Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2305 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, forumo nariai,

praėjo 6 mėn. nuo šių metų pradžios. Lygiai pusmetis... Šis laikotarpis buvo gana permainingas forume – naujas forumo dizainas su atnaujintu TVS (CMS), griežtinamos taisyklės ir narių protestai prieš jas, skilčių tvarkymas ir kiti darbai bei išgyventi nuopuoliai kelyje link geresnio forumo Jums, žaidėjai, bei kitiems, kurie atrado kažką įdomaus šioje bendruomenėje.

Užteks pamąstymų, eikime prie nedidelių, bet paliečiančių svarbią forumo funkciją – trade'inimą – atnaujinimų. Pastaruoju metu pastebėjome itin daug nesusipratimų dėl atsiliepimų sistemos. Ši sistema yra automatizuota, tad jeigu dažnai prireikia į visa tai kištis forumo valdžiai, vadinasi, jog reikia imtis kažkokių pakeitimų. Paklausę forumo narių nuomonės, padarėme išvadą, kad atsiliepimų sistemos naudojimo taisyklės ir nuostatos buvo gana abstrakčios ir nepilnai apibrėžtos. Tai paskatino ne tik nesusipratimus, bet ir piktnaudžiavimą ja. Taigi buvo nuspręsta pakeisti taisykles:

Citata
  • 2.1. Atsiliepimais leidžiama keistis tik už abipusius sandorius, kurie įvyko šiame forume. Jeigu forume niekur nėra užsimenama apie sandorį, narys negali už jį gauti atsiliepimo, nesvarbu koks atsiliepimo tipas būtų (teigiamas, neigiamas ar neutralus). Sandoriai per Skype, Facebook ar kt. negalioja! Kalbant apie sandorio sąvoką, turima omeny procesą, per kurį abi pusės keičiasi piniginę vertę turinčiais objektais arba paslaugomis bei papildomai (nebūtinai), dėl saugumo užtikrinimo, tarpinis asmuo tuos objektus apkeičia. Tada abiejų sandorio pusių asmenys bei tarpinis asmuo, jeigu jis buvo pasamdytas sandoriui, turi teisę gauti atsiliepimą. Tarpininkas gali ir neimti užmokesčio už tarpininkavimą, bet jis vis tiek gali gauti atsiliepimą.
  • 2.2. Privaloma pateikti forumo temą, kaip atsiliepimo pagrįstumo įrodymą. Tuo atveju, jeigu nėra konkretaus viešo pranešimo atliktam veiksmui, galima nurodyti bendrą temą – skelbimą, kuriame narys ar kitas asmuo siūlo savo prekes ar paslaugas arba užsakovas (pirkėjas) skelbia apie ketinimą jas įsigyti. Taip pat primygtinai patariame turėti nekoreguotus vaizdinius įrodymus, kuriuose aiškiai ir be jokių abejonių yra matomas įvykęs sandoris. Atsiliepimo nagrinėjimo metu, dėl gauto skundo ar kilusio įtarimo dėl atsiliepimų klastojimo, tai pagelbės tiek Jums patiems, tiek mums. Įrodymų neturėjimas atsiliepimo nagrinėjimo metu dažniausiai laikomas piktnaudžiavimu atsiliepimo sistema.
  • 2.3. Draudžiama piktnaudžiauti atsiliepimų sistema. Jei kils įtarimas, kad atsiliepimai yra klastojami, o patikrinus ir išsiaiškinus, kad
     - atsiliepimo gavėjo ir atsiliepimo rašytojų IP adresai sutampa,
     - buvo prašoma juos uždėti (nemokamai ar mokamai) be įvykusio tinkamo abipusio sandorio,
     - atsiliepimai yra nesąmoningi (visiškai nesusijusi atsiliepimo tema ir/ar aprašas),
    būsite baudžiami. Taip pat kilus įtarimui, jog sandoris atliktas tik siekiant dirbtinai surinkti kuo didesni teigiamų atsiliepimų skaičių (pavyzdžiui nuorodų spaudinėjimas už atsiliepimą ar panašūs smulkūs ir nieko verti veiksmai), atsiliepimai bus pašalinti, o atsiliepimą uždėjęs ir gavęs asmenys bus perspėti. Jei tai kartosis, narys, dedantis tokius atsiliepimus, bus baudžiamas.

