Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3314 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi užvakar likau apgautas, bendriau narys dodd. pirko iš manęs paslaugą ( siunčiau jam SMS už Paysera € ). Viskas pradžioje buvo gerai, pinigus jis man pervedė aš išsiunčiau SMS, man nuskaitė 4€ su kapeikom, tačiau tai buvo prenumerata ir man po kažkiek laiko vėl nujemė tiek pat t.y 4.34€ kadangi paslauga buvo kaip prenumerata, o jis apie tai nieko nepaminėjo ir tiesiog manimi pasinaudojo, kadangi kad atsisakyti prenumeratos reikia išsiųsti sms ( jis pasakė tik tada kai aš jam jau pateikiau kaltinimus :D ).

Nario profilis: https://www.supergames.lt/user/46475-dodd/

Žodžiu pažiūrėkit čia mūsų chatą :

https://www.youtube.com/watch?v=XATPPbAa8xU&feature=youtu.be

Čia man nuskaičiavo: 

35dbacdf89fb139cff608617b478a9d1935.png0d3aadf9dbff1462a01e5ab1313f53f7676.png

Redaguota , nario Maquex

• ,

Sveiki, taigi užvakar likau apgautas, bendriau narys dodd. pirko iš manęs paslaugą ( siunčiau jam SMS už Paysera € ). Viskas pradžioje buvo gerai, pinigus jis man pervedė aš išsiunčiau SMS, man nuskaitė 4€ su kapeikom, tačiau tai buvo prenumerata ir man po kažkiek laiko vėl nujemė tiek pat t.y 4.34€ kadangi paslauga buvo kaip prenumerata, o jis apie tai nieko nepaminėjo ir tiesiog manimi pasinaudojo, kadangi kad atsisakyti prenumeratos reikia išsiųsti sms ( jis pasakė tik tada kai aš jam jau pateikiau kaltinimus :D ).

Žodžiu pažiūrėkit čia mūsų chatą :

https://www.youtube.com/watch?v=XATPPbAa8xU&feature=youtu.be

Čia man nuskaičiavo: 

35dbacdf89fb139cff608617b478a9d1935.png0d3aadf9dbff1462a01e5ab1313f53f7676.png

Atkreipkit dėmesį į išrašą sąskaitos likučio 24 ir 25 d.

(redaguota)

Viskas čia tikra, aš pats žaidžiau mafijoskarus ir žinau kad jeigu žmogus užsisako sms'u kreditus ir nenutraukia prenumeratos, tai ir eina kreditai kas savaite išnaujo kol sąskaitoj yra pinigų. Rokai, čia tikrai ne fake aš pats matau, man irgi taip yra nutikę kad žmogui užsakiau sms'u kreditus ir man atskaičiavo dar du kartus dvi savaites, tai nekažką buvo.. :/

ATŠAUKTI PRENUMERATĄ EINA TAM PAČIAM PUSLAPY MAFIJOSKARŲ KUR IR PERKI KREDITUS, TIESIOG TEN PO APAČIA TRUPUTĮ!!!!! KITI SPECELEI TAIP PRIGAUDINEJA :)

Redaguota , nario KarolisY

Nori kartu pažaisti su PlayStation4? Pridėk mane į draugų sąrašą! PSN ID - karolukas11

Nu idomus jis idomus aš irgi pardavinėjau sarg.lt paskyras tai karoče to atrašė to nebeatrašo išvis valanda atrašo parašo pora sms ir vėl tipo išeina kažkur arba kątik grįžo vėl biški parašo išeina vėl tipo paskiau nd darė su juo prasipisau nuo 4 valandos iki 11 ar kiek ir taip nieko nenupirko sukūriau tema rašo kad netuėjau laiko esu užiimtas tai jeigu užimtas neturi laiko turi reikalų parašyk o to jo nesuprast nein parašai atrašo jam parašai vsio vėl nebeatrašo žodžiu keistas žmogus ir tiek.

Nesitikėjau iš dodd tokio dalyko :oho:

Supranti žmonės pardavinėja visokius menkniekius šudukus gauna atsiliepimų aišku ten gal kažka ir rimčiau parduoda turi daug atsiliepimų o poto apipisinėja ir tiek. Pvž pardavinės ten koki steam acc su gta v , cs:go karoče daug game už 30 eurų su steam paskyrą viskas ok žmogus patikės pervės eurus vsio liks ant ledo daugelis neišdrysta eiti į policija pareiškimo rašyt arba kažką bandyt dar daryt.

pagaliau :lol: kadangi kaip ir sakiau, kad pats šio žaidimo žaidimų neužsiimu, o užsiimu jo vartotojų pirkimų - pardavimų, todėl dėl prenumeratos nieko nežinojau ir pačio tavęs pirkdamas neinformavau. o neturėdamas teisingo alibi, galėčiau meluoti, kad esu tipiškas lietuvis ir ieškau tik sau naudos, todėl tokie neprotingi žmonės kaip tu, neina ir nepatikrina kas būtų daug geriau (buvo tau siūlyta nueiti patikrinti pirkimo dieną: http://i.imgur.com/3UsC2Bz.png).nieko neprirašysiu aš tau daug, kadangi nėra ko ir rašyti. mokėti nesiruošiu aš tau, kadangi pats nežinojau dėl prenumeratos, kol nepranešei man tos informacijos pats.

dar vienas įdomus dalykas, kurio niekaip iki šiol nesuprantu: http://i.imgur.com/DaoGRgu.jpggali man paaiškinti?

