Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Sfg-life.us.lt serverio aprašymas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, atsidarė naujas serveris SFG-LIFE.LT,galbūt tai kam naujas, galbūt tai kam ne, mes įrodysime jog neesame eilinis šūdservis SA-MP istorijoje,mes bandysim lipti karjeru laiptais kuo aukščiau ir siekti geriausio, galime pripažinti jog serverio modifikacija yra platinta, tačiau labai pakoreguota (t.y perkurtos visiškai kitokios sistemos) tai tiek apie musu projektą.. Sėkmės



Serverio sistemos



Automobiliu sistema - Ši sistema nera ipatinga,tiesiog isedes i savo automobili tu galesi pažiureti automobilio komandas su /tvaldymas ir išmes GUI lentele. Ten rodys ''Ijungti/išjungti šviesas'' ir kita. taipogi varikli galesite užvesti su komanda /variklis arba tiesiog paspausti NUM 2. Na ir aišku galėsite peržiūrėti savo mašinos komandas su komanda /masina

Verslu sistema - Ši sistema nera taipogi ipatinga, jei rasite laisva pickup'a pažymeta rodyklele, galesite nusipirkti versla, taciau jums reikes tam tikru pinigu, norint ta versla pirkti, taciau jei pinigu neturesite, nenusiminkite, galesite nusipirkti kita karta versla. O nusipirke versla, jos komandas galesite peržiureti prie pickup'o paspaude ENTER mygtuka, o ten galesite parduoti versla serveriui,parduoti žaidejui,perleisti versla, atsiimti uždirbtus pinigus

Namu sistema - Nusipirkę namą jus privalėsite atsirakinti su komanda /nraktas, o veliau galėsite pažiūrėti namo komandas su komanda /namas, ten galesite parduoti,perleisti žaidėjui nama, nusipirkę nama jūsų vidus bus tarsi ''landyne'' o veliau turint pinigu galėsite remontuoti į namą į gražesni vidų.

Vairavimo mokykla - Užsiregistrave, jus turesite nuvažiuoti i Vairavimo Mokykla, ja rasite navigacijoje (/gps) , pirmiausia ka reikes jums atlikti tai išlaikyti teorijos egzaminus ten bus užduodama 10 klausimu, juos išlaikius galesite važiuoti su pasirinkta vairavimo mokyklos transporto priemone ir taip galesite išsilaikyti ivairiu kategoriju teises.

Vyriausybes sistema - Vyriausybe galesite surasti su komanda /gps, ten galesite atsiimti savo alga (reikes dirbti norint atsiimti alga) Atsiimti alga galesite nuo 19.00 iki 21.00 lietuvos laiku.

Naujoku SPAWN - Nesenai užsiregistrave naujokai, atsidurs naujoku spawn'e, prie naujoku spawn'o bus 4 mašinos ir 1 motoroleris ilipe i juos turesite sumoketi 300€ norint važiuoti kažkur, o jei nenorite leisti pinigu galesite išsikviesti taksistu tarnyba.

Ligonines sistema - Mire,jus atsidursite ligoninei,žaidejas kuris nužude jums duos kompensacijos iš savo pinigu, o jei nusižudete pats jums nebus sumokami jokie pinigai.

Grybavimo sistema - Norint tureti daugiau pinigu,jus galesite grybauti, grybavimo vieta galesite rasti navigacijoje (/gps) o ten prie medžiu turesite rinkti grybus, bei šitaip užsidirbti pingu. Pirma privažiavus prie grybavimo jums reikes nusipirkti grybavimo krepšeli o veliau tuos grybus rinkti.

Kalėjimo sistema - Nusiženge už tam tikrus teisesaugos pažeidimus, ir jei jusu STAR lygis viršis daugiau nei 30 jus busite sodinamas i kalejima, o iš kalejimo galesite išeiti tik išlauke tam tikra minuciu kieki, o galbut net pardavines administratoriai unjail'us, tada jie butu baudžiami.


Keletą nuotraukų iš mūsų projekto


Automobiliu salonas

Spoiler Show



Ligonine

Spoiler Show



Vyriausybe

Spoiler Show



Naujoku SPAWN

Spoiler Show



Vairavimo mokykla


Spoiler Show




Apie serverio startą:


Kolkas mes nežinome tikslios serverio datos, taciau mes galime pasakyti, kad startas jau visai ne už kalnu, mes per ta laika norime surinkti normalu kieki žaideju, bei išrinkti visus prižiuretojus,direktorius. Tai tiek.




Plačiau apie projekta

Deividas_Diglas - Projekto pagrindinis administratorius, kuris atsako už viska.
Ryan_Vercetti - Projekto pagrindinis puslapio koreguotojas, kuris atsako už puslapio klaidas, idėjas.


ivbc1Ps.png deividas1254


Plačiau apie projektą

Projekto tinklapis : http://sfg-life.us.lt/
Serverio veiksmo vieta : San-Fierro miestas ir už jo ribų

Atnaujinimus galite rasti: http://sfg-life.us.l...6-atnaujinimai/

Forumas jau startavo uzeiname





Atsiprašau dėl gramatinių klaidų, keltą iš notepad'o, o jis ištrynė lietuviškas raidės, ne visas tačiau puse.

Redaguota , nario Galardas
Projekto nebėra, rakinu temą.
  • Neigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...