Kas pasikeitė? Taisyklėse formalizavome, kas yra sandoris ir kada yra galima gauti atsiliepimą, formalizavome tarpininkavimą, papildėme rekomendacijomis ir konkretizavome įvairius kriterijus. Atsiliepimus galima rašyti tik tada, jeigu buvo keistasi objektais ar paslaugomis, kurie turi piniginę vertę. Atsiliepimus dabar formaliai gali gauti ir tarpininkas (galėjo ir anksčiau, tik nebuvo visa tai formaliai aprašyta). Taip pat papildyti bei konkretizuoti ir piktnaudžiavimo atsiliepimais kriterijai. Be to, labai rekomenduojame po kiekvieno sandorio turėti nekoreguotą vaizdinę medžiagą apie atsiliepimą. Tai padės tiek mums, tiek Jums, jeigu reikės nagrinėti raportuotą arba įtartiną atsiliepimą. Galiausiai, primename, kad atsiliepimą galima rašyti tik tada, kai temoje buvo nurodyta, jog už objektą ar paslaugą bus sumokamas atlygis. Objektas ir paslauga taip pat turi turėti piniginę vertę. Jei tai nėra paminėta temoje, ar paminėta po paslaugos atlikimo ar objekto perdavimo, atsiliepimo negalima rašyti.

Per šį pusmetį, kaip ir minėjau, tvarkėme forumo skiltis, perkėlėme šimtus temų, jungėme ir kūrėme skiltis. Vis dėlto, pastebėjome, jog itin daug 1.20 taisyklės pažeidimų vis dar vyksta ir po pakeitimų. Tie pažeidimai – pardavimo ar pirkimų temų būvimas netinkamose skiltyse. To priežastis – pardavimų ir pirkimų sub-skiltys išbarstytos kiekvieno žaidimo skiltyse. Tai sukelia nepatogumus netgi forumo veteranams, o naujokams – painiavą ir nuobodžią paiešką tarp forumo skilčių. Dėl to visas pirkimo bei pardavimo sub-skiltis perkėlėme į forumo turgaus skiltį. Tokia struktūra primena populiariausių skelbimų portalų struktūrą ir tikiuosi, jog tai palengvins forumo trade'erių navigaciją forume.

Tiek naujienų forume. Nors pakeitimų ir nėra daug, tai turėtų pagerinti itin svarbios funkcijos – saugių pardavimų ir pirkimų – atlikimą forume. Taip, žinome, kad forumas nėra tobulas, bet judame link to, kad čia Jums, forumo nariai, būtų galima kuo maloniau, paprasčiau ir interaktyviau keistis žaidimų valiuta, kurti ir kūrinius parduoti, reklamuoti ir, galiausiai, diskutuoti įvairiomis temomis. Nepamirškite, kad Jūsų objektyvi ir argumentuota nuomonė laukiama tiek šioje temoje, tiek pasiūlymų skiltyje. Galiausiai, galite savo pasiūlymus, problemas ar kita išsakyti ir moderatoriams bei administratoriams asmenine žinute arba el. paštu [email protected]. Brandžią ir argumentuotą nuomonę mes visada gerbiame ir vertiname, o to pasekoje, ir į ją atsižvelgiame bei stengiamės įgyvendinti Jūsų pasiūlymus mūsų galimybių ribose.

2017 m. liepos 10 dienos papildymas:

prieš 22 valandas(-ų), Tautedorus parašė:

