Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

WESTSIDESTORIES.LT - 19:00 premijų vakaras !


wuPoR

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3071 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

IP: 185.80.129.111:7777

Svetainė: www.westsidestories.lt

Savininkas: Joshua_Murray (wuPoR)


Artimiausias premijų vakaras: spausti čia!


Tikriausiai, yra tokių kurie mane ( wuPoR ) pamena iš ankstesnių mano SA:MP projektų, arba tiesiog iš įvairių žaidimų forumų. Noriu pranešti, kad aš nesnaudžiu, ir po metų su trupučiu pertraukos grįžtu į šį SA:MP serverių pasaulį! Per tą laiką teko žaisti projektuose, kaip paprastam žaidėjui. Patyriau tai, ką patiria kiekvienas iš jūsų tik atėjęs į naują projektą. Supratau, ko nori žaidėjai, ko reikia tikrai žaidimo atmosferai. Kviečiu visus į šį išskirtinį SA:MP projektą, kuris įsikūręs unikaliam ANGEL PINE miestelyje!

Serverio modifikacija yra unikali ir išskirtinė. Modifikacija parašyta gražiai bei optimizuotai. Kaip ir kiekvienas serveris šis turi sistemas, be kuriu žaidimas būtų beprasmis. Trumpai apie šio serverio išskirtines sistemas skaitykite apačioje:

#VERSLŲ SISTEMA
Šio serverio verslai yra pagrindinis pajamų šaltinis. Visas serveris yra surištas su verslais. Netgi darbai, yra neatskiriama verslų sistemos dalis. Toks darbas kaip TRV (arba kitaip fūristai), be verslų negalėtų nieko daryti. Verslo savininkas, pasibaigus prekėms versle privalo jas užsakyti iš fūristų. Gavę užsakymą TRV turi nuvažiuoti į prekių pasikrovimo vietą, pasikrauti sunkvežimį prekėmis bei jas pristatyti į verslą. Vairuotojams, priklausomai nuo atvežtų prekių kiekio bus iš verslo pelno fondo nuskaičiuoti pinigai, bei pridėti jiems į algą. Ko ne svarbiausias aspektas versluose - pelno gavimas. Jis yra išties sudėtingesnis nei paprastuose serveriuose, kuriuose dauguma yra įpratę žaisti. Verslo pelnas priklauso nuo to, ką jūs savo versle galite pasiūlyti į rinką. T.y prekių kaina, prekių kiekis, bei įėjimo mokestis. Pelnas priklauso nuo to, kiek žaidėjų jūsų versle pirks jūsų paslaugas. Pvz: žaidėjas nuėjo į Tele2 saloną, nusipirko telefoną, bei užsisakė Tele2 tinklą. Tai, ką jis sumokėjo, jūs, kaip verslo savininkas gausite į verslo pelną. Tiesa, nepaminėjau kone svarbiausio dalyko šioje verslų sistemoje. Yra 5 verslo lygiai. Ištobulinti verslą iki 5 lygio jums kainuos nemaža kiekį pinigų, tačiau už verslo lygį, papildomai kas minutę gausite tam tikrą kiekį į verslo pelną. Tarkim jūsų verslo lygis yra 1, tad kas minutę į jūsų verslo pelną bus pervesta 15eu.

#NAMŲ SISTEMA
Kolkas, namai šiame serveryje nėra pats prabangiausias dalykas. Namo valdymas yra labai paprastas, ir name jūs, kol kas negalėsite nieko daryti, išskyrus, užrakinti bei atrakinti pastato duris. Iki serverio starto, kuris bus artimiausiu metu, namų sistema bus smarkiai ištobulinta, bei aprašymas papildytas ir pakoreguotas. SOON.

#TRANSPORTO SISTEMA
WESTSIDESTORIES serveryje galite turėti dvi transporto priemones. Tai nepriklauso, nuo to kokia tr.priemonė bus, nesvarbu motociklas, dviratis, prabangi ar pigi jūsų mašina. Savo transportą galėsite valdyti su komanda /t, o užvesti su komanda /variklis. Smarkiai sudaužius transportą, jis užges. T.y suges jūsų transporto variklis (išskyrus dviračius), tada turėsite kviesti mechanikus, ir sumokėti tam tikrą sumą pinigų tam, kad sutaisytų jūsų transporto variklį. Savo transportą, galite tobulinti mechanikų garaže su mechanikų pagalba. T.y: nusipirkę mašiną, ar kitokią transporto priemonę, turėsite nuvažiuoti į mechanikų garažą, ir paprašę vieno iš darbuotojų galėsite "tiuningiuoti" savo transportą. T.y keisti spalvą, keisti ratus, bei dėti kitas modifikacijas pagal jūsų poreikius. Transportą susprogdinus, jis dings iš mūsų duom.bazės. Tai reiškia, kad jeigu jūsų transportas sprogo, jo susigrąžinti negalėsite jokiais būdais.

#LOBIO SISTEMA
Tam, kad naujokai mūsų serveryje neliūdėtų, yra išskirtinė lobio sistema. Kaip tai suprast ? Prisijungę į serverį, ir jame praleidę 10 minučių, galėsite /ieškoti lobio. Pradėję paiešką, gausite užuomenas, kur yra kiekviena lobio dalis. Su kiekviena užuomena, artėsite prie pagrindinio prizo. Suradę paskutinį, 10 lobio tašką, gausite lentelę, kurioje turėsite pasirinkti kokio prizo norite. Galite rizikuoti, ir pasirinkti atsitiktinį prizą. Tai gali būti: lygiai, pinigai ar panašiai. Arba, jeigu jūs nemėgstate rizikuoti, pasirinkite pagrindinį prizą - 10 000eu. Suradę lobį, daugiau jo ieškoti negalėsite.

