Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LRGP.LT Lietuvos Realaus Gyvenimo Pradžia


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

LRGP.LT - Serverio pristatymas!
Lietuvos Realaus Gyvenimo Pradžia

Sveiki visi, taigi kaip žinote buvome labai daug forumo susikurė tai DreamSide.us.lt, vSAG.LT, ir dabar LRGP.LT, nu galbūt jus esate tikrai teisus kad taip vaikščiojame per visus projektus ir gadinames bereikalo reputacija su projektų, bet mums daugelis kas siūlė naujų forumų su .LT galūnė kai buvome DreamSide.us.lt, ir viena sykį sutikome į vSAG.LT, iš pradžių tas siūlytojas žmogus į .LT galūnė forumo vSAG atrodė visai patikimas, ir normalus subrendęs žmogus, bet po kiek laiko jis mus išdavė su viskuom, ir nenorėjome mes nuleisti rankų kaip beviltiška komandą, ir kad žaidėjams dar būtų kur žaisti, ir kad nenuviltumėm serverio žaidėjų, todėl ir perėjom į LRGP.LT forumo tinklapį, nu gal turbūt tikrai nelabai toks kokybiškas serverio pavadinimas, bet nieko nepadarysi reikia vis gyventi, svarbiausiai projektuose tai yra jog yra mylimi projekto žaidėjai, ir kurie nenori jog projektas užsidarytu, ir mes iki šiol dar gyvuojame, projektas nėra visiškai naujoviškas ir popuraliausias, bandome sudominti visada žaidėjus daryti tiek forume tiek serveryje atnaujinimus, arba net TeamSpeak programoje atnaujinimus mažus, kuriu labai nepadarysi jame. Taigi dabar su gamemode bandome vis kažko naujo padaryti, tai dabar kurie nežinote iš San Fierro miesto vykstame į Los Santos miestą, nes nėra labai daug projektų kurie būtų su Los Santos miestų projektas, žinau tikrai yra vos keli kokie gal 2-3 projektai kurie gyvena Los Santos mieste, ir bando tai pat pasiekti ko mes visada trokšomė. Serverio sistemos nelabai yra labai popuralios bet jos vis tobulieja kiekvieną dieną, ir bandome jas daryti kuo įdomesnis ir sukurti neblogą serverį, mums nereikia labai tokių aukštumų, kuris būtų popuraliausias projektas, bet turbūt šito kiekvienas projekto įkūrėjas norėtu ir labai trokšta ir neatsisakytu. Prisipažinsime jog gamemode yra daromas labai ilgą laiką nuo SunSide projekto gamemodes, dabar jis nelabai atrodo kaip SunSide pažiūrėjus tiesiai šviesiai, darbai kol kas yra tie patis kurie nežinote ir aprašysiu apie juos šiek tiek.


Policijos Departamentas - Tai šio darbo veiklą, manau daugelis kas žinote, jog jų vienas tikslas yra tiek realybėje tiek žaidime tai Ginti/Saugoti/Padėti, tai mūsų projekte vienas iš įdomiausiu darbų, kurie turi gaudyti nusikaltėlius, ir keltis savo reputaciją darbe, bei stiprius nusikaltėlius sodinti į kalėjimą, ir iki 60 įtarimų lygių gali dar asmenis susimokėti savo baudą PINIGAIS/KREDITAIS.


Medicinos Departamentas - Turbūt, tai pat žinote labai gerai šio darbo veiklą. Žinome visi jog šios firmos nelabai kas nori dirbti, nes joje nėra visiškai veiklos, mūsų projekte kol yra keliames į kitą miestą (Los Santos), ir bandome ta darbą vis tobulinti kiekvieną dieną, jog palengvintumėm žaidėjų gyvybės, ir kuo daugiau būtų mieste Medicinos Darbuotojų.


Kurjeriai - Šį sistemą labai tokia panaši yra kaip fūristų darbuotojų, tik šio darbo firmos darbuotojai veža kitokius ir visus legalūs krovinius, prie kuriu visiškai negali teisėsaugą prikibti tai būna dažniausiai Medicinos reikmenys, Elektronikos parduotuvės reikmenys, Drabužių parduotuvės reikmenys, Maistas ir panašiai, ir nuo šitų krovinių vežimų darbuotojams atitenka automatiškai algą tikrai pakankamai gera.


Autoservias "tanagra" (Mechanikai) - Šia sistemą irgi daugelis kas žinote turbūt, tai kurie taiso automobilius, pripila kuro 2 rūšių (Benzinas arba Dyzelinas), šį sistemą tai pat yra tokia nebloga, šiai firmai yra sukurtas/sumappintas atskyras nuo mechanikų firmos bazęs, KMA garažas, kurie transportai nuosavi konfiskuoti, žaidėjas norint atsiimti savo transporto priemonę turi užlipti ant ženkliuko, kad atidarytu vartus 3 minutęmis laikotarpis skirtas kainą atidarymo KMA garažo yra 6,000€ serverio valiuta, ir serverio žaidėjui praneša koks mechaniko Vardas_Pavardė žaidime, jūsų transporto priemonės pavadinimas, kad veža jūsų transportą užkabinė į KMA garažą.


Spec būrio pajėgos "Aras" - Šis darbas, tai pat kaip Policijos Departamentas, tik sunkesnios sistemos, jiems irgi tai pat yra skirtos melynos spalvos transportai bet šviesiai šiek tiek, ir tai pat laivai teisėsaugos kaip Policijos Departamentui, Spec būrio pajėgos darbuotojui tai pat yra toks tikslas kaip Ginti/Saugoti/Padėti su jais gali susirašinėti per teisėsaugos racija /rt ir veiklą ta pati, tik kad sunkiau pagauti nusikaltėlius, kai nėra transporto priemonės motociklo.


Fūristai - Šį sistemą yra kaip kurjerių, tai pat turi važiuoti į kitą miestą tai bus reikiama važiuoti į San Fierro miestą pasikrauti krovinį legalu arba nelegalu už nelegalu krovinį atgauni žymiai didesnia premiją, jei tau jį pavyksta nuvežti į tikslą, seniau reikėdavo važiuoti į Los Santos miestą jog pasikrauti, kaip dabar keliamės į pati Los Santos miestą gyventi, tai reiks važiuoti ilgą kelią į San Fierro miestą pasikrauti krovinį kaip sakiau, taigi tokia pat sistemą turbūt ją irgi žinote labai daugelis.

Taigi sistemas jau kitas galbūt jau žinote buvo jau parašytos kelios sistemos vSAG.LT projekto aprašyme, ir sistemas pamatysite visiškai naujas per serverio startą, nes serverio startas jau tikrai greitai bus pranešta forume!


Forumo startas 2017-05-03 20:00 valandą!.


Serverio startas nežinomas.


Serverio tinklapis www.LRGP.LT 


Serverio IP adresas nežinomas.

Lauksime didelių ir mažų!

 

Atsiprašome jei radote klaidų.
 

Redaguota , nario Jonny_Need
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...