Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Los Santos Gyvenimas - Jau 5-eri metai kartu su jumis.


Tomas_Sanders

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3007 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

191f8563797eb7539ed4530a3a0cbfb5371.jpg

LSG (Los Santos Gyvenimas) – Vienas iš populiariausių bei seniausių Lietuvos SA:MP serverių. Serveryje teikiama aukščiausios kokybės Role Play žaidimo patirtis. Serveris garsėja unikaliu žaidimu, darbščia administracija ir draugiškais žaidėjas, tad atnaujinimų, atradimų bei pasiektų tikslų dėka serveris gyvuoja jau ištisus penkerius metus!

 

Serverio darbai!

 

Serverio darbai suskirstyti į tris „rūšis“: Mini darbai, darbai be pakvietimu, darbai su pakvietimu.

 

Mini darbai.

Mini darbams nereikia jokio patirties taškų kiekio – juos dirbti gali net kątik į serverį atėję žaidėjai. Mini darbų uždarbis 20EUR/min, išskyrus paštininko darbą, už vieną laišką gaunamas 10Eur. užmokestis.

 

Mini darbai:

Dešrainių pardavėjas(0XP); 

Ledų pardavėjas(0XP);

Paštininkas(0XP);

Pienvežys(0XP);

Žvejys(0XP).

 

Darbai be pakvietimo.

Šiems darbams nereikalingas pakvietimas, tačiau reikalingas įvairus patirties taškų(XP) kiekis nuo 0 iki         13 000. Nuo vis didesnio darbui reikiančio patirties taškų kiekio keičiasi jo atlyginimas,kuris būna įvairus(15EUR/min – 60Eur/min + pinigai už suteikiamas paslaugas).

 

Darbai be pakvietimo nuo mažiausio iki didžiausio patirties taškų kiekio bei uždarbio:

BMX‘eris(0XP);

Šlavėjas(200XP);

Traukinistas(400XP);

Šokėja(500XP);

Šiukšliavežys(600XP);

Statybininkas(800XP);

Picų išvežiotojas(1000XP);

Autobusų vairuotojas(1200XP);

Pakrantės apsauga(1400XP);

Kunigas(1600XP);

Pilotas(1800XP);

Reporteris(2000XP);

Kriminalistas(2200XP);

Mikro autobuso vairuotojas(2400XP);

Pasienietis(2600XP);

Bankininkas(3000XP);

Ūkininkas(4000XP);

Advokatas(13000XP).

 

Darbai su pakvietimu.

Šiems darbams yra reikalingas pakvietimas, gautas iš firmos direktoriaus(-ių) atrankų metu. Darbams su pakvietimu mažiausiai reikia turėti 3 000 patirties taškų, o pačiam paskutiniui darbui jų surinkti reiks net   40 000. Darbų atlyginimai keičiasi su lyg kitokiu patirties taškų skaičiumi (55EUR/min – 125EUR/min + suteiktos paslaugos, prekių pardavimas). Taipogi serveryje galioja nelegalūs darbai, kurių direktoriai keičiami kas algą po sandėlių. Nelegalūs darbai yra: Vagis, Kontrabandininkas, Dyleris, Baikeris.

 

Darbai su pakvietimo nuo mažiausio iki didžiausio patirties taškų kiekio bei uždarbio:

 

Automanas(3000XP);

Taksi(3500XP);

Medikas(3500XP);

Kurjeris(4500XP);

Limuzino vairuotojas(5500XP);

Viešojo saugumo tarnyba(6000XP);

Mechanikai(6500XP);

Baikeriai(7000XP);

Skelbėjai(7500XP);

Gaisrinė(8000XP);

Transporteris(8500XP);

Motomanas(9000XP);

Fūristas(9500XP);

Policininkas(10000XP);

Kontrabandininkas(11000XP);

Kobra(12000XP);

Dyleris(13000XP);

Aras(14000XP);

Vagis(16000XP);

Kareivis(16000XP);

Nekilnojamojo turto agentas(20000XP);

Privatus medikas(40000XP).

