Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

REAL-LIFE.LT - Šį mėnesį jau 3 atnaujinimai!


Justas@

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2965 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Serverio IP:SAMP.REAL-LIFE.LT WEB WWW.REAL-LIFE.LT


»Įžanga


Šiame aprašyme pasistengsiu kuo mažiau išsiplėsti ir papasakoti kuo daugiau įdomių dalykų. Serverio veiksmas vyksta Los Santos mieste, kas vis dar sa-mp pasaulyje yra unikalu. Serveris yra daugiausiai Lietuvoje atnaujinamas sa-mp projektas Šiuo metu (Sausio 20d.) Per šį mėn yra atlikta 10 atnaujinimų, praeitą mėnesį atlikta 20 atnaujinimų. Skaičiai patys kalba už save.


 


»Projekto istorija


Projektas atsidarė 2009 ir buvo vienas iš pirmūjų tokio tipo serverių Lietuvoje. Projekto metai kapsi, žaidėjų kartos keičiasi, bet serveris vis dar gyvuoja. Per 6 metus projekto gyvavimo, projektas turėjo 4 savininkus, kurie vienu ar kitu metu dirbo kartu, kol kažkas pasitraukdavo. Dabartinis projekto savininkas į projektą atėjo 2012 metais ir projektą pakėlė į aukščiausias  vietas - pasiektas 500 žaidėjų rekordas.


 


 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


 


»Mašinų sistema


Kaip ir kiekviename serveryje, taip ir šiame yra mašinų (automobilių) sistema. Serveryje vienu metu galima turėti 3 atspawnintus automobilius, tačiau jei turėsite privilegiją 5 mašinas galėsite pasidėti į virtualų vip garažą, taigi iš viso vienu metu galima turėti 8 mašinas.  Parašius /masina , jums išmes lentelę kur bus surašytos jūsų visos mašinos, paspaudus ant konkrečios mašinos jums atidarys kitą lentelę ir ten bus mašinos informacija, bei kitos funkcijos


 


»Direktorių sistema


Čia mes galime pasigirti šiokiu tokiu unikalumu. Daugelyje serverių direktorių komandos yra /priimti, /d ir pnš, tačiau mūsų serveryje, direktoriai valdo savo darbą su panele. Parašius /panele , direktoriui atsidarys GUI langas, su viso darbo valdymu. Su šia sistema direktoriai galės greičiau ir patogiau valdyti savo darbą.


 


6YwWanl.png


 


»Medicinos sistema


Kaip ir realiame gyvenime, taip ir čia galima susirgti. Susirgus jūs privalote kreiptis į medikus, arba eiti į ligoninę. Medikai jus išgydys, o jeigu tuo metu nėra medikų - nenusiminkite, jūs galite nueiti į ligoninę ir ten nusipirkti vaistų. Nesigydant jūs mirsite. Toliau apie sveikatos pažymėjimą. Be sveikatos pažymėjimo jūs negalėsite įsidarbinti į darbą, tad norint dirbti darbą su pakvietimu, būtina turėti sveikatos pažymėjimą. Yra ir kitas geras sveikatos pažymėjimo pliusas. Turint sveikatos pažymėjimą, jūs mirus ligoninėje praleisite daug mažiau laiko, nei tie, kurie neturi sveikatos pažymėjimo. Sveikatos pažymėjimą galite gauti išsikvietus medikus, arba nuvykę į ligoninę.


 


Gf9OZqo.png


 


»Darbai be direktoriaus pakvietimo


Daugelyje serverių, dirbant darbus be pakvietimo, reikia tuščiai važinėti ir viskas. Tačiau mūsų serveryje, dirbdami darbus be pakvietimo tuščiai laiko neleisite. Kiekviename darbe be pakvietimo reikia daryti kažką papildomai ir už tą papildomą veiklą gausite pinigų. Pavyzdžiui advokatai turi važinėtis po miestą, iš nurodytų vietų paimti dokumentus ir nuvežti juos į " Los Santos 1-ąjį komisariatą ", Inkasatoriai turi vežioti lagaminėlius į tam tikras vietas, vagys turi nešioti dėžes į savo automobilį ir pristatyti jas į darbo bazę ir t.t.


