, tuo didesnę paskolą jums galėsime suteikti. Paskolą pasiimti galėsite ne iškarto, ji bus suteikiama tik nuo 5000XP. Bedarbiai paskolos pasiimti negalės.

 

  • GAUJŲ KŪRIMAS;
  • Viena iš geriausių serveriu sistemų - gaujų. Žaidėjas už didele pinigų sumą galės susikurti savo gauja, kuri ar bus neoficiali. Kad pripažintų šią gauja kiti oficialia, jis turės daug kovoti ir lieti prakaito. Sukures gaują, jis bus joje tik vienas, ir turės vykdyti tam tikrus reikalavimus, kurie jiems duos taškų už tuos taškus jis galės pasikviesti žaidėjus į gaują. Tiesa, gaujas bus galima kurti tik už miestelio ribų. Narkotikų sandėlys kuriame galėsite gamintis ginklus ir vartus atidaryti galėsite tik jūs ir polciija. Pasigaminę ginklus su lyderio komanda (/glyderis), ginklus galėsite išdalinti visiems esančiams netoli savo gaujos nariams. Gaujos kovos ir dėl zonų. Zonos bus LOS-SANTOS mieste. Užėmus zona, gauja gaus dideli taškų kiekį už kurį galės atlikti daug privalumų. Taip pat gauja galės įsigyti ir savo transportą už pinigus bei gaujos surinktus taškus. Sistema su laiku bus daug tobulinama.

 

9871d28e4f9947d4b7550700bd020c10131.png

8bb25607b6e9c72b5f584c6a99b40ac9513.png

066b2292f593987a2e638421c6e0c9e0510.png

 

 

MŪSŲ SVETAINĖ STARTUOJA ŠIANDIEN, 20:00!

ADRESAS: http://country-life.lt

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

Redaguota , nario Eligijus //
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 10 valandas(-ų), ᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟ parašė:

žmogus, nepatikimas raše, kad reikia prižiūrėtojo bet ignoruoja skypei!.

 

(patikimas XD sėkmės. )

Žmogau, žinai man kiek rašė žmonių? Aš nespėju atrašyt. Jei neatrašau - nereikia . 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nusimato puikus projektas, tik yra vienas bet.. Kiek jis gyvuos laiko, kadangi daugelis projektų ilgai neišgyvena, jiems svarbu atsidaryt, na... Pažiūrėsim kiek šis projektas laiko gyvuos, su atnaujinimais nemanau jog bus sunku privilioti žaidėjus, nes prisiminus angel-pine.lt(nereklama), bei westroad.lt(nereklama) projektą nebūdavo jokių problemų, ką aš čia tauškiu.. Linkiu jums sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2356 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...