Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Rugsėjo 1. Vasaros pabaiga? Ruduo? O kas dabar!


Imprint

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2428 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai ką 2017m vasara pasibaigė. Kas dabar bus? Visų pirma bus ruduo, po to žiemą. Kas bus žiema? Žiema bus kalėdos ir nauji metai! Kas po naujų metu? Naujas etapas mokykloje o kitiems tiesiog nauji metai, nauji vėjai. Kas po to? Ogi pavasaris, velykos, paukščiai, bundanti gamta! Kas po to? irrrrrrrrrr vėl vasaraaaaa!!!!! Taigi ši vasara pasibaigė, bet kita bus jau labai greitai! O kodėl vasaros laukia visi, o ne tik mokiniai? Galbūt dėl to, kad šiluma patinka daugumai ??.. Aš nežinau. Tačiau puikiai žinau, kas bus po vasaros, o  ar jus žinote mieli mokiniai? Juk po vasaros būna daugybe steam žaidimo akcijų. Po vasaros šudserveriu skaičius pakyla iki naujų aukštumu . Po vasaros keičiasi ne tik klimatas, bet ir žmonės, ypač jaunimas.

Ateis į jūsų kiemą vasara, vasara kuri jus privers prisiminti mokykla ir tie prisiminimai bus geri o ne blogi. Todėl visi mokiniai eikite į mokykla su šypsena, nes taip prisiminimų gerų bus daugiau! Mylėkite mokytojus, knygas, klases draugus, valytojas ir net mokyklos maistą! Eikite į mokykla su noru ir mokykla jus pasitiks su šypsena! Netikit? Tai įsitikinkit rytoj, kai sakysite vieša kalba savu noru! Nugalėkit mokyklos baimę ir gyvenimas mylės jus! Norėčiau sugrįžti į tuos laikus, kai pirma karta žengiau mokyklos koridoriumi, tačiau to nebebus, kaip ir ne bebus paskutinės pamokos. Tačiau jums ji dar bus, todėl, pasitikite tokia pamoka su išskėstomis rankomis. Kaip sakoma, mokytis niekada ne vėlu. Tačiau mokytis mokykloje ir savarankiškai du skirtingi dalykai. Netikite? Įsitikinkite, mokykitės uoliai mokykloje ir po to savarankiškai ir pamatysit skirtumą! Niekada neužmirškite mokyklos, nes mokykla jūsų antri namai kuri jus priglaus, kai nebeturėsit pirmų namų! Juk jei geras mokinys būsit, galėsit į mokykla ir į namus eiti be baimes. :) Mokytojai jūsų antri tėvai ir net svarbesni už tikrus tėvus. Juk tėvai jūsų neprivers išmokti daugybos lenteles, o dvejetukas žurnale? Juk mokytojai negali atjunkti interneto, tačiau gali parašyti gera pažymi. O kas iš gero pažymio? Šlovė, garbė, pripažinimas. Eidami per gatvę, marozams galėsit pasakyti šustra citata ir jie jus paleis, nieko nesupratę! Mokslas gerai, bet dar geriau mokykla, nes ten galit būti kuo tik norit! Sėkmės.

 

Sveikinu visus su naujais mokslo metais.!

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2428 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...