Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

WESTSIDESTORIES.LT # Gyvenimas Angel Pine


7evenx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3025 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2febb3e90ee8aa2a54a72a072f2edc92230.jpg

 

Mūsų tinklapis: spausti čia

Mūsų serverio IP: 185.80.129.111:7777

Dominic Mallory skype ID: noyzlt1996

 

Projekto komanda

 

Dominic Mallory - savininkas, atsakingas už įvairius darbus.

Lukas Fiesta - serverio administracija, renginiai, viskas kas susija su žaidėjais

Bailey Weinreb - atsakingas už serverio tvarką, direktorius

 

Mūsų tikslas 

 

Mes nesame vieni iš tų, kurie daro nežinodami kodėl ir kam. Mes užsibrėžėme tikslą. Mūsų tikslas pakreipti žaidimo kitu kampu, ne vien ginklai, gaujos ir susišaudymai. Būtent todėl mes pasirinkome atokų miestelį, kurį mažai kas tebuvo palietęs. Mes siekiame įgyvendinti kuo tikslesnį realaus gyvenimo simuliatorių, su Role-Play elementais, bet noriu pabrėžti, kad nesame Role-Play serveris, esame kažkas naujo.

 

Kodėl čia žaisčiau, jei būčiau jūsų vietoje?

 

Nuoširdžiai sakant, jūsų vietoje, aš žaisčiau WSS, kodėl? Dar plačiai nepanaudotas užkampis, kuriame mažai praleista laiko, serveris pritaikytas, kad galima būtų įnešti Role-Play dvasios, neprikišta šūdų, dėl kurių lagintų žaidimą, administracija pakankamai aktyvi, kad visiems padėtų, sistemos ne senos, o kokybiškai sukurtos, jei galėčiau įvertinti šį serverį dešimtbalėj sistemoj, tai vertinčiau 9/10, kodėl? Nėra tobulų, todėl ir mūsų serveryje yra spragų, kurias turime ištaisyti.

 

 

Serverio kodo atnaujinimai

 

spausti čia

 

Atrankos į direktorius

 

spausti čia

 

 

Serverio aprašymas

 

 

Verslų sistema

 

Šio serverio verslai yra pagrindinis pajamų šaltinis. Visas serveris yra surištas su verslais. Netgi darbai, yra neatskiriama verslų sistemos dalis. Toks darbas kaip TRV (arba kitaip fūristai), be verslų negalėtų nieko daryti. Verslo savininkas, pasibaigus prekėms versle privalo jas užsakyti iš fūristų. Gavę užsakymą TRV turi nuvažiuoti į prekių pasikrovimo vietą, pasikrauti sunkvežimį prekėmis bei jas pristatyti į verslą. Vairuotojams, priklausomai nuo atvežtų prekių kiekio bus iš verslo pelno fondo nuskaičiuoti pinigai, bei pridėti jiems į algą. Ko ne svarbiausias aspektas versluose - pelno gavimas. Jis yra išties sudėtingesnis nei paprastuose serveriuose, kuriuose dauguma yra įpratę žaisti. Verslo pelnas priklauso nuo to, ką jūs savo versle galite pasiūlyti į rinką. T.y prekių kaina, prekių kiekis, bei įėjimo mokestis. Pelnas priklauso nuo to, kiek žaidėjų jūsų versle pirks jūsų paslaugas. Pvz: žaidėjas nuėjo į Tele2 saloną, nusipirko telefoną, bei užsisakė Tele2 tinklą. Tai, ką jis sumokėjo, jūs, kaip verslo savininkas gausite į verslo pelną. Tiesa, nepaminėjau kone svarbiausio dalyko šioje verslų sistemoje. Yra 5 verslo lygiai. Ištobulinti verslą iki 5 lygio jums kainuos nemaža kiekį pinigų, tačiau už verslo lygį, papildomai kas minutę gausite tam tikrą kiekį į verslo pelną. Tarkim jūsų verslo lygis yra 1, tad kas minutę į jūsų verslo pelną bus pervesta 15eu. 
 


Transporto valdymas ir naudojimas


WESTSIDESTORIES serveryje galite turėti dvi transporto priemones. Tai nepriklauso, nuo to kokia tr.priemonė bus, nesvarbu motociklas, dviratis, prabangi ar pigi jūsų mašina. Savo transportą galėsite valdyti su komanda /t, užvesti su NUM2, įjungti šviesas su NUM8. Smarkiai sudaužius transportą, jis užges. T.y sugęs jūsų transporto variklis (išskyrus dviračius), tada turėsite kviesti mechanikus, ir sumokėti tam tikrą sumą pinigų tam, kad sutaisytų jūsų transporto priemonės variklį. Savo automobilius, galite tobulinti mechanikų garaže su mechanikų pagalba. T.y: nusipirkę mašiną, ar kitokią transporto priemonę, turėsite nuvažiuoti į mechanikų garažą, ir paprašę vieno iš darbuotojų galėsite pridėti naujų priedų į savo transportą. T.y keisti spalvą, keisti ratus, bei dėti kitas modifikacijas pagal jūsų poreikius. Transportą susprogdinus, jis dings iš mūsų duom.bazės. Tai reiškia, kad jeigu jūsų transportas sprogo, jo susigrąžinti negalėsite jokiais būdais. 
 


