Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RINKIMAI DP // www.theFIERRO.LT - Sparčiu žingsniu į priekį!


Lipalas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3036 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

NUglkzt.png

 

Pradėkime nuo to, jog visi tikriausiai įsivaizduojate jog šis projektas, nemanote jog sulauks dienos šviesos ar žlugs dėl eilinių techninių gedimų ir taip toliau, jei taip manote, prašau manykite, nes tai yra jūsų nuomonė ir aš ją gerbsiu, Nerašysiu jog čia, šis projektas, pats geriausias, unikaliausias ar dar velnias žino koks ten projektas, kuris niekada nežlugs ir bėkite žaisti, nes čia taip parašyta. Dažniausiai tokius vadinu apsvaigusiais nuo to noro užsidirbti kuo daugiau pinigų ir tiek, tad jie rašo tą ką nori žaidėjai girdėti. Aš aprašysiu šį projektą visai kitais žodžiais, kaip būsimą projektą, kuris bus sunkiai ir kruopščiai statomas, o ką mes statysime ? - Tikrai ne gigantiškas  serverio sistemas ar išpaišytą forumą, mes statysime svarbiausia šio žaidimo dalį - BENDRUOMENĘ! Tad, jei tu esi bendramintis, nori prisidėti prie mūsų šaunios bendruomenės kurią statysime kartu, tada atvyk į mūsų forumo startą Lapkričio 21 d. (ŠEŠTADIENĮ) ir keliaukime SPARČIU ŽINGSNIU Į PRIEKĮ!

 

 

 

 

 

credit_cards-128.png

 

Tai nebus eilinė, nuobodi sistema, kaip beveik visuose serveriuose nusipirktumėte VIP narystę ir žaistumėte algą keldami ar ginklus pasiėmę. Bus 2 rūšių kortelęs kurias galėsite nusipirkti už tikrą valiutą, tai yra: MasterSAMP ir theVISA. Kaip savaime suprantama, kiekviena kortelė turės savo pliusų ir minusų palyginus su kita kortele tad jos bus konkurencingos ir perkamos tikriausiai abi. Su viena iš šių kortelių galėsite pavyzdžiui prasmukti į tokias teritorijas kur negali įeiti net pats administratorius. Bus suteikta daug nuolaidų, kuponų ir kitų smagių dalykėlių! Būtų gana daug pasakoti ir vardinti kiekvienos privalumus ar panašumus, tad daug nepasakosiu ir paliksiu visą kitą paslaptyje.

 

Pilna informacija bus išleista 2015.11.20, kada galėsite nusipirkti "pre-order" šias korteles.

 

small-car-mini-auto-city-woman-style-128

Tai ne visiškai nauja sistema, tačiau panašiai daug kur mažai išplėtota. Mūsų projekte žadama LABAI DAUG dėmesio skirti šiam SUNKIAM dalykui. Žaidėjas ne tik turės iš 100 įvairiausių klausimų ( testo metu pateikiami 30 ) atsakyti teisingai mažiausiai 26 klausimus, tačiau ir tikrai gerai pasukti galvą, kaip įveikti vieną ar kitą kliūtį. Už bet kokį greičio viršijimą, laiko tempimą ar netaisyklingai pastatyta mašiną bus sakoma "Viso gero, bandykite dar kartą". Mieste taipogi bus šiek tiek, kitaip nei standartiškuose serveriuose. Turėsite nuvažiuoti į parduotuvės aikštelę prisiparkuoti ar į garažą nuvažiuoti ir sėkmingai apvažiuoti kelis ratus. Žodžiu apie 40 % bus sudėtingiau išlaikyti teises, nei įprastuose projektuose.

 

 

PARTNERIAI

 

 

Au5JNQk.png

POPULIARIAUSIAS "FACEBOOK" PUSLAPIS INTERNETE!

 

photo.jpg

VIENI IŠ GERIAUSIŲ SAVO SRITYJE!

 

 

 

TS.THEFIERRO.LT

SAMP.THEFIERRO.LT

www.theFIERRO.LT

 

 

 

KONTAKTAI

 

el paštas :  [email protected]

skype vardas :  thefierro-administracija

 

2015. tF.

Redaguota , nario Lipalas.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

San Fierro... Viskas tuom ir pasakyta. O kas patiko, tik projekto šūkis. Nehate'inu, tiesiog išsakau nuomonę. :)

Taip tai tikrai yra šiek tiek banalybė, tačiau paradoskas toks jog ten daugiausiai žmonių galima sukaupti. Atsimink jog kritiką visada priimu jei yra išsakyta pagrįstai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Taip tai tikrai yra šiek tiek banalybė, tačiau paradoskas toks jog ten daugiausiai žmonių galima sukaupti. Atsimink jog kritiką visada priimu jei yra išsakyta pagrįstai.

Galiu palinkėti sėkmės, pažiūrėsime ką parodysite. :)

Redaguota , nario fiftenng
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės, užsuksiu, beto galėtumėte padaryti verslą masterSAMP bankas ir theVISA bankas(kažkas pan), žmogus turintis šį verslą gautų pinigus už nusipirktas korteles+ prabuvimą serveryje :)

Gana nebloga idėja, tačiau šiek reikia ją plėtoti, nes jei niekas nepirks paslaugų šių ir gausis taip jog kas turi verslą bereikalingai taipogi jį nusipirko. Tačiau AČIŪ už tavo kūrybiškumą!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 

Sėkmės ir jums, bei darykite dažnai atnaujinimus. Galėjai ir įdėti nuotraukas kelias, būtų daugiau ir gražiau viskas buvę, nes mes norime pamatyti ir nuotraukas. ;3

 

Nuotraukos jau tikriausiai bus paplatintos šiandieną ( šlifuojamos sistemos dar šiek tiek ) ir bus papildytas aprašymas dar keliomis naujomis sistemomis!

 

 

Forumo startas jau šiandieną 19.00, tad kviečiu visus kurie nori prisijungti prie šio projekto ir kurti bendrą ateitį su juo užsiregistruoti jame. Forume bus daug daugiau informacijos ir vis bus greičiau papildoma negu čia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3036 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...