Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SanFrancisko.lt || Startas 2016-01-29 19:30!!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pradžia

b6e265b171913b81d1b4f8e5c3a61ac1854.png

   Sveiki, iškarto norime pasakyti, kad mes nesame profesionalai GameMode kodavime ir architektūroje, tai sakome todėl, kad norime būti sąžiningi ir garbingi projekto savininkai kurie neapgaudinėja, o gerbia savo projekto žaidėjus ir laiko juos lygiaverčiais. Taip pat mūsų GameMode yra platintas, tačiau dėl to nereikia nuvertinti projekto, mes sieksime jį padaryti kuo unikalesnį ir kuo įdomesnį.

  Savininkai esame dviese (Vienam – 17 metų, kitam- 15 metų). Mes šiek tiek turime patirties projektų kūryboje, todėl stengsimės ir tikimės, kad šis projektas bus mūsų paskutinis kuris ilgai gyvuos. Turime ir žmonių kurie mums labai stipriai padeda dirbti su projektu, vienas iš jų yra Vyr. Prižiūrėtojas Armani_Original, kuris yra neapsakomai puikus savo posto žinovas ir jis mums labai stipriai padeda, kad projekto prižiūrėtojai būtu atsakingi ir pareigingi žmonės. Taip pat turime ir dar kelis žmones kurie taip pat prie šio projekto prisidėjo, tačiau jie nenori, kad jų minėtumėme.

  Iš kitų projektų stengsimės išsiskirti savo noru įgauti patirties, aktyviu darbu ir unikaliomis idėjomis.

 

Vairavimo mokykla

5cc49dd8f72bc098ff3073f5ccb3b6b1190.png

 

  Vairavimo mokykla stipriai neišsiskirs, tačiau pas mus bus viena unikali maža sistema, kad kai žmogus išsilaiko teises, jis turės jas atsiimti regitros pastate. Taip pat bus pakeistas pravažiavimo maršrutas. 

 

Gatvės

df19ba9e8805f52b5904fb66e45b3cd0121.png

 

Mūsų projekte bus viena unikali detalė, tai yra- gatvės. Jų iki starto dar nebus, tačiau su jomis darbai jau yra pradėti. Manome, kad tai yra pirmasis projektas su tokia idėja. Kiekvienas namas turės savo namo numerį ir gatvę. Taip pat navigacija nebebus eilinė, ji bus tokia, kad turėsite įvesti gatvės pavadinimą ir namo numerį ir navigacija jums tiksliai nurodys jūsų norimą vietą. O visos pagrindinės institucijos ir darbai bus surašyti arba forume, arba serveryje, apie šią detalę dar mąstome.

 

Namai

0c3df59329bfae4a8722b1892b681c7f372.png

 

  Nusipirkus namą jis bus su labai skurdžiu interjeru, tačiau tai ne gyvenimo pabaiga. Jį galėsite remontuoti ir keisti į naujus interjerus už tam tikras pinigų sumas. Taip pat namai turės seifus kuriuose galėsite laikyti savo pinigus. O daugiau namų sistema kol kas neišsiskirs.

 

Žvejyba

792de72ea7439da632e4ede3ecbda345704.png

 

Žvejybos sistemą manome, kad daug kas yra matęs ir ja naudojęs, tačiau pas mus žuvį ištraukti nebus taip paprasta ir lengva, kadangi jūs turėsite spaudinėti „Space“ klavišą, kad ją ištrauktumėte ir ji nepabėgtų.

 

Informacija

9dfec34b3989294826d39f39a879dddb223.png

 

Serverio IP: samp.SanFrancisko.lt

TeamSpeak IP: ts.SanFrancisko.lt

Forumas: SanFrancisko.lt

Savininkai: Weed_Gang ir Fuler_Gang

Skype: sanfrancisko.lt

E-Paštas: [email protected]

 

 

Visų laukiame serverio starte 2016-01-29 19:30!!

Redaguota , nario Galardas
Tema rakinu, nes projekto nebėra. Norėsite atsirakinti, praneškite.
  • Teigiamai 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės, iš aprašymo matosi kažkas gero!

 

Sakysiu tiesa ne dėl to kad turiu pareigas bet dėl to kad projektas tikrai geras, manau kam atsibodo ta pati rutine kituose projektuose užsukite čia ir patirkite kažką įdomaus

 

Sekmes pleciantis prokektas tiesiog nuostabus idomu zaisti apsilankysiu ir žaisiiu

Dėkojame už jūsų nuomonę ir jūsų palinkėjimus :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...