Man irgi pnš buvo su juo viskas okey ten pardaviau 1e smsu ir jau sask baiges ir veliau gaunu smsa kad prenumerata uzsakita o nors saskaitoj neturejau tai atrase kad jum nepakanka tipo ir tiesiog bande prasukt varke ir apsimest kad nieko nezino.

Dar vienas trioxala. :lol: Šmeižti žmogų yra super blogai, todėl siūlyčiau pasisaugoti žmogau... Bereikšmis komentaras, su tavimi reikalų nesu turėjęs už kuriuos būtų reikėję mokėti realius pinigus. 

Mūsų nuotraukos iš viso mūsų susirašinėjimo:

Supranti žmonės pardavinėja visokius menkniekius šudukus gauna atsiliepimų aišku ten gal kažka ir rimčiau parduoda turi daug atsiliepimų o poto apipisinėja ir tiek. Pvž pardavinės ten koki steam acc su gta v , cs:go karoče daug game už 30 eurų su steam paskyrą viskas ok žmogus patikės pervės eurus vsio liks ant ledo daugelis neišdrysta eiti į policija pareiškimo rašyt arba kažką bandyt dar daryt.

Mano sandoriai šiame forume siekia virš 130 eurų, todėl galvok per naujo, kad pardavinėju ten „šūdukus“, pradžioje buvo pardavinėjama paprastas internetinis turtas ir tiek.

xF5kffq.png

(redaguota)

pagaliau :lol: kadangi kaip ir sakiau, kad pats šio žaidimo žaidimų neužsiimu, o užsiimu jo vartotojų pirkimų - pardavimų, todėl dėl prenumeratos nieko nežinojau ir pačio tavęs pirkdamas neinformavau. o neturėdamas teisingo alibi, galėčiau meluoti, kad esu tipiškas lietuvis ir ieškau tik sau naudos, todėl tokie neprotingi žmonės kaip tu, neina ir nepatikrina kas būtų daug geriau (buvo tau siūlyta nueiti patikrinti pirkimo dieną: http://i.imgur.com/3UsC2Bz.png).nieko neprirašysiu aš tau daug, kadangi nėra ko ir rašyti. mokėti nesiruošiu aš tau, kadangi pats nežinojau dėl prenumeratos, kol nepranešei man tos informacijos pats.

dar vienas įdomus dalykas, kurio niekaip iki šiol nesuprantu: http://i.imgur.com/DaoGRgu.jpggali man paaiškinti?

Dar vienas trioxala. :lol: Šmeižti žmogų yra super blogai, todėl siūlyčiau pasisaugoti žmogau... Bereikšmis komentaras, su tavimi reikalų nesu turėjęs už kuriuos būtų reikėję mokėti realius pinigus. 

Mūsų nuotraukos iš viso mūsų susirašinėjimo:

Mano sandoriai šiame forume siekia virš 130 eurų, todėl galvok per naujo, kad pardavinėju ten „šūdukus“, pradžioje buvo pardavinėjama paprastas internetinis turtas ir tiek.

Nuėjau patikrinti bet ten reikėjo registruotis kad pažiūrėti visą tą Š, taigi tiesiog tingėjau visą tai daryti, bet tu irgi stumi sakai kad aš pats kaltas kad likau apgautas, ne nu normaliai, aš tik išsiunčiu žinutes o ne tikrinu kur siunčiu. O dėl tos foto nesuprantu kas tau neaišku, ten parodo tik sekančią žinutę kiek liko, pvž va šitoj foto

0d3aadf9dbff1462a01e5ab1313f53f7676.png

Dar vienas dalykas tai sakai nežaidi o tik parduodi, tai kokio velnio tau pirkti kreditus jeigu nežaidi? Anyway siūliau tau viską išspręsti gražiuoju kad grąžintum mano pinigus, na kadangi nenorėjai tai sėdėk dabar su neigiamu atsiliepimu ir manau pakankamai sugadinta reputacija verslo srityje, kas manau tikrai turėtų pakenkti verslui, na kaip sakoma savo kelią statom patys :)

Redaguota , nario Maquex

Tai aš ir nerašau kad visi tavo tie sandoriai yra centai bet taprasme jau daugelis čia žmonių iš supergames turi daug atsiliepimų atrodo patikimas ir bam kažkas į galva šovė ir apgavo. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3314 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...