 

Veiklos serveryje!

 

Dažasvaidis:

Viena iš įdomiausių serverio veiklų, kuria gali užsiimti betkuris žaidėjas, tiek naujokas, tiek senbuvis turintis šiokius tokius šaudymo sugebėjimus.  Dažasvaidyje galima žaisti komanda prieš komandą arba vienas prieš vieną. Komandiniame žaidime gausite AK-47, Shotgun, Sniper Rifle, Desert Eagle ginklus, o vienas prieš vieną kovoje kovosite su Desert Eagle ginklu. Įėjimas į dažasvaidį jums kainuos 500EUR, laikas praleidžiamas jame bus neribotas, tad prieš einant į gaują galėsite kartu su draugais pasitreniruoti!

 

Pokeris:

Gal ir niekam nereiktų pristatinėti šios veiklos, nes ji žinoma tiek realiam gyvenime, tiek įvairiuose kompiuteriniuose tinklalapiuose, bet... Serveryje pokeris padalintas į keturis stalus, prie kurių gali atsisėsti 6 žaidžiantieji. Kiekvieno stalo įsinešimo sumos skiriasi, tarkim prie pirmojo stalo jums užteks 500 EUR, bet prie ketvirtojo stalo atsisėdimui jums prireiks įsinešti mažiausiai 100,000EUR.Kartais žaidžiant prireiks protingo išmąstymo, bet gali nutikti taip kad sumą susidedančią iš keturių ar penkių skaitmenų laimėsite sėkmės dėka.

 

Sandėliai:

Pati įdomiausia, gaujų mėgstamiausia veikla. Penkios gaujos su vis kitokiomis strategijomis tarpusavyje kovoja dėl Ratų, Sėklų, LSD, Ginklų sandėlių. Į kovą dėl ginklo sandėlio taipogi įsiterpia ir teisėsauga, kuri parodo stiprybę ir atkaklumą sutelkiant visą teisėsaugos komandą. Kiekvienas sandėlys yra geras, nes jų vertė skirtinga. Užėmus tam tikrus sandėlius ar juos išlaikius gaujoms skiriami nelegalių darbų direktoriai į kurių darbus pakvietimai kainuoja. Nelegalių darbų direkoriumi tapti betkuris gaujiškis, tiesiog jį turi paskirti gaujos vadai, tad juo gali tapti ir tu!

 

Klubai:

Panašūs susibūrimai kaip gaujos, serveryje vyrauja klubai. Juos įkurti gali kiekvienas, laiko bei draugų/pažįstamų serveryje turintis žaidėjas, tik iš forume atsakingo asmens reiks gauti leidimą. Serveryje vyrauja dar tik keli klubai siūlantys žaidėjams įvairią veiklą, bet žinok, kad tik pamatęs į juos nepateksi, turėsi užpildyti anketą ar būti apklaustas žodžiu, o jei nori įžiebti ugnį ir nesantaiką tarp serverio klanų – sukurk klaną pats!

 

Įvairūs renginiai(Event‘ai):

Serveryje administratoriai vieni ar su VIP‘u parama gali rengti įvairius Event‘us, atskirai negetinant žaidėjų, o tiesiog su /event komanda. Eventai vyksta visą dieną, kartais tai priklauso nuo administratorių užimtumo, bet norint patekti į populiarų,žaidėjų mėgstamą eventą reikės rankų miklumo, nes į eventą 16 žmonių gali susirinkti vos per 2 sekundes. Administracija rengia Deathmach, Race, Hide n Seek, Bėk nuo tanko, rulete ir kitų įvairių rūšių eventus.

 

 Los Santos Gyvenimo projektai – kaip į juos ateiti?