#GINKLAI & VIP SHOP
Serveryje ginklai užima nemažą dalį žaidimo. Iš pat pradžių, ginklų negalėsite net rankoj turėti, nes jums teks išsilaikyti ginklų licenziją. Gavę tai, galėsite teisėtai pirkti ginklus Ginklų parduotuvėje. Tačiau, ginklai yra brangus malonumas. Pirkdami ginklus legaliai, išleisite daug pinigų. Tačiau kiekvienai problemai yra išeitis. Serveryje yra slapta ginklų parduotuvė, kurios nerasite GPS navigacijoje. Turėsite susirasti, kurioje vietoje yra pardavinėjami nelegalūs ginklai. Ginklai, šioje ginklų parduotuvėje yra žymiai pigesni, tad jums nereiks išleisti daug pinigų šiam malonumui. Turite VIP ir norite DAR pigesnių ginklų ? Tai yra įmanoma! Šiame serveryje, ne taip kaip daugelyje VIP'ams ginklai nėra nemokami. Juos turite pirkti specialioje VIP parduotuvėje. Ginklai, šiems serverio išskirtiniams žaidėjams yra labai pigūs, tad jei jūs mėgstate šaudymą, VIP narystė kaip tik jums!

#POLICIJOS DEPARTAMENTAS
Policija, svarbiausias šio serverio darbas. Bei, kone pelningiausias. Gaudydami nusikaltėlius, skirdami jiems baudas, arba sodindami į kalėjimą, gausite pinigų, priklausomai tiek, kiek ieškomasis turi ieškomumo lygį. Aukštesnio rango pareigūnai, iš sraigtasparnio gali sekti žaidėja su komanda /p fik.

#ARMIJA
Kariuomenė, teisėsaugos šaka, skirta stambesnėms operacijos, bei stambesniems nusikaltėliams. Kariškiai turi galingesnes transporto priemones, pigesnius ginklus susišaudymams, bei galingą, šaudantį sraigtasparnį, kuris taip pat turi sekimo įrangą.

#MEDIKAI
Medikai, jūsų pagalbininkai sergant, turint mažai gyvybių, bei pripratus prie rūkymo arba narkotikų. Pripratote prie rūkymo ? Susirgote vėžiu ? Šio serverio gydytojai visada jums išties pagalbos ranką bei pagydys jus!

#TAKSI
Taksi darbas ganėtinai paprastas, gavę iškvietimą "Taksita" darbuotojai turės į jį nuvyktį, bei keleivį nuvežti ten, kur jis pageidauja. Transporto priemonėse nėra taksometrų, todėl vairuotojai turės patys skaičiuotis ridą, bei suskaičiuoti kiek keleivis turi sumokėt už paslaugas.

#MECHANIKAI
Mechanikų darbą, bei visą šio darbo esmė plačiai aprašiau transporto sistemoje, kadangi tai yra labai susiję. Mechanikai turi savo specialų garažą, kuriame gali tiuninguoti bei taisyti tr. priemones, rengti susirinkimus bei kita.

#FŪRISTAI

Apie fūristus taip pat galėčiau tik pasikartoti tai, ką pasakiau verslų sistemoje. Nuo fūristų priklauso visų verslų likimas. Nebus tolimųjų reisų vairuotojų, verslai bus prie bankroto ribos.

#MINI DARBAI
Serveryje yra 4 darbai be direktoriaus pakvietimo. Kiekvienas darbas yra savotiškai naudingas. Tarkim, valytojų darbe, gausite didelę algą, tačiau lėta transportą, o vežiodami picas picerijoje, su greitu transportu gausite mažiau algos. Veždami kontrabandą, gausite nemažai algos, tačiau transportas kuris yra daug pravažiavęs, bus ganėtinai lėtas įvairiems atstumams.

#METALO LAUŽAS
Jei, jums atsibodo jūsų senas transportas, tačiau jo niekas nenori pirkti, galite parduoti jį į metalo laužą, už ketvirtadalį kainos. Tarkim jeigu jūsų transportas kainuoja 100 000eu, pardavę jį į metalo laužą gausite 25 000eu. Metalo laužą galite rasti panaudoje /GPS.

Redaguota , nario wuPoR.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ir ta tavo verslų sistema kopijuota nuo vlkg man rodos kai pgr buvo Wast,pavadinimas nuo westside.lt (Figo) projekto,laužyną irgi matęs daugumoje serverių,medikai nuo lv,mechanikai taip pat nuo dauguma servų.Copy paste. :)

Tu durnas? Aš tam vlkg nezaidęs, ir beto kaip galėjau kopijuot jei jis neseniai startavo. Pasakei visišką pievą :D 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sudomino aprašymas, linkiu sėkmės

Malonu, jog sudomino, dėkojame :).

 

Pridėsiu i savo forumą jus i reklamos skydeli ;)

Labai dėkojame :)

 

sėkmės su projektu, jau žaidžiu su nicku Arnas_Funky, žiauriai afigienas srv, patariu užeiti.

Malonu girdėti, jog patinka šis serveris.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tu durnas? Aš tam vlkg nezaidęs, ir beto kaip galėjau kopijuot jei jis neseniai startavo. Pasakei visišką pievą :D

Oho,pradėjot jau -r3p mėtyt,graudūs... :D Matos kiek laiko sampą lošęs...Apšviesiu.Maždaug prieš pusę metų ar metus buvo atsidaręs vlkg,pgr buvo James_Cause ir Wast_Boss,pas jų tokia sistema taip pat buvo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3071 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...