Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

DOherty.lt - Iš pelenų... // Naujas aprašymas // Serverio startas 2015.12.05 19:00 valandą


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3036 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

banner.png


 

Pagr. informacija

 

» Tinklalapis: http://doherty.lt

» Serverio adresas: samp.doherty.lt

» Teamspeak adresas: ts.doherty.lt

 

ŠIEK TIEK INFORMACIJOS APIE MŪSŲ SERVERĮ

 

Sveiki gyvi SA:MP pasaulio atstovai, žaidėjai pristatau jums naujai įsikūrusį serverį, kuris pasižymės tiek savo įvairiomis sistemomis, kurios jums padės palengvinti savo žaidimą ir pasižymės savo unikalumu. Šiais laikais sako nieko unikalaus nėra, bet mes įrodysime, kad iš paprastumo galima padaryti patrauklų ir pritraukiantį projektą. Projekto komanda draugiška, padedanti visiems, bet kokiais klausimais, tai įsitikinsite vos susipažinę su jais. Už modifikacijos funkcionalumą ir originalumą yra atsakingas scripteris, kuris išmano savo darbą ir jeigu surasite klaidą, o kaip žinoma klaidų darome tam, kad išmoktume jų nedaryti galite pranešti iš kart. Kaip sakoma, "gyveni ir mokaisi". Daug neišsiplėsiu ir papasakosiu apie serverį.

 

SERVERIS

 

Visas veiksmas vyks SAN-FIERRO miesteliuose, kodėl? Taip gal šie miesteliai ir populiariausi tarp SA:MP serverių, bet mes stengiamės jį pakeisti visapusiškai, kad jis būtų kitoks ir įdomesnis žaidėjams. MAP darbai yra kokybiški, tai įsitikinsite vos užsukę pas mus. Padarysime viską dėl žaidėjų, o ne dėl pinigų, kurių galima užsidirbti, kaip žinoma realiais darbais, o čia tik virtuali erdvė, bus paslaugų pirkimas kaip ir visur, bet tai nėra privaloma, tai tik dėl pačio žaidėjo interesų ir jeigu žaidėjas norės jis nusipirks ir taip parems projektą. Mūsų serveris labai smarkiai skirsis nuo kitų eilinių Lietuviškų serverių kurie užsidaro vos kasnors pakiš jiems koją, arba papraščiausiai pasibaigus serverio talpinimui (hostingui). Mūsų serveris išliks gyvuoti ilgai, bei mūsų dirbanti administracija bandys įgyvendinti kiekvieną jūsų užgaidą, taip tobulinant serverio modifikaciją, bei tvarką ir elgesį projekte. Pasižadame daryti dažnus serverio atnaujinimus, ir tai daryti iš jūsų idėjų, bei gerų ir protingų minčių.

 

 

SISTEMOS

 

Apie sistemas daug neišsiplėsi, kad nebūtų neįdomu skaityti, tiesiog pasakysiu, kad bus panašios kaip ir daugumoje serverių, bet su kiekviena diena visi tobulėjame ir semiamės žinių ir idėjų iš kitų žmonių, taigi lauksime jūsų pasiūlymų taip pat, kad tik jums nuo to būtų geriau ir maloniau žaisti. Tai bus, darbų sistema, direktorių, pavaduotojų, admin, vip, įsidarbinimo įstaigos, banko, transporto, telefono ir kitos sistemos, kurias išbandysite patys. Viską scripteris kuria savomis rankomis, kad užtikrinų jog tai yra jo padarytas darbas ir kuriuo žmonės dabar naudojasi. Mūsų serveryje rasite unikalią gaujų sistemą (tokios sistemos nesate matę jokiame serveryje). Mūsų serveris pasižymi tvarkingai surašytais tekstais, tvarkingomis bei ištestuotomis sistemomis, bei nepaliktų nepabaigtų darbų sąrašu.

 

SERVERIO TVARKA

 

Kaip ir visur taip ir čia bus prižiūrėtojai, kurie turės savo sritis ką prižiūrės, prižiūrėtojai bus tokie: Emigracijų prižiūrėtojas, Unban/BAN prižiūrėtojas, ADMIN/VIP prižiūrėtojas, Direktorių prižiūrėtojas. Žmonės paskirti tikrai atsakingi, kurie turintys patirties prižiūrėtojo postuose ir tikimės, jog užtikrins tvarką ir kokybę serveryje. Kiekvieną kartą stengiamės į komandą priimti vis geresnius, bei labiau patyrusius žmones, kad mūsų projekto žaidėjai galėtų dirbti su labiau patyrusiais prižiūrėtojais. Mes nuolatos sulaukiame pasiūlymų užimti kitų žmonių pareigas, bet to griežtai nedaroma, o reikalui prispyrus, mes išrenkame naujus prižiūrėtojus savo diskusijų forume. Serverio tvarka mūsų projekte yra geležinė, bei tikrai kitokia nei kituose serveriuose kuriuose vyrauja tik balaganas.

 

PROJEKTO KOMANDA

 

Mūsų komandą sudaro 3 patyrę asmenys. Mūsų koduotojas kuris dirba prie modifikacijos (Unique_Rider) kuris yra labai tvarkingas, bei protingas asmuo. Iškilus problemoms su juo visada galite susisiekti ir jis jums padės išspręsti jūsų turimą problemą.

Kitas mūsų komandos narys yra žmogus kuris padeda visomis iškilusiomis problemomis, kuris renka valžią, tvarko Teamspeak bei prižiūri serverį ir forumą, tai yra pagrindinis administratorius (Big_Dee). Šis žmogus atsakys į jūsų klausimus, bei nepaliks bėdoje. Norėdami su juo susisiekti prašome jo kontaktų ieškoti mūsų diskusijų forume.

Mūsų komandą dar sudaro asmuo kuris yra viso Doherty projekto įkūrėjas, tai yra (Accordo_Silver). Šis žmogus atsakingas už viską, visus reikalus projekte, bei finansus. Jo kontaktus rasite mūsų diskusijų forume.

 

Serverio startas 2015-12-05 dieną, starto metu bus įvairiausi prizai, event ir t.t nepraleisk progos ir užsuk! smile.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Projektas rimtas. Ten pas jus mačiau anketų vierhas Alpha`Patinas xd anketos tai tikrai ne 15mečio proto xd Bei pats šaunus žmogus jis, kiek teko bendraut, kai žaidė jis su ankstesniu slapyvardžiu buvo tikrai šaunuolis, prižiūrėtojo postą visuomet gaudavo ir puikiai tvarkydavos. just pagyrimas.

 

Sėkmės jums

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Projektas rimtas. Ten pas jus mačiau anketų vierhas Alpha`Patinas xd anketos tai tikrai ne 15mečio proto xd Bei pats šaunus žmogus jis, kiek teko bendraut, kai žaidė jis su ankstesniu slapyvardžiu buvo tikrai šaunuolis, prižiūrėtojo postą visuomet gaudavo ir puikiai tvarkydavos. just pagyrimas.

 

Sėkmės jums

Ačiū, manau tikrai jos prireiks :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3036 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...