Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3603 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, atėjo laikas sukurti ir man komandą! Ilgą laiką aš joinindavau į kitas komandas, bet nei viena neparodė motyvos, norinčios laimėti turnyrus ir kitus žaidimus. Iki dabar buvau vienoje komandoje MoutX, bet lyderis arba ignoruoja arba nenori žaist ir t.t. Kai žaidėm mm irgi pasirodė, kad nieko ypatingo.

Taigi einame prie reikalo, ieškau 2 arba 3 (gal nežinau tiksliai) žmonių. Daug žmonių paklaus kokių rankų ieškau? Žemesni rankai negu DMG, galite net nerašyti, kadangi tikrai pasakysiu NE. Yra dar pora dalykų, tai būtų, žmogus privalo kalbėti ir būti nusiteikęs daug darbo, kadangi kai surinksime komandą, reikės mum su ja susižaisti, o jei esi tas kuris nenori ar neturi laiko tam, taip pat gali nekviesti. Steam profile palikite komentaruose aš jus pakviesiu, manau tikrai šiame forume yra rimtų žmonių, kurie tikrai nusiteikę dideliam darbui ir nuostabiam rezultatui! Ir prie progos parodysiu savo kanalo video :)

axaaxaxaxa you rly noob zemiau negu dmg :DD negali imt tai ka pasisiulytu is top teamos butu jis goldas ir nepaimtum? juk ne ranka esme zmogeli

Visu pirma koks tavo reikalas ką aš imsiu, pasakiau nuo dmg tai nuo dmg, eik paverk :)

kad tu silveris žmogau, tu į žemę žiūri, apgailėtina.

Go play 1v1 iš skinų, nes kaip tik neturiu jų, o dėl silverio klysti :) Vienas jau siūlė pralaimėjo o buvo supreme. Parodyk savo ranka ne silveri :) Supergames for life, komentuokim toliau :)

Dabartinis rank: MG1 Main rank: LE ( bet dabar esu po pertraukos. )

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/Illumintiunconfirmed/

Jeigu raščiau komandą pradėčiau normaliai žaisti kadangi iki šiol, kapodavau solo ir būdavo ruskių pasikelti, ranką atgal nebėra vilčių. 

Nuo DMG, bet jei buvai LE, pakalbėsim ir pažiūrėsim ką šaudai. :)

Visu pirma koks tavo reikalas ką aš imsiu, pasakiau nuo dmg tai nuo dmg, eik paverk :)

Go play 1v1 iš skinų, nes kaip tik neturiu jų, o dėl silverio klysti :) Vienas jau siūlė pralaimėjo o buvo supreme. Parodyk savo ranka ne silveri :) Supergames for life, komentuokim toliau :)

Nuo DMG, bet jei buvai LE, pakalbėsim ir pažiūrėsim ką šaudai. :)

1v1 :D:D:D gerai einam.

Va, va, va. Taip ir galvojau, kad man išvykus paliksi pirmas komandą, nes esi verksnys, nafik, melavai, kai klausiau, ar toks nesi?

Nerekomenduoju, dviveidis žmogus, giriasi, jog gali daug, bet su MGE vos pažaidžia. Pasirodei kas toks esi.

Dėja ne aš vienas palieku komanda o visi trys. :) Turbūt įdomu kodėl? Ignor, nesusižaidimas, nemokėjimas žaist, sakai vos prieš MGE pažaidžiu, jei tu nori galiu visiem čia įkelti demo kaip žaidžiam prieš tavo "MGE" ir parodyt kaip nepažaidžiu, kiekviena game su Modestu mes carry, nes visiškai nėra ką šaudyt, tai jei nori save užvartyt parašyk, būtinai įkelsiu demo. ;). O aš verksnys? Kaip man jaustis, kai nieko nepasaki kad išvykęs ir t.t net neparašai visiškai nieko, vadinasi tau nerūpi, o jei nerūpi tai kam mum komandoje visiem būt? Palikau vien dėl neatsakingumo. :)

(redaguota)

Dėja ne aš vienas palieku komanda o visi trys. :) Turbūt įdomu kodėl? Ignor, nesusižaidimas, nemokėjimas žaist, sakai vos prieš MGE pažaidžiu, jei tu nori galiu visiem čia įkelti demo kaip žaidžiam prieš tavo "MGE" ir parodyt kaip nepažaidžiu, kiekviena game su Modestu mes carry, nes visiškai nėra ką šaudyt, tai jei nori save užvartyt parašyk, būtinai įkelsiu demo. ;). O aš verksnys? Kaip man jaustis, kai nieko nepasaki kad išvykęs ir t.t net neparašai visiškai nieko, vadinasi tau nerūpi, o jei nerūpi tai kam mum komandoje visiem būt? Palikau vien dėl neatsakingumo. :)

Aš buvau išvykęs ir neturėjau galimybės nei parašyti, nei žaisti, nes buvau kaime, tai b*et, kaip aš tau parašysiu? Tu jiems paverkei, kad nieko nebus, o jie kaip šuniukai ir nulėkė paskui tave. Carry'not? :D Kad pirmi lentelėj sėdėjot (kai prap*sinėdavom žiauriai), tai čia nėra carry'inimas, nes jūsų taktikos šūdinos, tik rush'int, o ne protingai žaisti. Verksnys esi, verksniu ir liksi.

Ką aš mąsčiau rinkdamas tokius verksnius turnyrui, nu aišku, klaidą padariau, dabar pats ir ant ledo likau. :D

Redaguota , nario zrauzas.

giphy.gif

Aš buvau išvykęs ir neturėjau galimybės nei parašyti, nei žaisti, nes buvau kaime, tai b*et, kaip aš tau parašysiu? Tu jiems paverkei, kad nieko nebus, o jie kaip šuniukai ir nulėkė paskui tave. Carry'not? :D Kad pirmi lentelėj sėdėjot (kai prap*sinėdavom žiauriai), tai čia nėra carry'inimas, nes jūsų taktikos šūdinos, tik rush'int, o ne protingai žaisti. Verksnys esi, verksniu ir liksi.

Ką aš mąsčiau rinkdamas tokius verksnius turnyrui, nu aišku, klaidą padariau, dabar pats ir ant ledo likau. :D

No shit? Pralaimėjom ?:DD Žmogau kiek žaidėm 90 procentų game laimėjom. Ez prieš tuos mg dmg žaist jezz... Taktikos šūdinos? Man atrodo jūs ponas smoke nemokat ir nerushinat.. Dėl taktikų tikrai nekišk nosies, nes tu tikrai supratimo neturi tam, o verkiu todėl, nes steam on buvai, parašiau ignor davei. :)) + telefone yra steam. O jeigu nėra įdomu kaip tu tradini. ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3603 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...