 


»Automatizuota pastatų grobimų sistema


Gaujos vadas turi surinkti atitinkamą skaičių gaujos narių ir nuvykti į norimą grobimo vietą ( grobimo vietos negali būti atsitiktinės ) ir tada jis tiesiog parašo komandą /grobti ir automatiškai visam serveryje praneša, jog tam tikras objektas yra užgrobtas, atitinkamo skaičiaus blogiukų. Jeigu teisėsauga neatgrobia pastato, blogiukai gauna sererio valiutos.


 


RRfzYhA.png


 


»Pasiekimų sistema


Kad būtų paskata žaidėjams ko nors siekti, serveryje įdiegta " pasiekimų sistema ".Parašius /pasiekimai , jums išmes pasiekimų lentelę su visais pasiekimais, bei informacija kaip konkretų pasiekimą įvykdyti. Įvykdžius pasiekimą, jums automatiškai bus įteigtas prizas.


 


»Kalėjimo sistema


Pradėkime nuo to, jog kalėjime galite iš skalbyklos nešioti maišus ir po kiekvieno maišo jūsų bausmė sutrumpėja 7 sekundėms. Tai pat kalėjime galite eiti į šaudyklą, kur yra dvi komandos ir jos kovoja viena prieš kitą. Iš kalėjimo galite išsipirkti už serverio pinigus, tačiau suma priklauso nuo jūsų sėdimo laiko, bet šis malonumas kainuoja labai brangiai. 


 


»Gaujų sistema


Kaipgi Los Santos miestas be gaujų. Šio miesto vakarinėje dalyje yra įsikūrusios dvi didelės gaujos, kuriuos kariauja tarpusavyje. Kiekviena gauja turi savo zonas, kurias kita gauja gali grobti. Neapgynus zonos, jūs ją prarasite. Viskas yra automatizuota. Tai pat galime pasigirti tuo, jog šią sistemą mes įsidiegėme pirmieji Lietuvoje.


 


eluEVJD.png


 


W8BUyRz.png


 


 


»Gyvenamasis būstas


Už kiekvieną būstą reikia sumokėti mėnesinį turto mokestį. Mokestis proporcingai didėja nuo to kiek namų turite. Namuose galima pasigydyti, atsigerti, klausytis muzikos su svečiais. Įmanoma tobulinti savo namo interjėrą ir turint 9 interjėro lygį įmanoma statyti savo baldus. Nusipirkus žolės sėklų iš dylerių galima auginti žolę. Žolės augimas yra 2 savaičių procesas, kuomet žolę reikia nuolat laistyti. Jeigu žolė nepalaistoma, ji nuvysta. Jeigu atsitinka taip, kad negalite palaistyti žolės, galima nusipirkti trąšų kurios bent kiek ilgiau palaikys drėgmę.


 


»Verslų sistema


Serveryje verslai yra labai vertinamas turtas, kadangi jų yra tikrai nedaug. Verslai būna su papildomu pelnu, tokiu atvėju, verslo savininkas turi atgabenti prekių su autobusiuku į verslą ir tuomet, kai kiti žaidėjai perka prekes, savininkas gauna papildomo pelno. Visi verslai turi fiksuotą minutinį uždirbimą, kuris skaičiuojasi į verslo pelną tik kai verslo savininkas yra prisijungęs


 


»Vairavimo mokykla ( Regitra )


Serveryje yra 3 tipų teisės A,B, C kategorijos. Pirmiausia, prieš laikant kiekvienos kategorijos teises būtina išsilaikyti teorijos testą, tuomet atitinkamai ar yra prisijungusių Regitros darbuotojų ir ar jūs laikote B kategorijos teises, pasirenkate laikymo vietą. B kategorijos teises galite išsilaikyti su Regitros darbuotojais arba automatine sistema, reigtros aikštelėje prie regitros. B ir C kategorijos laikomos kitoje, specialioje aikštelėje.