Hey! Vėl atnaujinome forumo skiltis. Šį kartą mūsų susidomėjimo sulaukė CS:GO Gambling'o skiltis. Prieš maždaug pusmetį, beveik iš pagrindų tvarkydami forumo skiltis, atskyrėme CS:GO gamble'inimo temas nuo pagrindinės CS:GO skilties. Tai tikrai padėjo padaryti CS:GO diskusijų vietą švaresne. Vis dėlto, kaip pastebėjome, problemos tikrai nedingo. Pagrindinė jų - pastovus temų kūrimas, kuriose prašoma užeiti į CS:GO gamble'inimo puslapius per refferal'ines nuorodas. Taigi nusprendėme visas reklaminio pobūdžio temas atskirti bei perkelti jas į naują skiltį - CS:GO Gambling'o puslapiai. Žinoma, vien nauja skiltis problemos neišspręs, todėl įvedėme taisykles būtent tai skilčiai ir įjungėme temų kūrimą su moderatorių patvirtinimu. Dėl to nebus pasikartojančių temų apie CS:GO gamble'inimo puslapius, o esamos temos turės tam tikro formato pavadinimus, kurie leis greičiau surasti diskusijas apie mėgstamą CS:GO gamble'inimo puslapį. Neišsigąskite, visi galėsite kelti savo refferal'ines nuorodas, tik tam atlikti nereikės kurti kelių tų pačių temų - viską kelsite po viena tema.

2017 m. liepos 11 dienos papildymas:

8 minutes prieš, Tautedorus parašė:

Kaip ir buvo minėta, priėmėme sprendimą dėl azartinių žaidimų skilčių - pridėjome nepilnamečių apsaugą nuo žalingos informacijos pasiekimo. Lietuvos įstatymai nusako, jog prieš užkraunant nepilnamečiams žalingą turinį turinčius puslapius, reikia parodyti priešlapį su įspėjančia informacija. Azartiniai lošimai patenka į žalingų puslapių kategoriją, tad reikėjo imtis veiksmų. Tad dabar prieš užeinant į azartinių žaidimų forumus bus užkraunamas informacinis įvadinis pranešimas, kuriame kiekvienas narys bus įspėtas dėl potencialiai žalingo turinio nepilnamečiams. Forumo svečiai tokių forumų pasiekti iš viso negalės. Po to, kai narys yra supažindinamas su tokia informacija, jis turi tai patvirtini įvesdamas nurodytą slaptažodį, kad skiltis jam būtų atrakinta. Ačiū @Ethno už idėją apsaugoti skiltis slaptažodžiu. Kuriant šį atnaujinimą buvo remtasi šiais dokumentais:

SuperGames forumas niekada nebandė ir nebandys tapti kažkokia lošimams skirta vieta. Dėl to, stengiamės tokias diskusijas, jei neuždrausti, tai bent kuo labiau atskirti jas nuo vertingesnių diskusijų forume ir viską atlikti teisingai, tiek įstatymų, tiek forumo narių atžvilgiu.


Gražios vasaros linki SuperGames komanda :hi:!

Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Čia kuo toliau tuo baisiau norint susigražinti vartotoja neturint prisijungimų prie el.pašto nėra galimybės susigražint prisimenu pabandžiau parašyt kažkuriam iš savininkų per el.pašta jokio atsakymo iki dabar savininkų tikriausiai užmirštas forumas liks tik pardavinėjimu forumu o ant galo kai nebus naudos čia kažka pardavinėt išeis daugelis narių ir užsibaigs pasiliks tik nedaugelis ir bus mires forumas :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
prieš 12 valandas(-ų), ProGreen parašė:

Apmaudu jog iš žaidimų forumo yra daroma kažkokia xujova skelbiu.lt padielka, kuri šiuo metu visiškai nepritaikyta prekiavimui, o iš forumo pusės - žmonių galinčių normaliai diskutuoti apie žaidimus, beveik nebeliko...

Mes nesistengiam forumo paversti kažkokia turgaviete, atvirkščiai. Mes paprasčiausiai konkretizavome taisykles, kad kiltų kuo mažiau nesusipratimų bei atskyrėme prekiavimo sub-skiltis nuo žaidimų skilčių, jog forumas atrodytų tvarkingiau ir trade'inimo temos pagr. puslapyje neuždengtų žaidimų diskusijų temų. Realiai, niekas iš esmės nepasikeitė, tik pakoregavome tai, kas galimai keldavo papildomas problemas forumo nariams. Tą patį sakei, kai mes sukūrėme ir CS:GO gambling'o skiltį. Jos idėja buvo ne skatinti žaidėjus gamble'inti, o tiesiog atskirti tokio pobūdžio temos nuo kitų diskusijų apie CS:GO žaidimą. Taip buvo patogiau tiek gambler'iams, tiek nariams, kurie mėgsta diskutuoti apie žaidimą. Čia idėja ta pati. Tiek trader'iams paprasčiau naviguoti forume, tiek nariams, kurie mėgsta diskusijas apie žaidimus.

