Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.dilliMore.lt - Los Santos kaimelių gyvenimas. Atranka į E.Priž!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3043 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

MRIRnZT.png

 

Įžanga :: taigi.. Viskas prasidėjo nuo to, kad vieną dieną sugalvojau sukurti kokį nors projektą,BETarrow-10x10.png nebuvo nei lėšų, nieko.. Tiesiog nieko.. Bet nenuleidau rankų, ir pradėjau sau dirbti prie gamemode'o. Na, ir vieną dieną parašė draugas, paklausė, ar galėtumėm sukurti projektą, na o aš jau viską buvau po biškį pradėjęs kurti.. Taigi, taip ir pradėjome kurti serverį.. Viskas priėjo prie serverio pavadinimo. Galvojau, kokį gi išrinkti, kad nebūtų koks naudotas ar panašiai. Na, šiek tiek pagalvojęs, nusprendžiau - pavadinimas bus dilliMore.lt, ir joks kitoks! Bet kodėl toks? Na, vienas SF miestelis yra pavadinimu Dillimore, taigi tokį nusprendžiau pasilikti, nes kiek mačiau, niekas nenaudojo tokio pavadinimo.. Dar pridėsiu tai, jog šis serveris kuriamas tam, kad Jūs atėję, galėtumėte gerai praleisti laiką su kitais žaidėjais, aišku pelno iš to jeigu bus, tai bus, bet jis bus investuotas į serverio plėtrą. Na, o jeigu pelno nebus, tai nebus, projektas tikrai neužsidarys po mėnesio, nes mes turime kaip investuoti į projekto plėtrą..

 

Na, dabar pereikime prie sistemų.

 

Gaujų sistema :: na, gal ji yra kažkuo pasenusi,BETarrow-10x10.png mes šiame serveryje stengsimės ją pakeisti. O kaip ją pakeisti ? Na, pas mus nebus taip kaip kituose serveriuose - sukurtos bazės, mašinos ir panašiai. Čia stengsimės padaryti taip, jog galėsite sukurti bet kuriame miestelyje, turėsite važinėti su nuosavomis mašinomis, ir grobti bankus, ar panašiai.

 

Medkirčių darbas :: na, gal ir įprastas darbas kaimeliuose, bet pas mus bus jis visiškai perkurtas. Ką turiu omenyje? Taigi, šiame darbe Jūs įsidarbinsite, ir priėję prie medkirčių sandėlio, paspaudę H mygtuką, gausite pjūklą, toliau už medkirčių bus mažas miškelis. Na, o kas jame? Jame jūs galėsite pjauti visus to miškelio medžius. Tik nepersistenkite, tie medžiai atsiras po kiek laiko, norint padaryti kaip realybėje, na, po kiek laiko vėl užaugs medis. Taigi, grįžtant prie darbo, priėję prie medžio su ALT mygtuku turėsite nupjauti medį. Valio! Jeigu nupjovėte, Jums to neužteks. Tą medį, reiks susmulkinti į malkas! Juk negalėsite nešti medžio, neesate superžmogus. Taigi, supjaustę medį į malkas, nunešite iki medkirčių sandėlio ir gausite šiek tiek pinigėlių. Jeigu norėsite uždirbti papildomai, malkas turėsite nuvežti į lentpjūvę, ir ten gausite dar pinigėlių.

 

 

Transportas :: taigi, šiame serveryje Jūs galėsite turėti 2 transporto priemones. Jų kainos svyruos nuo 1.500 € iki 1.500.000 €. Vėliau, kaip serveris įsivažiuos, bus pridėtos retos mašinos tam tikrų švenčių proga. Bet atsiminki, jos bus laikinos.

 

Namai :: na, namų sistema yra gan paprasta. Nusipirkę namą Jūs galėsite dėti pinigus į seifą, atrakinti, užrakinti namą. Taipogi vėliau, galbūt bus taip, kad namo vidų galėsite pasikeisti į mūsų naujus interjerus.

 

Direktoriai :: na, direktorių sistema bus gan paprasta. Direktorius galės paskirti žaidėjui rangą, juos keisti, pakeisti nuo kiek patirties taškų bus darbas.

 

 

Pabaigai noriu pasakyti, jog pas mus šiuo metu renkamas direktorių prižiūrėtojas, taipogi forumo moderatoriai. Greitu metu bus išleistas pirmasis serverio atnaujinimas. Vėliau po šių rinkimų, bus renkami kiti postai.

 

MRIRnZT.png

 

http://www.dillimore.lt

http://dillimore.lt/index.php?/topic/139-atranka-%C4%AF-emigracij%C5%B3-pri%C5%BEi%C5%ABr%C4%97toj%C4%85/

 

P.S : dėl forumo dizaino labai nepeikite, greitu metu bus naujas dizainas.

Sėkmės Jums.  :)

 

Keletas nuotraukų:

 

NFIr42L.png

VBd94Ze.pngnVqzkrA.png

Redaguota , nario Gustaz
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Puikus serveris, visus kviečiu prisijungti! Serverio startas kitą penktadienį, tad turitę laiko pildyti į įvairius postus ir t.t Nusimato puikus projektas :) Visi laukiami.

 

P.S Startavo facebook puslapis ; https://www.facebook.com/Dillimorelt-Los-Santos-kaimeli%C5%B3-gyvenimas-1463922843835735/timeline

Redaguota , nario Eimantas //
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3043 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...