Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

dreamTown.us.lt // Startas 2016/01/22 19:00


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2984 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki nariai, bei svečiai,

Aš esu čia šiandieną todėl, kad naujai gimusį SA-MP projektą, tai dreamTown.us.lt. Šis projektas nėra eilinis, todėl, kad šio projekto administracija į darbą žiūri rimtai ir atsakingai. Mes užtikrinsime jums gerą kokybę žaidžiant mūsų serveryje, naršant mūsų diskusijų forume, ar ieškant pagalbos pas administraciją.

 

Apie serverį

Serverio veiksmas vyks SanFierro mieste, kodėl šis miestas? Šį miestą pasirinkome todėl, nes jis nėra labai didelis, toks kaip LasVentūras ar LosSantos. Bet nėra ir mažas palyginus su visais SanAndreas miesteliais/kaimeliais. Šis miestas mums pasirodė kaip tik tinkantis nei per didelis nei per mažas. Prie serverio modifikacijos yra intensyviai dirbama, ir norima sukurti smagų ir jaukų žaidimą, bei kaip sakiau užtikrinti žaidimo kokybę. Serveryje tikrai nenuobuodžiausi nei tu nei tavo draugai! Serveryje yra kazino namai, BMX parkas, vyks eventai iš administracijos pusės, darysime ir trumpus eventus, taip pat darysime su registracijomis varžybas. Taip pat serveryje bus įvariausių renginių savaitės bėgyje, tokių kaip premijų vakaras, eventų vakaras ir panašiai. Serveryje bus sukurtos ir papildomų administracijų pareigos kurios bus atsakingos už serverio renginių/masinių žaidimų/eventų rengimus, kurie turės atsiskaitinėti į savitę kartą, bet tai išvysite vėliau. Serveryje galėsite aplankyti ir garbės taką.

 

Administracija

Eimantas T. – Serverio/forumo/TeamSpeak serverio įkūrėjas, šiam administratoriui yra 16 metų, jis iš suvalkijos, Kazlų Rūdos.

Tony_Malboro – Administratoriaus pagalbininkas, atsakingas už serverio priežiuorą, bei visų kitų postų priežiūrą. Šiam pagalbininkui yra 16 metų, šis pagalbininkas nuo pajūrio (KLAIPĖDOS).

 

 

Atrankos

Atrankos į prižiūrėtojushttp://dreamtown.us.lt/index.php?/forum/21-%C4%AF-pri%C5%BEi%C5%ABr%C4%97tojus/

Atrankos į F.moderatoriushttp://dreamtown.us.lt/index.php?/topic/29-atranka-%C4%AF-forumo-moderatorius/

 

Informacija apie serverį

Serverio įkūrėjas, kaip ir sakiau Eimantas T.

Serverio IP: samp.dreamtown.us.lt:7777

Serverio TS IP: ts.dreamtown.us.lt

Serverio diskusijų forumas: http://dreamtown.us.lt/

Serverio startas: 2016/01/22 19 valandą.

Redaguota , nario Galardas
Temą rakinu, nes projekto kaip ir nebėra? Jei norėsite, kad atrakinčiau praneškite temą moderatoriams
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2984 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...