Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

adpays.me užsidirbk pinigų už reklamas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

AdPays.me yra lietuvių kurtas portalas kuriame už reklamų paspaudimų gaunate pinigų. Aš nelabai tikių tokiais dalykais, niekada nesiregistruoju nebent pabandymui.Bet vos tik užsiregistravęs per du refresh mygtuko paspaudimus užsidirbau ~0.50ct galvojau jog bus kažkoks tai limitas min nuo kurio bus galima išsigrinint ar kažkas kito, kad kuo veliau būtų galima pervest. Tačiau nebuvo, jie tiesiogiai perveda pinigus į payserą sąskaita bet kokia sumą, kad ir tai bus 10ct.

Tik gal šiek tiek yra toks minusas jog nedažnai duoda refresh naujų, bet per savaite būna du kartai, tai manau visai apsimoka ir kaskart atsiradus naujam refreshui jums praneš į emailą.


Šiuo metu jie net siūlo nemokamą reklamos paslaugą, jog galėtu testuoti savo paslaugų veikimą.

Jei kam reikia pridedu info apie reklamos galimybę.


Laba diena,

Norėtume pateikti Jums mūsų pasiūlymą visiškai nemokamai reklamuotis naujoje sparčiai besivystančioje globalioje svetainėje www.adpays.me
KĄ MES SIŪLOME? Reklamuokite savo prekes ir paslaugas mūsų svetainėje, kurioje jūsų pasiūlymas žymiai lengviau ir greičiau pasieks jūsų tikslinę auditoriją – ir, kas svarbiausia, tai jums nieko nekainuos.
KODĖL MŪSŲ REKLAMA YRA GERESNĖ? Mes siūlome unikalias paslaugas, neturinčias analogo nei Lietuvos, nei pasaulio rinkoje. Mūsų sistema naudinga tiek reklamdaviui, tiek reklamos gavėjui, tiek mums kaip tarpininkams, todėl, kad:
· Vartotojas pats pasirenka, kokia reklama jį domina, ir mato tik jam įdomią reklamą;
· Vartotojas gauna 90% kainos, sumokėtos už reklamos parodymą (pvz. jei vienas reklamos parodymas kainuoja 10 euro centų, Vartotojas gaus 9 euro centus);
· Reklamdavio užsakyta reklama rodoma tik jo tikslinei auditorijai, t. y. Vartotojams, kurie pasirinko Reklamdavio siūlomas paslaugas kaip savo pomėgį. Tai reiškia, kad nereikia leisti milžiniškų sumų reklamai, kuri vargu ar bus veiksminga.
· Reklamdavys moka tik už reklamą, kuri buvo peržiūrėta. Jei reklama nebuvo peržiūrėta arba Reklamdavys pasirinko per didelį Vartotojų skaičių, pinigai yra grąžinami į jo sąskaitą, ir jie gali būti panaudoti kitai reklamos kampanijai;
· Mes veikiame “ten-percenters” principu, t. y. tuomet, kai Vartotojas gauna 90% reklamos kainos, mes pasiliekame sau 10% sistemos funkcionalumui palaikyti.
Šiuo metu mes ieškome Reklamdavių, todėl visą jūsų Reklamą apmokėsime savo lėšomis, t. y. Jums tai nieko nekainuos.
KAS MES? Mes esame estiškas startuolis, reklamos kompanija APM Agentuur, dirbanti 9 kalbomis, ir siekianti pakeisti santykius tarp Vartotojo ir Reklamdavio, kuriuos laikome nesąžiningais ir neteisingais. Reklama yra įkyri ir nemaloni, ji vagia Vartotojo dėmesį, o jis už tai nieko negauna. Mes norime, kad Vartotojai suprastų, kad reklama yra naudinga, tačiau norint pasiekti tai, reiktų keisti sistemą – ką mes ir darome.
KĄ ESAME NUVEIKĘ? Nusprendėme savo kelią pradėti Lietuvoje, kur pradiniu tašku pasirinkome Birštoną todėl, kad tai mažas regionas su gerai išvystyta vietinio verslo infrastruktūra. Mes buvome oficialūs Birštono šventės rėmėjai: renginių metu aktyviai pasakojome birštoniečiams apie savo sistemą. Taip pat apie mus parašė vietinė žiniasklaida.
KODĖL TAI NAUDINGA MUMS? Šiuo metu jau turime auditoriją, tačiau norime, kad mūsų Vartotojai gautų būtent tas reklamas, kurios juos domina.
Todėl siūlome jums bendradarbiauti: mes visiškai nemokamai reklamuosime jūsų prekes ar paslaugas mūsų svetainėje, jums tereikės atsiųsti mums vaizdinę medžiagą (iš kurios mūsų dizaineris padarys reklamjuostę) ir siųsti informaciją apie akcijas, ypatingus pasiūlymus, naujienas ir pan.
DAUGIAU APIE MUS:
Mūsų tinklalapis https://www.adpays.me/
Mūsų Facebook puslapis https://www.facebook.com/pages/APM-Agentuur-LT/398010123703989
Mūsų Facebook puslapis Birštone https://www.facebook.com/BirstonasAPMAgentuur?fref=ts
Mūsų lietuviškas blogas http://adpaysmelt.blogspot.com/
Bznstart interviu su įkūrėju http://www.bznstart.lt/verslas/verslo-ideja/2352/Ideja-Lietuvoje-ziuri-reklama-ir-uz-tai-gauni-pinigu
Straipsnis apie mus regioninėje žiniasklaidoje http://www.naujasisgelupis.lt/?p=18897 http://www.gyvenimas.eu/gaukite-pinigus-uz-tai-kad-stebite-reklama/
Kilus klausimams, maloniai prašome kreiptis el. paštu [email protected] arba tel. +370 677 366 17


Taip pat pridedu foto iš pirmo išmokėjimo:

2b86df502a9c06c57766c2a318c43ad0193.png


 

Ačiū kurie užsiregistruotu per mano nuorodą https://www.adpays.me/referer/1820/

(Jei užsiregistruosite per mano nuorodą duosiu patarimų kaip gauti didesni kiekį reklamų, bei atlygi už jas. Užsiregistravus parašyk į skype: justas3857 ;))

 

Vartotojai, kurie prisijungs su jūsų nuoroda, turi atlikti 3 žingsnius:

1. Užsiregistruoti
2. Aktyvuoti paskyrą
3. Pririšti savo sąskaitą prie mokėjimų platformos Paysera

Registruojantis kaip nepilnamečiui jūsų prašys jog užsiregistruotu jūsų vienas iš tėvų tačiau tai daryti nebūtina, tiesiog galite nurodyti kaip pilnamečio gimimo data.

Redaguota , nario Justas_Nitro
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Gavau apie 0.20 bet ši kart tik dvi reklamos pasirodė.

Kiek gavai? Aš tai nei cento ;D 0.008 ;Dd,

 

EDIT: Šiandien atsitiktinai užėjau ir pamačiau jog yra naujas refrešas, tad jie nevisada praneša apie naujas reklamas.

Redaguota , nario Justas_Nitro
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...