Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

R-MG.LT # SAMP.R-MG.LT / TS.R-MG.LT


RegulaR

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

afbca208ec1a94dc6ef66c3f4281ebe4805.png

 

Sveiki, taigi norėčiau visiems pristatyti naujai besivystantį projektą, kurio tikslas nėra pelnas ar kaip nors kitaip pasipelnyti, o žaidėjų pasitikėjimas, ištikimi žaidėjai, kurie padės projektui gyvuoti ilgai. R-MG.LT

 

Apie projektą


Šiame projekte buvo daug įvykių - laimingų, liūdnų. Mūsų serveryje vyrauja GRP“ stilius. Mes buvome nusprendę ir nusikėlėme į RedCounty apygardą, bet pasikeitus valdžiai nusprendėme, kad verta grįžti nuo ten kur ir pradėjome - SANFIERRO.
Su naujuoju savininku ir skripteriu, įrodysime jog galime kilti aukštai, jog R-MG yra tikrai nepaprastas serveris, tačiau tam reikia ir jūsų pagalbos padedant išplėtoti projektą.
Komandą sudaro keturi asmenys t.y. Admin_Lukas, Regular_Option, Silvestras V.

Projekto valdžia

  • Silvestras V - Jis yra mūsų projekto skripteris.
  • Admin_Lukas - Mūsų projekto savininkas.
  • Regular_Option - Pagalba projekto klausimais


Mūsų projekto valdžia jums tikrai užtikrins stabilų serverio veikimą. Projektas savo veiklą naujai pradėjo vos 2016 metais sausio 27 dieną, su nauju savininku ir skripteriu. Šiuo metų viskas vyksta sklandžiai prie modifikacijos labai sparčiai dirbama mūsų labui. Kaip ir minėjau mes buvome išsikėlę su senuoju savininku į RedCounty apygarda ten musų žaidėjų skaičių vos siekė 35. Bet su naujuoju savininku ir skripteriu grįžtame į SANFIERRO miestą.

 Ko mes siekiame?


Mes siekiame tik žaidėjų pasitikėjimo bei, jog žinotumėme, jog tikrai turime ištikimų žaidėjų ir mums verta stengtis dėl žaidėjų.
Mes norime išlaikyti pastovų žaidėjų skaičių, bent iki trisdešimt žaidėjų. Mūsų didžiausias noras yra padaryti vieną iš geriausių serverių SANFIERRO mieste, galbūt ne žaidėjais, tačiau pačiomis geriausiomis sistemomis.
Mes, projekto komanda, tikimės, jog su jūsų palaikymu, mes visą tai pasieksime ir užsitikrinsime savo vardą bei populiarumą SAMP pasaulyje.
 

Trumpai apie serverio sistemas


Žaidimo pradžia - tik prisijungę į serverį žinoma kaip ir visur turėsite susigalvoti savo slaptažodį, prisiregistruoti ir prisijungę, Tai padarę turėsite paspausti SPAWN ir pradėsite žaidimą.

Elektronikos parduotuvė - Ten ir prasidės jūsų žaidimas, ten turėsite įsigyti telefoną, GPS, laikrodį, fotoaparatą. Tai pat turėsite įsigyti ir mobiliojo telefono kortele, bei sudaryti abonento sutartį.



Lažybų punktas - Ten galėsi įsigyti TELELOTO bilieta, ir laimėti pinigus.

Sveikatos pažymėjimas - Jūs turėsite įsigyti sveikatos pažymėjimą iš Medicinos įstaigos darbuotojo arba nuvykę į Ligonine.

Lietuvos spauda - Ten galėsite pavalgyti, atsigerti, pasipildyti saskaita ar įsigyti Mobiliojo ryšio kortelę.

Serverio paslaugos - Jai norėsite užsisakyti serverio paslaugu? nedelskite užsisakykite tuoj pat ir rašykite serveryje /paslaugos.

Gaujos - Serveryje žaidėjai galės kurtis gaujas! Ir taip veiksmas bus dieną naktį.

Vairavimo mokykla - tai paprasta sistema jums reikės išsilaikyti A, B, C kategorijas. Nuvykę į v.m. jūs išsilaikysite teorija kaip ir įprastai, bet kai važinėsite po aikštelė jums reikės saugoti automobili, kad jo nesudaužytumėte. Ir kaip išvyksite į miestą jums taip pat reikės saugoti transporto priemone. + padarę 5 klaidas, jūsų egzaminas baigsis ir negausite teisių, klaidos skaitomos kaip viršijate +-20km/h greitį, jei neužsisegate diržo ir daug kitų.

Vyriausybė - tai įstaiga, kurioje galėsite atsiimti algą kiekvieną dieną nuo 19:00 iki 22:00 valandos.

Namai - pati sistema yra kaip ir daugelyje serverių, juos galėsite parduoti namą žaidėjui, paduoti namą serveriui ar atiduoti namą draugui. Serveryje yra unikalūs interjerai.

Alkis, troškulys - tai sistema, kuri suteikia nemažą dalį realistiškumo mūsų serveriui. Jūs nuolat turėsite pavalgyti bei atsigerti kaip ir tikrame gyvenime, o to nepadarius jums silps alkio ir troškulio procentas ir galų gale likus minimaliam procentų kiekiui jūs nukrisite ant žemės, o apie šį įvykį bus pranešta medicinos institutui, jog atvyktų medikas ir pagydytų, tačiau jūs galėsite ir pasirinkti, jog mirtumėte iš karto.



Transportas - pas mus jūs galėsite įsigyti transporto priemones.Transporto priemone galėsite įsigyti Turguje arba salone. Tik nusipirkus transportą jūs turėsite nuvykti į registru centrą ir ten ja užregistruoti ir pasiimti valstybinius numerius, Bei nuvykti į technikos apžiūros centrą ir patikrinti automobili ar jis techniškai tvarkingas.

Veikla - serveryje tikrai bus daug veiklos, nes kiekvienam darbui yra sukurta po sistemą, kuri atneš veiklos bei finansų, o naujokams yra sukurta įvairių sistemų, kurios leis taipogi ir praturtėti. Pavyzdžiui: pasiekimų sistema, misija, ir t.t.

Kuras - Visiems žinoma kuro sistema, yra 3 rūšių varomoji jėga. Tai benzinas, dyzelis ir dujos. Serveryje yra 2 degalinės. Šioje vietoje apsilankysite tikrai, kai nebevažiuos jūsų mašina ar motociklas dėl degalų stygiaus bake. O į darbini transportą pilti degalų nereikės, kadangi juos kompensuoja darbdaviai ir administracija.

Darbų sistema - Darbų tai bene pati svarbiausia sistema. Tai yra pagrindinis jūsų pajamų šaltinis. Direktoriai valdo savo darbą bei kuria rangus prie rangu priskiria automobili, bei skiną.



 Serverio darbai be pakvietimo

  • Picų išvežiotojai
  • Kelių valytojai
  • Autobusų vairuotojai
  • Gaisrininkai



 Serverio darbai su pakvietimu

 

  • Policijos Departamentas
  • Medicinos Institutas
  • Taksi
  • Mechanikai
  • Fūristai
  • Dyleriai
  • La Nuestra gauja
  • Latin Kings gauja.

Papildoma informacija

 

Forumas: www.r-mg.lt

IP: samp.r-mg.lt

TS: ts.r-mg.lt

 

Forume vyksta įvairios atrankos,  vyksta pakvietimų konkursas! :kiets: :kiets: :kiets:

 

Per startą pasiekėme: 47 žaidėjus! pastoviai laikosi nuo 10-20.

Redaguota , nario Makentošh
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...