 

prieš 11 valandas(-ų), Zolq parašė:

na jau senai čia nežaidimų forumas. kaip pastebejau čia daugiau demesio sulaukia kompiuterių detalių naujienos negu nauji žaidimai xD sutinku kad čia visi varkes tik bando sukt kažkokias

Na, kompiuterių building'as ir visa kita yra, drįsčiau teigti, neatskiriama gaming'o dalis. Čia jau nieko padaryti negalime, kad nariai aktyviausiai diskutuoja tose temose, tarp jų ir aš. Tai yra mūsų hobis, mes mėgstame sekti kompiuterių dalių rinką, diskutuoti apie įvairias IT sektoriaus naujienas ar problemas. Mes nieko negalime padaryti, kad čia neužsuka tikri žaidimų entuziastai, kurie taip domėtųsi žaidimais, kaip aš ir kiti domisi kompiuteriais. Jeigu turėčiau gerą "geležį" ir daug laiko, galėčiau ir aš kurti žaidimų apžvalgas, pristatymus ir kita. Deja, šių dalykų aš kol kas neturiu. Be to, kodėl jūs skundžiatės, o ne pradedate nuo savęs? Juk, realiai, forumą ir kuria jo nariai, o ne kas kitas.

 

prieš 10 valandas(-ų), Dzjampstailas parašė:

Čia žaidimų forumas ar kalėjimas? Jei jau atnaujinat, tai įgyvendinkite pasiūlymus .

Mes visada atsižvelgiame į gerai argumentuotus pasiūlymus ir juos svarstome. Deja, didelių pakeitimų negalime įgyvendinti be @Raudonas pagalbos. Tikiuosi, jog greitu metu jis vėl turės laiko prisidėti prie forumo plėtojimo.

Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

On 2017-07-01 at 23:46, Pranas parašė:

 

Aš nematau išvis jokio puolimo tiesiog parašiau savo nuomone ir kaip buvo kai pamiršiau šito vartotojo slaptažodį el.pašta irgi buvau pamiršęs parašiau per el.pašta  dėl vartotojo susigražinimo bet dėja po mėnesio patikrinęs jokio atsakymo vis dar nebuvo taip kad čia joks puolimas parašiau kaip buvo o dėl tautedorius aš jo nepuoliau mano pranešimas buvo skirtas savininkams  o jis tik moderiatorius  :hi:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Hey! Vėl atnaujinome forumo skiltis. Šį kartą mūsų susidomėjimo sulaukė CS:GO Gambling'o skiltis. Prieš maždaug pusmetį, beveik iš pagrindų tvarkydami forumo skiltis, atskyrėme CS:GO gamble'inimo temas nuo pagrindinės CS:GO skilties. Tai tikrai padėjo padaryti CS:GO diskusijų vietą švaresne. Vis dėlto, kaip pastebėjome, problemos tikrai nedingo. Pagrindinė jų - pastovus temų kūrimas, kuriose prašoma užeiti į CS:GO gamble'inimo puslapius per refferal'ines nuorodas. Taigi nusprendėme visas reklaminio pobūdžio temas atskirti bei perkelti jas į naują skiltį - CS:GO Gambling'o puslapiai. Žinoma, vien nauja skiltis problemos neišspręs, todėl įvedėme taisykles būtent tai skilčiai ir įjungėme temų kūrimą su moderatorių patvirtinimu. Dėl to nebus pasikartojančių temų apie CS:GO gamble'inimo puslapius, o esamos temos turės tam tikro formato pavadinimus, kurie leis greičiau surasti diskusijas apie mėgstamą CS:GO gamble'inimo puslapį. Neišsigąskite, visi galėsite kelti savo refferal'ines nuorodas, tik tam atlikti nereikės kurti kelių tų pačių temų - viską kelsite po viena tema.