 

Serveris:

Na, tikriausiai, kad domitės šiuo SA:MP projektu, jūs šį žaidimą esate įsirašę arba įsirašysite. Atsidarius SA:MP serverių lentelę rasite „geltoną mygtuką“ – varnelę. Ant jos paspaudus išmes nedidelę lentelę, kurioje jums reiks įrašyti mūsų serverio IP adresą - samp.lsgyvenimas.lt:7777. Prieš pradedant žaisti serveryje prie „Name“ įrašykite savo žaidimo vardą, kurio nereiktų vėliau „gailėtis“ ir nenorėtumėt pasikeisti. Viską atlikus, spauskite ant lentelėje esančios juostos su „Los Santos Gyvenimas“>>>“Connect“ ir štai jau jungsitės į serverį. Animuotai ir detaliau viską rasite gide „pradžiamokslis“, kuris bus tik įėjęs į serverio tinklapį.

 

Tinklapis:

Į tinklapį ateiti nebus sunku, tiesiog ten kur rašote kitus tinklapius jums reiks įrašyti www.lsgyvenimas.lt ir štai pateksite į mūsų serverio tinklapį, ten rasite trumpą LSG aprašymą,gidą „pradžiamokslis“, „Pagalbos mygtuką“ kur rasite vertingos informacijos. Taip pat galėsite pasiskaityti apie serverio paslaugas, taisykles ir kt. Norint patekti į mūsų serverio diskusijų forumą, jums reiks paspausti mygtuką „Forumas“ ir prisiregistravę jau galėsite diskutuoti su kitais serverio žaidėjais/lankytojais!

 

Teamspeak:

Norint prisijungti į teamspeaką jums reikės pirma jį parsisiųsti iš bet kokios svetainės(patartina iš software, naujausią versiją) ir įsirašyti. Kai įsirašysite – paspauskite ant teamspeak failiuko . Jums išmes lentelę, be jokių serverių. Kamputyje paspauskite „Connections“ >>>Connect. Atlikus šiuos veiksmus jums išmes lentelę į kurią prie „Server adress“ įrašykite ts.lsgyvenimas.lt , o prie „Nickname“ savo slapyvardį. Po visų šių žingsniu prisijungsite prie mūsų serverio Teamspeak‘

 

Radija:

Serveryje galite pasiklausyti geros, populiarios muzikos. Žaidime yra įvairių radijo stočių, tokių kaip „Power Hit Radio“, „Radio Centras“ ir kt. Taipogi serveris turi savo radiją. Norint pasiklausyti geros muzikos mašinoje jums reikės parašyti /radija, name /radijan, o kur kitur(lauke/eventuose) /imtuvas. Imtuvą jums reikės įsigyti kioske už tam tikrą pinigų sumą, tada galėsite žaisdami mėgautis įvairaus stiliaus muzika.

 

Kaip sužinoti apie įvairias LSG aktualijas?:

Apie serverio aktualijas, tai kas vyksta serveryje galėsite sužinoti/paskaityti Los Santos Gyvenimo naujienų tinklaraštyje - http://lsgyvenimas.lt/forum/index.php/forum/128-los-santos-naujienos/. Ten rasite įvairių ir įdomių straipsnių bei interviu, taipogi pats galėsite pamėginti prisidėti prie LSG naujienų komandos!

 

Serverio sistemos – informacija apie jas.

 

Žaidimo išsaugojimas ir kt.

LSG serveryje nėra AUTO-SAVE sistemos, tad, kad išsaugotumėte savo patirties taškų kiekį jums reikės prieš atsijungiant savo žaidimą išsisaugoti viešbutyje/hotelyje, kas kainuoja 80Eur. Kai praturtėsite savo žaidimą galėsite išsaugoti savo namuose/butuose su komanda /saugoti.

 

Turto pardavinėjimas/įsigyjimas.

Komandas kaip parduoti /pirkti transportą rasite parašę - /masina, kaip parduoti/pirkti namą - /namai, o verslą - /verslas. Taip pat savo turtą galėsite mainyti su kitais žaidėjais, komanda - /mainytis.

 

Kiek ir kokio turto galima turėti.

