Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Real-Life.LT # Kažkas tokio, ko nerasi kitur


7evenx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

mtBAL5N.png


 


Prieš pradėdamas noriu pasakyti, kad nesu aukštų pareigų užimantis serverio atstovas, ar asmuo, kuris gaus naudos už tai, kad jūs pasirinksit žaisti Real-Life.LT.


 


Taigi. Noriu pabrėžti, kad serveris yra vienas seniausių lietuviškų SAMP projektų, ir jame yra žaide tikrai ne vienas tūkstantis žaidėjų, ir serverio kodas unikalus, jį kuria Trayce Donnowan (mes jį vadinam Justu-Crew, nes jo nick'as prieš tampant savininku buvo Damon_Crew), nors šiuo metu jis ir studijuoja, bet tikrai daug laisvo laiko duoda mums, kitaip tariant jo peojekto žaidėjams. Mano akiai malonu regėt, kad Justas neapsileidžia ir pradžiugina atnaujinimais, išlaiko padorų žaidėjų skaičių, jau daugiau nei beveik 4 metus (nes prieš maždaug tiek laiko jis tapo projekto savininku), ir didžiausias ačiū jam būtų už tai, kad laiko Real-Life.LT ant savo pečių, nes čia sutikau daug nuostabių žmonių su kuriais iki šiol bendrauju (jau ne vienerius metus), nors su Trayce ir pasipykstam kartais, na ir kas, kad jis mano paskyras kelias užlockino, na ir kas, kad esu žmogus kuris yra gavęs daugiausiai mute serverio istorijoje.. Aišku, būna pertraukų kai atsiriboju nuo samp'o, tarkim per vasarą nežaidžiau, bet kai atėjo ruduo neiškenčiau ir užsukau aplankyti savo senų draugų ir pamatyti naujus veidus. Šiame serveryje aš, kaip samp žaidėjas praleidau daugiausiai laiko, esu žaidęs tikrai ne vienam projekte, bet nei vienas neprilygo šiam. Dabar kalbu nuoširdžiai ir noriu pasakyt, kad dabar, po beveik 2 metų žaidimo serveryje mane užspaudžia nostalgija ir norisi grįžti į tuos laikus, kai Taiffun'as (serverio legenda, vienas geriausiai kada nors šaudžiusių žaidėjų, we all miss u, Taiffun!), kai dar negalėdamas nusipirkt padorių ginklų ir nuo stogo šaudžiau su rifle, kiek pravakarojau čilindamas kartu su kolegomis, prisiminus iš kart prisimenu, kai su vienais geriausių serverio žaidėjų (Gediminas Venslovas, Vismantas Brasa ir David Galardo) naktimis važinėvomės ir kalbėdavom niekus. Prieš pradėdamas aprašinėt mūsų serverį, sakau mūsų, nes kiekvienas esame jo dalis, noriu Jums palinkėti tokių pat akimirkų kokias aš pajutau čia, tokių akimirkų kurias prisimintūt ir po metų..


:)


 


Taigi. Aš kaip žaidėjas pradėjau žaisti 2013 metų Gruodžio 23 dieną (kažkaip atmintį išliko ši data.. :3), ir žaidžiu iki dabar, visiškai to nesigailėdamas. Kad paskui nekiltų nesklandumų noriu pasakyti, kad kažkada buvau tapęs serverio administratoriumi, direktoriumi ir gaujos lyderiu, bet tai buvo senai ir tai visiškai neįtakoja mano pasirinkimo žaisti čia.


 


Serverio istorija


 


Serveris susikūrė 2009 metais ir yra vienas pirmųjų SAMP serverių Lietuvoje, ir kaip ne keista - jis išliko iki šių dienų, nors ir labai pasikeitęs. Per šiuos 6 projekto gyvavimo metus - buvo 4 savininkai, vieni geresni, kiti prastesni, bet išlaikė projektą. Dabartinis savininkas su projektu nuo 2012 metų ir yra pasiekęs 500 žaidėjų rekordą.


 


Kas mane žavi šiame serveryje?


 


Visų pirma - gaujų sistema, yra 2 gaujos, ir jos kovoja dėl gaujos zonų, ją užėmus ar apgynus gauni pinigų, kai užėmi zoną, zona pakeičia spalva (žalia, purpurinė), kai grobiama zona spalva būna raudona. 21h būna paketai, jei tavo gauja paima paketą gauni 300 to ginklo kulkų ir tavo gauja gauna sandėlį, yra 6 sandėliai, deagle, ak47 ir 4 sandėliai shotgun'o, per dieną iš sandėlio gali nusipirkti 1.000 to ginklo kulkų, 50 kulkų - 3.000 serverio valiutos, kadangi serveryje ginklų kainos pakankamai aukštos, todėl tai yra pakankamai žema kaina ir ginklų galima prisikaupti į inventorių (apie tai paaiškinsiu žemiau). Gaujostaip pat veža paketus, 19h jie juos perka, o marihuanos sėklas ir amfetaminą parduoda žaidėjams.


 


Man labai patinka, kad administratoriaus statuso nusipirkti negalima, o jie renkami, todėl administratoriais tampa tik protingi ir tam pasiruošę žmonės, kurie griežtai laikosi nustatytų taisyklių ir nuostatų. Todėl norint tampti administratoriumi turi atitikti keliamus reikalavimus ir puikiai išmanyti taisykleis, bei bausmes.


