Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Tatuiruotės


eriki256

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3074 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas rytelis, visiems, tai greitu metu žadu pasidaryti tatuiruotę tokią paprastutę, tai yra keli žodžiai, kurie atspindės mane. Tai va noriu jūsų paklausti gal kas esat jau pasidarė, jei taip, gal galėsit atsakyti į kelis klausimus :D Pirmas klausimas yra toks pasidarius tatuiruotę reikia naudoti kokius kremus/tepalus, kad ją apsauogoti kol ji gyja? Jei taip kokių tų kremų/tepalų kaina? Na ir paskutinis klausimas, kuris gali gan kvailai nuskambėti yra toks, jei tarkim maudaus ir ji sušlampa ar tai gali pakenkti ar ne? Ar tiesiog reikėtu venkti ją šlapinti ir pasaugoti kol sugys?

Dėkui tiems , kurie atsakys į mano užduotus klausimus.

O debiloidų temoje nelaukiu, kad nesadaryk tatuiruotės ir panašiai :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

nesidariau pats bet del taves ponuli pagooglinau, tai ka raso, maudytis gali eit po dusu bet stenkis su ranksluosciu nedrozt taip daug tesiog taip svelniai viska , negali eit maudytis ten i baseina ir pan kol pilnai neuzgyja bet i dusa isokt gali nes pagalvok ir tiap logiskai.. Gyjimas trunka iki 10 dienu priklauso nuo tavo pacio kuno kaip jis gyja.. tai tipo 10 dienu nesimaudytum? butum smirdukas :P  antras dalykas... jeigu eisi i saule ir pan nors jau dabar nebe nes ziema arteja  reik pasitept geru nuo saules kremu ant tos tatto kitaip saule gali pakenkt tam paciam piesiniui ar kas ten per tatto , taip pat poto po savaites ar kiek gausi kazkoki maza odos nulupima kaip kad butu nudeginta po tatto kai turesi..  tai pat kai maudais dar neisdziovink visos rankos pilnai palik tokia slapesne aisku skamba kvailai galvoji nevaiksciosiu su slapia ranka t.y nereikia tik po duso pvz kai islendi kaip ir sakiau nenubruzyk ir palik siek tiek slapesne o ne taip kad vanduo begtu..  http://www.ebay.co.uk/itm/like/351483778609?adgroupid=13585920426&hlpht=true&hlpv=2&rlsatarget=kwd-123671534226&adtype=pla&ff3=1&lpid=122&poi=1006842&ul_noapp=true&limghlpsr=true&device=c&chn=ps&campaignid=207297426&crdt=0&ff12=67&ff11=ICEP3.0.0-L&ff14=122&viphx=1&ops=true&ff13=80sitas kaip maciau yra geras ir daug zmoniu naudoja ji , bet velgi is ebay tau truktu pora sav kol atsiustu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Am, turiu.

Taip reikia, kremo kaina litais būdavo po 12 lygtais neprisimenu nueini į vaistinę ir sakai, kad turi taturuote ir gal turite pasiūlytickokio nors kremo tau duos normalių pasiūlymųišsirinksi. Ne maudytis negali nebent kažkuo drėgnai nuvalyti nepakenks, bet patariu ir nedrėkinti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3074 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...