Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.Sng.lt - Tavo maloniam Žaidimui ;)


Ponas*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

 

Laikas pristatyti ir vėl nauja projektą - sng.lt. Projekto pradininkas bei ikūrejas - Deividas(Cal_Work). Deividas yra užsibrėžes viena tikslą - surinkti linksma bei ištikima Sa-mp bendruomene taip pat jis nori užtikrinti  jums smagų žaidimą, jis nenori jokio pelno ar kažką pasipelnyti, jis viską daro del smagaus žaidimo kur galėtu Sa-mp pasaulio žmonės praleisti savo laisva laiką žaisdami taip pat ir jis, todėl norime jums pasiūlyti projektą nesenai atgimusi visus adresus rasite apačioje, tad aprašymas nėra labai didelis, todėl trumpas bet manau supratingas, serveris dar niera startavės todėl siulome apsilankyti kol kas mūsų puslapyje bei laukti naujienu,  gero skaitimo.   

 

Darbai kuriuos galėsite dirbti,

 

evI6wIq.png

 

Policija

 

Viena iš dviejų teisėsaugos sričių, kurios tikslas yra vienas - užtikrinti sauguma mieste. Policija dažniausiai mieste vykdo reidus, daro patikras serverio žaidėjams, gaudo nusikaltėlius tikrina narkotines medžiagas, palaiko tvarka mieste, saugo serverio žaidėjus.

 

eKrbBKg.png

 

Gelbetojai

 

Kaip ir reliame gyvenime yra darbas - Medikai. Tačiau mes naudojame kitoki darbo pavadinima - Gelbėtojai. Gelbėtojai gelbėja žmones nuo mirties, juos gydo / blaivo / gydo nuo nepriklausomybės , suteikia greita pagalba jei žmogus miršta, ar yra neblaivus ir negali vairuoti,

 

GMU9Qh3.png

 

Fūristai

 

Na ir pagaliau vienas iš pelningiausiu darbu projekte. Jei esate ramus vyrukas mėgstantis vairuoti tolimus bei nuobodžius reisus nuo taško A iki taško B Vežioti krovinius šis darbas kaip tik jums, šiame darbe galite tikrai nemažai pasipelnyti veždami /  Narkotikus / Ginklus / Benziną / Dujas, ar kitus dalykus.

 

Mat9oNp.png

 

Mechanikai

 

Puikus darbas tiems kurie mėgsta mašinas, taisyti, pilti degalus, krauti akumuliatorių, tampyti netvarkingai pastatytas mašinas, virtualiame gyvenime viskas yra paprasčiau todėl paplušėti jums čia reikės.

 

DyIU4TA.png

 

Prekeiviai

 

Nelegaliausias darbas projekte, bet Jeigu mėgsti nelegalu darbą tai šis darbas tau, nes šis darbas tau padės praturtėti,  Tačiau saugokis, nes kartais gali būti sučiuptas ir netekti visko ką turi, o galbūt pasėdėti ir kaleime.

 

MrMhY2q.png

 

Taxi

 

Paprastas darbas, kuriame reikia važinėtis nuo taško A iki taško B klientus, taip pat važiuoti į iškvietimus,  Pinigai priklauso nuo keliones ilgio, o galbūt ir klientas jums duos jums papildomu pinigu už kuriuos galėsite nusipirkti arbatos bei pyragėli.

 

eU84vVg.png

 

S.P.T

 

Antroji teisėsaugos sritys, kuri vyksta atgrobinėti mafijos užgrobtu pastatu, išlaisvinti pagrobtus žmonės, taip pat veržiasi į mafijų/gaujų bazės daro šturmus, gan dažnai daro masinius patikrinimus, tikrina  žaidėjus ir jų mašinų bagažinės / Namus.

 

---

 

Vairavimo mokykla

 

Kaip ir kiekviename projekte yra būtina išsilaikyti teises norint dirbti darbe. Norint išsilaikyti teisės privalėsite atvykti į Vairavimo mokykla. atsistoję ant pickup prie durų pateksite į vidų ir turėsite atsistoti ant "icon'o" ir pradėsite laikyti teorijos testą. Išlaikė teorijos testą galėsite eiti į aikštele pralaikyti vairavimą, praėję vairavimo tam tikroj aikštelėje keliausite į miestą. Atsiminkite jog būtina atsisėdus į automobili įvygdyti svarbiausius dalykus(užsideti dirža,isijungti šviesas) nes kadangi jums už tai užskaitys kaip klaidą.

---

 

 

Forumas : Www.Sng.lt

Serverio IP : Samp.Sng.Lt

TeamSpeak: Ts.Sng.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Joa, visi einam :DDDDDDDDDDDD. Juokauju :DDD. Net, skatiko nevertas, ir vemti, varo. Forumo dizainas kopintas, forumo logotipas, neprisidera prie dizaino, žalia ir raudona (idiot), tie forumu icon'ai vpš... Jūs gal nusisamdykit viską ir tada darykit? :D Vienas žodis apie jus - Lenkai ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ną, Rašė pats serverio savininkas, aš jį tik redagavau nes buvo begalia klaidų gali pats paskaityti : http://sng.lt/index.php?/topic/123-serverio-aprasymas/ ir ikėliau kadangi jos šitame forume dar niera.

gaila,pone. Aprašymas kūrtas mano,kadangi aš pas Deivida buvau pagalbininkas,todėl savininkas molis nes meluoja.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...