Serveryje galite turėti 3 transporto vienetus(nėra svarbu ar mašinos ar motociklai, sraigtasparnis), tarkime Infernus, Turismo, NRG-500. Galėsite turėti 2 namus, bei neribojamą skaičių verslų.

 

Kaip pakelti namo lygį(pakeisti interjerą), tiuninguoti transportą.

Namo lygi/interjerą(vidų) galėsite pakeisti su Nekilnojamojo turto agentų pagalba(1-30lygis). Su vis kitu namo lygiu keisis namo interjeras, pavyzdžiui , namas taps erdvesnis, dviejų aukštų, atrodys patrauklesnis. Savo namą pats galėsite įsirengti, su norimais baldais, kuriuos galėsite nusipirkti elektronikos/interjero /baldų parduotuvėse.

 

Kalėjimas

Jei jau taip nutiks, kad teks atsisėsti į kalėjimą padarius nusižengimą,  nenusiminkite. Kalėjimai serveryje yra du – Mažasis ir didžiasis. Mažajame kalėjime būsite/sėdėsite/ į jį pateksite tada, kai jūsų bausmės laikas bus 20-30 minučių, o į didįjį pateksite kai bausmės laikas bus valanda ar dvi. Geriausia yra tai, kad jums gali netekti išsėdėti viso laiko – jūs išsikvietę advokatą ir jam sumokėję būsite išteisintas – tai jau šiek tiek gerai. Antra kas geriausia, jums nebūtina mokėti advokatui jei norite išeiti iš kalėjimo. Didžiajam kalėjime surinkę 10proc. serverio žaidėjų jūs galėsite išlaužti kalėjimo vartus ir pabėgti, tik viena kliūtis – turėsite prasiskverbti pro policiją iki užtikrinto pabėgimo.

 

Transportas.

Jei norite grynai naujos transporto – apsilankykite salone. Išviso serveryje yra 4 vietos kuriose galima pirkti įvairų transportą – „pigus automobiliai“ – salonas/prekybvietė kuriame mašina galėsite nusipirkti vos už 5 000Eur. „LowRiders“ – Salonas/prekybvietė kuriame mašinos visos yra „senos“, bet yra brangios ir ištiuninguotos atrodo puikiai.

„Sportinių mašinų salonas“ – Salonas kuriame galėsit nusipirkti prabangų, greitą mašiną/sraigtasparnį/motociklą ar net dviratį, tik aišku šiame salone reiks ir piniginę pakratyti. Ir paskutinis „Laivai“ – Prekybvietė kurioje galėsite nusipirkti katerį/laivą/motorine valtį.

 

Transporto nuoma.

Neturėdami daug pinigų, bet norėdami pasivažinėti su prabangiu automobiliu, turėsite galimybę tai padaryti. Jums tereiks 1500-2000Eur. Ir štai galėsite valandai išsinuomoti prabangų automobilį/motociklą, pavyzdžiui „Infernus“, „Elegy“, „NRG-500“. Taipogi prie Pgr. Viešbučio galėsite už 100Eur. Išsinuomoti piaggio motorolerį.

 

Žvejyba – lengvas uždarbis.

Atvažiavę į žvejybos vietą galėsite žvejoti ir už tai gauti papildomų pinigų. Prieš žvejojant jums reiks nusipirkti meškerę ir masalo! Žvejoti  galite išsinuomavę žvejų valtį ar ant tiltelio vandenyne ar prie jo. Priėję prie borto/tilto kampo parašykite /zvejoti, parašius laukite kol jums pradės kibti. Norint ištraukti užkibusią žuvį, turite paspausti  „space“ mygtuką, jei nespėsite per tam tikrą laiką ištraukti, ji pabėgs. Prigaudę pakankamai žuvų galėsite eiti jas parduoti ir tarkim gauti pinigų ant ginklų.

 

Ligoninė.

