Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Led klaviatūros apšvietimas naktinėtojams | Home made |


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2957 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba diena gerbiami forumo lankytojai.

Tikriausiai daugelis iš jūsų esate naktinėtojai , ir naktimis naudojate šviesa kuri per mėnėsi jums kainuoja pakankamai nemažus pinigus. O naudos jums realiai jokios teikia,tiesiog patogu ižvelgti tai ka spaudinėjate klaviatūroje.

Taigi,kam mokėti pinigus,jeigu galite pasidaryti apšvietima visiškai nemokamai, ir taip sutaupant nemažus savo, tėvu,kitu giminiu pinigus mokant už elektra.

 

Taigi pradėdam, ko mums reikės:

 

Rėikės usb laido,gali būti neveikiantis antras kištukas ( nes bent jau pas mane,daug yra laidų ikrauti telefona,kuri reikia pajudinti ,kad jis pradėtu tai daryti ).

Nukėrpame antra galiuka kuri jungiame i telefoną,plančėte ir kt. ( žiūrėkite ,kad liktu pakankamai ilgas laidas,kad nepritruktu nutempti iki jūsų kompiuterio usb jungties )

 

Antra, randame stalčiūje, šviestuve kurio nenaudojate, ar kitų elektronikos priemonių asortimente lempute ,

(patartina LED ) bet gali būti ir kita , svarbu jog šviestu pakankamai gerai )

 

Trečia , susirandame koki nors kieta lankstu ir ilga daigta ( panašu i vibratorių ) tik kiek plonesni.

 

Veikiausiai kiekvienas turime namuose vienkartinių puodelių ,patartina peršviečiamu,bet tik ir kitos spalvos )

 

 

Pradėkime sujungimą:

 

Atkirpe usb laidą pamatysite 4 laidukus, iš kuriu jums reikės raudono ir juodo , kitus galite iškarto izoliuoti , ju neprireiks.

 

Prijungiate usb laidą prie kompiuterio , ir sujungus laidus su lempute žiūrite ar lemputė dega, ir ar dega pakankamai gerai. ( jeigu viskas ok , dedate i šali ir pereinam prie tolesnių veiksmų.

 

Paimate plastikini vienkartini puodelį , išmatuojate tinkamai lemputes diametra, ir bandote gražiai iškirpti puodeli skylute ( kad lemputė tilptu, ir neiškritinėtu )

 

Jeigu neturite specialios imautės lemputei,tuomet jums prireiks prilituoti prie jos tuos du laidus ( raudona ir juoda )

 

Tai padare , paimkite plastmasini puodeli jau atkirpta iš apačios , ir gražiai idėdate lempute , bei žinoma ja pritvirtinate ( tam tinka izoliacija , klijai , ar kita lipni medžiaga ) ( Juk mums svarbu ne grožis ,o patogumas bei elektros tausojimas )

 

Toliau paimate ta ilga daigta, kaip pavadinčiau "vibratoriu , tik kiek plonesni , pridėdate prie plastmasinio puodelio , ir su izoliacija gražiai ,ar ne visai gražiai pritvirtinate )

 

Viskas jūsų darbas baigtas, jungiame mūsų sumeistrauta usb apšvietima i kompiuteri , pasistatome,kad būtų patogu ir nemaišytu naudoti , ir džiaugiamas pakankamu šviesos pliupsnių , bei sutaupytais pinigais :)

 

 

ps.. galite eksperimintuoti , ir nenaudoti mano išvardintu priemonių , tiesiog parašiau , kaip ant smugio pats susiorganizavau toki apšvietima ;)

 

Kitas variantas:

 

Pasidariau šiandien dar viena varianta , tam reikės led lempučių 12v , jos nėra brangios, galima isigyti buitinese technikuose, turgeliuose, ar specializuotose parduotuvese ( ziurekit tik tokias kurias galima priklijuoti prie sienos, ir esant reikalui atklijuoti )

 

Taigi aš panaudojau 19 VNT ( bučiau klijaves per visa kambari manau ,bet šiuo metu ka turėjau ta turėjau , susiradau namie blokeli 12voltu ir 1 ampero , viska sujungiau , priklijavau prie sienos , ir vualia. Velgi susitaupysit nemažai pinigu . nes kur 12V tiek lempučiu,gal net mažiau suvalgo , o kur viena lempa 50V ir daugiau ) beto paprasta, pigu , ir nevisai jau taip baisiai atrodo. ( nors nuotrauka manoji gavosi šiek tiek kreivoka )

 

Tai ka , sėkmės ,gal kam prireiks ir nuspresite paaeksperimintuoti ir šiek tiek atsitraukti nuo kasdieniu darbų,žaidimu , ir t.t :)

 

 

12494923_1035526199839246_80265042187278

maxresdefault.jpg

 


3698
3793
3797
3820
Redaguota , nario RomasTR
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2957 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...