Statulėlių paieška naujokams


Tam, kad naujokai mūsų serveryje neliūdėtų, yra išskirtinė lobio sistema. Kaip tai suprast? Prisijungę į serverį, ir jame praleidę 10 minučių, galėsite /ieškoti lobio. Pradėję paiešką, gausite užuomenas, kur yra kiekviena lobio dalis. Su kiekviena užuomena, artėsite prie pagrindinio prizo. Suradę paskutinį, 10 lobio tašką, gausite lentelę, kurioje turėsite pasirinkti kokio prizo norite. Galite rizikuoti, ir pasirinkti atsitiktinį prizą. Tai gali būti: lygiai, pinigai ar panašiai. Arba, jeigu jūs nemėgstate rizikuoti, pasirinkite pagrindinį prizą - 10 000eu. Suradę lobį, daugiau jo ieškoti negalėsite.

 

 

Inventoriaus sistema

 

Kas tai? Inventoriaus sistema - galite įsidėti ginklus ar daiktus į inventorių, padėti ginklą - /invginkl, pažiūrėti ką turi inventoriui - /inv. Ginklus galite išimti bet kur ir juos pasidėti. Niekas negali įlysti į jūsų inventorių, tik jūs galite jį valdyti ir prižiūrėti.

 

 

Ginklų prekyba ir speciali VIP narių parduotuvė


Serveryje ginklai užima nemažą dalį žaidimo. Iš pat pradžių, ginklų negalėsite net rankoj turėti, nes jums teks išsilaikyti ginklų licenziją. Gavę tai, galėsite teisėtai pirkti ginklus ginklų parduotuvėje. Tačiau, ginklai yra brangus malonumas. Pirkdami ginklus legaliai, išleisite daug pinigų. Tačiau kiekvienai problemai yra išeitis. Serveryje yra slapta ginklų parduotuvė, kurios nerasite GPS navigacijoje. Turėsite susirasti, kurioje vietoje yra pardavinėjami nelegalūs ginklai. Ginklai, šioje ginklų parduotuvėje yra žymiai pigesni, tad jums nereiks išleisti daug pinigų šiam malonumui. Turite VIP ir norite dar pigesnių ginklų ? Šiame serveryje, ne taip kaip daugelyje VIP'ams ginklai nėra nemokami. Juos turite pirkti specialioje VIP parduotuvėje.
 


Serverio darbai

 

43a5a184c1e00ea1ed027f70b6eacb3e847.jpg


Policija - vienas svarbiausių serverio darbų, ir galbūt pats pelningiausias ir maloniausias. Gaudydami nusikaltėlius, skirdami jiems baudas, arba sodindami į kalėjimą - gausite pinigų, priklausomai tiek, kiek nusikaltėlis turi ieškomumo lygį. Aukštesnio rango pareigūnai, iš sraigtasparnio gali sekti žaidėja su komanda /p fik. 

 

3f61d6ddc7775e315e964206907fe1b9100.jpg


Kariuomenė - teisėsaugos šaka, skirta stambesnėms operacijos, bei stambesniems nusikaltėliams. Kariškiai turi galingesnes transporto priemones, pigesnius ginklus susišaudymams, bei sraigtasparnį su kovine technika, kuris taip pat turi sekimo įrangą.

 

1a589138519c7a025444fdfccfaa95ea128.jpg


Medicinos departamentas - jūsų pagalbininkai sergant, turint mažai gyvybių, bei pripratus prie rūkymo arba narkotikų. WESTSIDESTORIES medikai visuomet suteiks reikiamą pagalbą.

 

752e09d29361e7f9c17497fad9a6e31d358.jpg


Taxi - ganėtinai paprastas darbas, gavę iškvietimą "Taksita" darbuotojai turės į jį nuvyktį, bei keleivį nuvežti ten, kur jis pageidauja. Transporto priemonėse nėra taksometrų, todėl vairuotojai turės patys skaičiuotis ridą, bei suskaičiuoti kiek keleivis turi sumokėt už paslaugas.

 

d1001e6257be2eae9ee539ad0addfbdf984.jpg


Mechanikai - bei visą šio darbo esmė plačiai aprašiau transporto sistemoje, kadangi tai yra labai susiję. Mechanikai turi savo specialų garažą, kuriame gali tiuninguoti bei taisyti tr. priemones, rengti susirinkimus bei kita.