Taip pat noriu priminti, jog Steam platformos paskyros su CS:GO žaidimu yra parduodamos Steam Turgaus skiltyje, CS:GO raktai, skin'ai, case'ai ir kt. šio žaidimo inventorius parduodamas CS:GO Trade (prekybos) skiltyje, o CS:GO gamble'inimo valiuta - CS:GO Gambling'o skiltyje.

Redaguota , nario Tautedorus
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

12 minutes prieš, iNsane7 parašė:

O, kaip dėl taisyklių? "Nepažeisti taisyklių" cs:go gamblinimas yra n-18, kaip ir visos lažybų svetainės, o supergames.lt narių amžiaus vidurkis koks ~15, (čia tik šeip įdomu..)

Amžiaus cenzu turi rūpintis gamble'inimo svetainės, ne mes. Mes nesigilinsime, ar tam tikriems nariams galima gamble'inti, tai ne mūsų pareiga. Juo labiau, nedrausime nariams apie tai diskutuoti, bet stengsimės, kad tokios diskusijos neužgoštų kitų, vertingesnių diskusijų. Su šiuo atnaujinimu tą ir stengiamės daryti. Be to, primenu, jog mūsų moderatorių ir administratorių komanda neskatina ir nerekomenduoja tuo užsiimti bei neprisiima jokios atsakomybės už narių poelgius.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 19 valandas(-ų), iNsane7 parašė:

O kartais "reklamuoti" gamblinimo svetaines, negalima tik nuo 18, jei svetainėje yra "nepilnamečių" bet jau visokie adsense, draudžia dėtis reklamas su lažybomis, jei svetainės cenzas > 18 metų tai čia lyg ir tasapts gautus, ar ne?

*iki 18 metų.

Reklama draudžiama, tačiau tie "gamblinimo" puslapiai iš esmės nesivadovauja LR teisės aktais, nes daugelis jų tiekėjų nėra Lietuvoje. O iš SuperGames pusės Forumo nariai yra įspėjami apie tokį turinį ir neskatinami tuo užsiimti. Tačiau su kitais apsitarsime, kaip dar galėtume, tai užtikrinti. Visgi, čia ne lažybų, o žaidimų svetainė.

 

EDIT: sprendimo būdas jau atliktas.

Redaguota , nario Ethno
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Kaip ir buvo minėta, priėmėme sprendimą dėl azartinių žaidimų skilčių - pridėjome nepilnamečių apsaugą nuo žalingos informacijos pasiekimo. Lietuvos įstatymai nusako, jog prieš užkraunant nepilnamečiams žalingą turinį turinčius puslapius, reikia parodyti priešlapį su įspėjančia informacija. Azartiniai lošimai patenka į žalingų puslapių kategoriją, tad reikėjo imtis veiksmų. Tad dabar prieš užeinant į azartinių žaidimų forumus bus užkraunamas informacinis įvadinis pranešimas, kuriame kiekvienas narys bus įspėtas dėl potencialiai žalingo turinio nepilnamečiams. Forumo svečiai tokių forumų pasiekti iš viso negalės. Po to, kai narys yra supažindinamas su tokia informacija, jis turi tai patvirtini įvesdamas nurodytą slaptažodį, kad skiltis jam būtų atrakinta. Ačiū @Ethno už idėją apsaugoti skiltis slaptažodžiu. Kuriant šį atnaujinimą buvo remtasi šiais dokumentais:

SuperGames forumas niekada nebandė ir nebandys tapti kažkokia lošimams skirta vieta. Dėl to, stengiamės tokias diskusijas, jei neuždrausti, tai bent kuo labiau atskirti jas nuo vertingesnių diskusijų forume ir viską atlikti teisingai, tiek įstatymų, tiek forumo narių atžvilgiu.

Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 23 valandas(-ų), Tautedorus parašė:

Kaip ir buvo minėta, priėmėme sprendimą dėl azartinių žaidimų skilčių - pridėjome nepilnamečių apsaugą nuo žalingos informacijos pasiekimo. Lietuvos įstatymai nusako, jog prieš užkraunant nepilnamečiams žalingą turinį turinčius puslapius, reikia parodyti priešlapį su įspėjančia informacija. Azartiniai lošimai patenka į žalingų puslapių kategoriją, tad reikėjo imtis veiksmų. Tad dabar prieš užeinant į azartinių žaidimų forumus bus užkraunamas informacinis įvadinis pranešimas, kuriame kiekvienas narys bus įspėtas dėl potencialiai žalingo turinio nepilnamečiams. Forumo svečiai tokių forumų pasiekti iš viso negalės. Po to, kai narys yra supažindinamas su tokia informacija, jis turi tai patvirtini įvesdamas nurodytą slaptažodį, kad skiltis jam būtų atrakinta. Ačiū @Ethno už idėją apsaugoti skiltis slaptažodžiu. Kuriant šį atnaujinimą buvo remtasi šiais dokumentais:

SuperGames forumas niekada nebandė ir nebandys tapti kažkokia lošimams skirta vieta. Dėl to, stengiamės tokias diskusijas, jei neuždrausti, tai bent kuo labiau atskirti jas nuo vertingesnių diskusijų forume ir viską atlikti teisingai, tiek įstatymų, tiek forumo narių atžvilgiu.

Tikriausiai sistema neišbaigta arba aš kažko nesuprantu, kadangi einant į forumo skiltį "Azartiniai žaidimai", manęs paprašo įvesti slaptažodį, kurį įvedus rašo, jog  jis neteisingas.

 

Aš dar pasiūlyčiau jums pabandyti idėją apie tapatybės patvirtinimą, manau, kad laikas surimtėti, nes sukčių dabar daug, tad nemanau, kad labai nukris forumo reputacija ar lankomumas, jei tiesiog norint prekiauti šiame forume teks sumokėti kad ir 50 centų už tapatybės patvirtinimą, tokiu būdu turėtumėte apie narį šiokios tokios informacijos, sumažėtų multiacc problema, forumas turėtų apsaugą, nariai gal ir išdrįstų dažniau prekiauti žaidimais, liktų mažiau apgautų. Visgi reikėtų forumui išsikelti sau kokius nors tikslus, tarkim per mėnesį < n neigiamų atsiliepimų ir palaikyti nemažiau > n teigiamų. Tiesiog, ateičiai pasiūlymas, gal kada apsvarstysit.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
Prieš 1 valandą, Fantazistas parašė:

Tikriausiai sistema neišbaigta arba aš kažko nesuprantu, kadangi einant į forumo skiltį "Azartiniai žaidimai", manęs paprašo įvesti slaptažodį, kurį įvedus rašo, jog  jis neteisingas.

Na, kiek dabar bandžiau, tai viskas veikia. Galbūt ne tą slaptažodį vedi? Ten reikia įvesti nurodytą slaptažodį įspėjime. Jei vis tiek neveiks, parašyk asmeninę žinutę.

Redaguota , nario Tautedorus
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

On 12/07/2017 at 10:14, Fantazistas parašė:

Tikriausiai sistema neišbaigta arba aš kažko nesuprantu, kadangi einant į forumo skiltį "Azartiniai žaidimai", manęs paprašo įvesti slaptažodį, kurį įvedus rašo, jog  jis neteisingas.

 

Aš dar pasiūlyčiau jums pabandyti idėją apie tapatybės patvirtinimą, manau, kad laikas surimtėti, nes sukčių dabar daug, tad nemanau, kad labai nukris forumo reputacija ar lankomumas, jei tiesiog norint prekiauti šiame forume teks sumokėti kad ir 50 centų už tapatybės patvirtinimą, tokiu būdu turėtumėte apie narį šiokios tokios informacijos, sumažėtų multiacc problema, forumas turėtų apsaugą, nariai gal ir išdrįstų dažniau prekiauti žaidimais, liktų mažiau apgautų. Visgi reikėtų forumui išsikelti sau kokius nors tikslus, tarkim per mėnesį < n neigiamų atsiliepimų ir palaikyti nemažiau > n teigiamų. Tiesiog, ateičiai pasiūlymas, gal kada apsvarstysit.

Nesvaik dėl tapatybės patvirtinimo, tada jau išvis bus miręs SuperGames jeigu dabar jau kiek nukrito narių..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2305 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...