Po tam tikro sužeidimo(kai mirsite) jūs atsidursite ligonininėje, jūs gulėsite ant lovos ir lauksite maždaug puse minutes laiko, kol pasveiksite, aišku galėsite išeiti anksčiau parašę komandą /eiti. Kai atsidursite ligoninėje, jūsų gyvybių skaičius bus 0 ir po truputį didės iki 100, kai skaičius pakils iki 100 jūs būsite paleistas iš ligoninės ir automatiškai.

 

Pasiekimai(/pasiekimai).

Norint greičiau surinkti jums reikiamą patirties taškų kiekį, galėsite vykdyti pasiekimus. Kurie bus įvairūs – nusipirkti namą, mašiną, surinkti 10 žvaigždučių, nušauti 200 policininkų ir kt. Už įvykdytą pasiekimą gausite po 50 patirties taškų.

 

Naujokų verbuotojai.

Grupė žaidėjų, kurie padės tau naujoke, kai prireiks pagalbos, ištiks bėda. Jie tave globos ir padės pradėti savo žaidimą serveryje!

 

Los Santos Gyvenimo pagrindinė valdžia!

 

Serverio pagrindinis administratorius/savininkas, atsakingas už serverį  – Benas Vercetti.

Serverio viceprezidentas, atsakingas už administratorius, tvarką serveryje  - Mindaugas Antones.

Už patį forumą, tvarką jame atsakingas – Tony Martin.

Už direktorius/direktorių forumą, jų rinkimą atsakingi – Jesse James, Bennny Anthony.

 

Naujoke!

Žinok, kad tu visada laukiamas mūsų išskirtiniam serveryje! Jei tau kils klausimų, visada atsakymus sulauksi iš žaidėjų/administracijos žaidime bei forume, nebūsi pamirštas, o atvirkščiai prižiūrimas ir globojamas. 

 

Pristatomasis serverio filmukas:

 

________________________________________________________________________________________________________

 

Pora "parašų/paveikslėlių".

0a9f7d50b241e133dedac2e43163143b138.jpg
c1868ab015b8b68cf6823c0f3c867113629.jpg
 
1c3d8612b92deaa4a8d661da9e28ac4a666.gif
 
861c15de4885f128d8b140179d7892c3786.gif
 
ec6af251e6a75c5d9cbf8954870d7b96323.gif
 
4027e7d17b83a5a6413069374217abb2863.gif
 
Serverio kontaktai:
Serverio ip adress: samp.lsgyvenimas.lt:777
Serverio TeamSpeak: ts.lsgyvenimas.lt
tinklapis: LSGyvenimas.lt
 
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 2 savaičių...

3HDlCPR.png


Sausio 30 d. nebus eilinis šeštadienis, per kurį suksit minutes, kad neišmestų iš darbo, ir pirksit pūškų sandėliams. Keletas asmenų pasirūpino, kad ta diena būtų išskirtinė tiek žaidėjams, tiek pačiam serveriui. Būtent tą šeštadienį bus siekiama pagerinti serverio rekordą, kuris šiuo metu yra 397. Serverio administratoriai jau yra paruošę programą, kuri prasidės nuo 17:00 ir tęsis iki pat vidurnakčio - 00:30! Būtina paminėti, jog į ją įeina ir keletas senų eventų, kurie jau užmiršti. Kad sukurta programa galėtų pasimėgauti visi - tiek žaidę prieš 5 metus, tiek neseniai užsiregistravę - bus parūpintas masinis unban, kurio metu bus nuimti ir perma banai! Kviečiame prisijungti prie rekordo gerinimo, taip pat pakviesdami ir savo draugus, kurie, galbūt, serveryje buvę gana seniai. LSG komanda prižada gerą nuotaiką.  


 


Projekto komanda


Renginio organizatoriai


Deividas Ruzas


Tony Martin


Eimantas Deleon


 


GFX darbai


Aistė


 


Norint paveiksliuką pamatyti HQ raiška, ant jo paspauskit.


BblrSWA.png


 



Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3007 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...