 


FqmJRqs.png


 


»Mini eventai


Serveryje rutinai praskaidrinti automatiškai rengiami mini eventai. Jų būna keli tipai. Reikia surasti lobį, nuvažiuoti į tam tikrą vietą arba išspręsti tam tikrus matematinius veiksmus, sužvejoti tam tikrą kiekį žuvies. Laimint šiuos mini eventus yra automatiškai duodami tam tikri piniginiai prizai. Tai pat verta paminėti, jog už valandos pražaidimą serveryje jūs gaunate tam tikrą XP ir pinigų skaičių. Taip pat serveris kas tam tikrą laiko tarpą renką automatinį DM eventą. Žaidėjai turi kuo greičiau užsiregistruoti ir yra nukeliami kovai į specialų interjierą.


 


»Darbinių mašinų sistema


Kiekviename darbe su direktoriaus pakvietimu kiekvienas darbuotoas išsiima savo darbinę mašiną, kuri, atsijungus išnyksta ir prisijungus atsiranda ten kur palikote. Mašiną galima valdyti su /darbine.


 

»Teisėsaugos treniruočių sistemos

Yra 2 treniruočių zonos kur teisėsaugos direktoriai parašę komandą pradedą treniruotę(Civiliai gali su komanda /itreniruote atsigeinti į treniruotę, ten jie kovoja tam tikrą laiko tarpą, serveris parašo kas laimi treniruotę, civiliai ar teisėsauga)

 

»Narkotikų sistemos

Reikšmingiausi 2 narkotikai tai amfetaminas ir žolė. Pavartojus amfetamino pagerėja žaidėjo taiklumas ir kas sekundę pildosi hp. Pavartojus žolės greit pildosi gyvybės. Vartojant daug narkotikų galima išsiugdyti priklausomybę, kurią turės gydyti medikai

 

»Sandėliai

Kiekvieną Trečiadienį bei Šeštaidienį 19:30 gaujos kovoja dėl sandėlių. Sandėlių metu serveris skaičiuoja gaujų taškus pagal gaujinių kiekį sandėlių zonoje. Daugiausiai taškų surinkusi gauja gauna sandėlius (tuomet gali vežti paketus ir pirkti amfetaminą ir žolės sėklas savo gaujos bazėje) ir taip pat gauna po 200SG kulkų ir 1 narkotikų paketą(20amfos ir 10sėklų) už laimėjimą.

 

Serverio IP:SAMP.REAL-LIFE.LT WEB WWW.REAL-LIFE.LT

Redaguota , nario Justas@
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Na.. Blemba, jeigu forume išreiški nuomone kuri nesutampa su sav. gauni ban . ok ;) gg wp

Jeigu dar toje pačioje temoje, kurioje tu reiški ne nuomone, o skleidi nereikalinga nepasitenkinima yra parašyta, kad visi tokie bandymai bus baudžiami banais, o po to dar eini kažkur kitur verkti, tai turiu tik vieną pasiūlymą, palik mūsų projektą ramybėje. Daugiau šios temos neliesiu.

Redaguota , nario Justas@
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jeigu dar toje pačioje temoje, kurioje tu reiški ne nuomone, o skleidi nereikalinga nepasitenkinima yra parašyta, kad visi tokie bandymai bus baudžiami banais, o po to dar eini kažkur kitur verkti, tai turiu tik vieną pasiūlymą, palik mūsų projektą ramybėje. Daugiau šios temos neliesiu.

ai čia p iks yr. Tos tavo temos vistiek beprasmęs..

Redaguota , nario c0bra
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2965 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...