Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kaip laimėti žaidimus su Malphite Shard Of The Monolith


Nemix

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2799 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki League Of Legends žaidėjai. Šiandien su jumis noriu pasidalinti savo patirtimi, patarimais kaip laimėti žaidimus su Malphite.

 

Na pradėkime nuo to kodėl jūs išvis turėtumėte skaityti ar naudotis šiais patarimais žaidžiant. 

 

Na manau atsakymas paprastas. Šie patarimai yra laiko išbandyti ir tikrai rodo rezultatus žaidime. Man jie padeda kilti laiptais į viršų. Tikiuosi, kad ir jums tai padės.

 

Pradėjau žaisti nuo trečio sezono, bet tik dabar pradėjau rimtai žiūrėti į šį žaidimą. Prieš tai žaisdavau tik for fun todėl gerų rezultatų ir nepasiekdavau. Šiuo metu esu Gold IV 66LP. Turiu Solo Performance emblemą todėl galite būti užtikrinti, kad manęs niekas neboostina ar kažkas tokio.

 

Štai mano accounto profilis jei kas vis dar netikite : http://imgur.com/a/oUybt

 

Šį sezoną turiu 73.3% win ratio su Malphite. Laimėti 33 iš 45 žaidimų. 

 

Štai galite pasižiūrėti mano statistika su Malphite : http://imgur.com/a/RHL1j

 

    Taigi pradėkime nuo patarimų kaip laimėti. Pradėkime nuo early game iki 6lvl. Mano patarimas būtų toks. Nieko nedaryti... Žinau skamba keistai, bet tai veikia. Jums tereikia tiek kiek galima farmintis. Niekur neiti iš savo linijos, naudotis wardais ir neleisti savo oponentui išeiti iš linijos.

    Kai pasieksite 6 levelį tada prasidės visas smagumas. Reikia stengtis kiek galima padėti kitoms linijoms kai turite ultį. Turite teleport ? Puiku galite laukti tinkamom momento kai priešas priartės kiek įmanoma arčiau jūsų komandos turreto ir tada jūs galite atsiteleportinti ir sulyginti bot lane so žeme taip padėsite saviškiams ir būsite vienu žingsniu arčiau pergalės. Bet ką daryti jeigu neturite teleporto. Simple palaukite kol turėsite savo ultį ir tiesiu žingsniu eikite į mid lane. Aišku reikia ten nukakti nepastebėtam todėl turėtumėte pirmiausiai nustumti savo priešininką tope prie jo turreto, kad galėtumėte nepastebėtas nueiti į midą.

    Prasideda mid game. Jums tereikia sulėkti į grupę ir susifokusuoti į objectives t.y naikinti turretus, nužudyti drakoną, heraldą. Jūs kaip malphite turite pasistengti kovos metu paultinti kuo daugiau žmonių , o jeigu neišeina tai jų adc arba mid, žmones kurie turi daugiausiai dmg. Sunaikinus juos jums nebeliks jokų kliūčių. TeamFight bus laimėtas.

    Late game niekuom nesiskiria nuo Mid game. Jūs jau turite beveik visą build, jums kaip malphite belieka paultinti kiek įmanoma daugiau žmonių, o tuo tarpu jūsų likusi komanda turi juos kuo greičiau sunaikinti. Padarius viską teisingai, sužaidus kaip įmanoma geriau savo kortomis jūs laimite žaidimą/teamfight arba sunaikinate keletą priešų turretų. Jūsų komandai yra svarbiausia sunaikinti/nužudyti kuo daugiau objectives ir taip turint didelį advantage, turint tris infernak drakonus arba baroną jūs laimite žaidimą. 

 

Štai tiek šiam kartui. Pirmą kartą rašau kažką panašaus todėl suprantu, kad gali būti daug neaiškumų ir klaidų todėl galite klausti jeigu kažko nesupratote ar radote klaidų ar jei norite papildyti šią temą. Ateityje esu numatęs dar keletą tokių temų apie kitus mano žaidžiamus čempionus. Ačiū už sugaištą laiką ir sėkmės žaidime !

 

Jei jums patiko ir norite daugiau tokių temų spauskite +Rep ^^ O jei nepatiko tai rašykite komentaruose kas nepatiko ir kur galėčiau pasistengti ateityje. Priimsiu visą kritiką.

 

Labai nesmerkit, nes suprantu, kad esu naujokas šiame žaidime ir dar daug ko nežinau :)

Redaguota , nario Nemix
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai kad realiai jokio gido kaip naudotis Malphite nepaaiskinai. Vapse lempinis pranesimas cia tavo. visi zino, kad tankai pushina priesus ir sauna ulti, kad kuo daugiau zmoniu kliutu ir tada adc' su midleriu zudo kitus.. wtf. gold4, o nieko nepasakyta.

Čia nėra gilus gidas kaip žaisti, ką buildinti, kokias ability tobulinti, kokias rūnas naudoti ir t.t. Aš tiesiog paaiškinau kaip aš žaidžiu su Malphite. Kaip ir apačioje parašiau aš nesu puikus žaidėjas kuris žino absoliučiai viską apie šį čempiona. Dar neturiu tūkstančio žaidimu su juo. Tikrai ne visi žino ką reikia daryti kovai prasidėjus kitaip nebūtų tiek silverių/bronzų žaidime. Esu gold 4 ir šią temą sukūriau mažesnio elo už mane žaidėjams. Jeigu jau toks visažinis esi ir turi ką pasakyti siūlau pačiam sukurti temą. Gal kažko naujo išmoks kiti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2799 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...