 

0974d886dbba718d85382a8e4b80afd327.jpg


Apie fūristus taip pat galėčiau tik pasikartoti tai, ką pasakiau verslų sistemoje. Nuo fūristų priklauso visų verslų likimas. Nebus tolimųjų reisų vairuotojų, verslai bus prie bankroto ribos.
 


Papildomi darbai serveryje


Serveryje yra 3 darbai be direktoriaus pakvietimo. Kiekvienas darbas yra savotiškai naudingas. Tarkim, valytojų darbe, gausite didelę algą, tačiau lėta transportą, o vežiodami picas picerijoje, su greitu transportu gausite mažiau algos. Veždami kontrabandą, gausite nemažai algos, tačiau transportas kuris yra daug pravažiavęs, bus ganėtinai lėtas įvairiems atstumams.
 


Metalo laužas


Jei, jums atsibodo jūsų senas transportas, tačiau jo niekas nenori pirkti, galite parduoti jį į metalo laužą, už ketvirtadalį kainos. Tarkim jeigu jūsų transportas kainuoja 100.000 eurų, pardavę jį į metalo laužą gausite 25.000 eurų. Metalo laužą galite rasti panaudoje /GPS.
 


Gaujų sistema

 

Neperseniausiai atnaujinta gaujų sistema. Nuo šiol frakcijas (gaujas, mafijas ir t.t.) norėdamas susikurti privalės sukurti temą forume. Tuomet bus In-Official etapas. Kas tai? Tai laikotarpis, kuomet frakcija neturi visų komandų, rodo savo veiklą serveryje ir forume, konkuruoja su kitomis frakcijomis dėl oficialumo, kitaip tariant dėl privilegijos naudotis visomis gaujų komandomis. Išsamesnė informacija apie frakcijų kūrimą/vystymą čia. Planuojamas zonos, dėl kurių kovos frakcijos, norint užimti zoną reikės joje išbūti 10 minučių ir atlaikyti priešų puolimus, iškovojus zoną gausite pinigų, taip pat bus paketai ir sandėliai. Paketai vyks 21h, paėmus paketą (užlipus ant jo ir neleidus kitiems užlipti) jūsų frakcija gaus sandėlį, į sandėlį bus atvežami ginklai ir bus galime pigiai juos nusipirkti.

 

 

Žaidėjų sukurti vaizdo įrašai apie serverį

 

 

 

Dažniausiai užduodami klausimai (D.U.K)

 

  1. Kaip pradėti žaisti serveryje? Visų pirma jums reiks GTA San Andreas ir SA:MP programėlės, kuri leidžia jungtis į tinklą. Toliau. Užsiregistravę mūsų serveryje ir forume - siųlome atidžiai perskaityti mūsų serverio ir forumo taisykles, kad nekiltų nesklandumų. Svarbu. Prieš pradedant žaisti mūsų serveryje prašome ištrinti uždraustus cleo ir s0b.
  2. Jei serveryje matau nusižengėlį, bet nėra administratorių? Darote įrodymus, t.y. nuotraukas (F8) arba vaizdo įrašą su tam tikromis komandomis (bandicam, fraps ir t.t.) ir keliate į forumą.
  3. Kur rastis svarbiausius serverio objektus? Jūs turite nusipirkti GPS navigaciją, parašius /gps jūs sužinosite kur tai galite nusipirkti, nusipirkę galite juo naudotis komanda /gps. Svarbu. Prieš antrąkart ieškant naujos vietos deaktyvuokit senąją.
  4. Kaip susisiekti su administracija žaidime ir forume? Žaidime naudokitės komanda /admin [pranešimas], svarbu, kad pranešimas būtų kuo išsamesnis, patariame rašant į admin nurodyti apytikslę priežastį (klausimas, nusižengimas, serverio klaida ir t.t.), toliau - nurodyti su kuo tai susija (klausimas dėl gaujų, Vardenis Pavardenis šaudo prie ligoninės, serverio klaida, įėjus į pastatą neleidžia judėti ir t.t.), tuomet administratorius su jumis susisieks ir pasistengs padėti. Bendrauti su administratoriumi naudokitės komanda /az. Forume galite susirasti išskirtinės spalvos narį ir susisiekti su juo asmenine žinute.
  5. Kaip nusipirkti kreditų? Labai svarbu, kad būtūt atsijungę nuo serverio, tuomet siunčiat kodą, numeriu 1398, kodą galite sužinoti žaidime, parašę /paslaugos, kreditų kainos čia.

 

SPECIALUS WSS VAKARAS 2015.12.04 19h

IŠSAMIAU ČIA

Redaguota , nario #Šhez`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3025 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...