 


Inventorius - labai naudingas ir patogus dalykas serveryje. Inventoriuje gali laikyti ginklus, virvę, kaukę, mėsainį (maistas) ir dar kelis šiokius tokius daiktus. Mirdamas neprarasi ką turi inventoriuje ir galėsi visalaik tai turėti su savimi, norėdamas ką nors išsiimti iš inventoriaus tau tereiks parašyti /inv ir galėsi pasirinkti ką ir kiek pasiimti. Norėdamas ginklą padėti /invginkl ir jis atsiras inventoriuje. Inventoriuje yra 7 vietos, todėl jų tikrai turėtų užtekti. Beje, serveryje yra tik keletas paprastiems žaidėjams prieinamų šaunamųjų ginklų - Deagle, Shotgun, UZI, AK47 ir Rifle (jį nemokamai gauna VIP'ai, apie VIP'us - žemiau). 0.29 euro - 100 kreditų


 


Serverio paslaugos. Taigi, už kreditus galima nusipirkti VIP, Premium VIP, Moderetorių, skin'us (aprangas), XP, pinigus ir t.t. Už valiutą (ne serverio, valiuta perkama TIK banku) galima nusipirkti Super Moderetorių. Jų visų galimybės skiriasi, nuo VIP iki Super Moderetoriaus galimybių daugėja, t.y. gauni daugiau Shotgun ir Deagle (kas 24h gali atsiimti po paketą ginklų), /vgydyti, /gydyti ir t.t., moderetoriai gali /to, /get, /mute, /jail ir rengti eventus. 


 


Eventai. Serveryje populiariausias DM eventas, jis yra kelių rūšių - MassDM (kai kiekvienas už save ir tuo pat metu šaudosi), DM 1x1 (kai kovoja 1x1), DM 2x2 (kai kovoja 2x2) ir t.t., kiek išskirtinis yra Mirties Zona, joje iš lėktuvo parašiutu nusileidžiat ir šaudotės kiekvienas už save, kas liekas gyvas tas laimi, šiame evente galima sudaryti draugystes ir pasižymėti priešus, t.y. sudaryti mini sutartis prieš ką kovoti ir sudaryti planelį kaip išgyventi. Serveryje taip pat vyksta Drag, Drift, bėgimo, plaukimo, šuolio iš parašiuto, mėsmalės, drūžbos ir dar daug daug įvairiausių eventų, tiesiog reikia būti tam pasiruošus ir būti laiku, norint patekti į event'ą, reikia rašyti /ievent [iD], kai paskelbiamas event'as ID būna viešai paskelbtas. Ir kas įdomiausia - juos gali daryti visi, tereikia turėti šiek tiek pinigų prizui ir sugalvoti - kokį event'ą daryti. Ir tai labai naudinga, nes galima sugalvoti daug naujų event'ų.


 


Serverio darbai. Visi darbai turi vietą ir paskirtį, tarkim fūristai - jeigu jie neatveža ginklų ar degalų, tai jų ir nebūna, todėl niekas iš niekur neatsiranda ir norint, kad kažko būtų reikia jų atvežti/pagaminti. Serveryje yra armija, Policijos departamentas, medikai, TAXi, mechanikai, fūristai. Nuo šiol darbais bus ir gaujos, nes ankčiau buvo galima būti ir gaujoje ir darbe.


 


Frakcijos - jas gali įkurti kiekvienas už 100.000 serverio valiutos, tuomet forume sukurti temą, ir nurodyti frakcijos kryptį ir veiklą, puikus pavyzdys - spausti čia. Turi būti GFX darbas, minimaliai bent jau logotipas. Serveryje yra kūrybingų žmonių, todėl rasti kas sukurs logotipą yra juokų darbas. Frakcijos kas valandą gali grobti Maximą ir degalinę, reikia furgonėlio, ir plėšimo vietoj reikia sunešti kuo daugiau dėžių į furgonėlį. Taip pat frakcijos pavadinime turi atsispindėti veikla ir frakcijos kryptis, nepatariame naujokams kurti frakcijų, patartina įgauti daugiau patirties.


 


Uždarbis. Nors atrodo, ką gi čia ir sugalvosi, bet čia, mūsų serveryje, iki 60.000 XP keliantis XP tavo uždarbis didėja, ir maksimalus uždarbis yra 200 serverio valiutos per minutę + rangai, kuo didesnis darbo rangas, tuo didesnis uždarbis.


 


Statymai ir kauliukai. Jūs galite lošti kauliukais iš pinigų /kauliukai [Vardas_Pavardė] [statoma suma] ir taip galite nemažai išsilošti. Taip turtingiausias serverio žaidėjas Johnny Vercetti ir susikrovė milijonus. /statymas, su šia komanda galite statyti už tam tikras sporto rungtynes, ir jei pastatote už komandą kuri laimės - gausite papildomai pinigų. Pavyzdys, pastačiau 50.000, atsiėmiau +200.000. /cdragas - Los Santos oro uoste galite pasiųlyti kitam žaidėjui varžytis drag varžybose, /cdragas [Vardas_Pavardė] [suma], karts nuo karto gaunate bonuso!


 


Ginklai, verslai, namai, mašinos, bizniai - ekonomika. Žaidėjai sunkiai dirba, nes algos palyginti su didžiaisiais Lietuvos SAMP serveriais yra mažas. Norėdamas ką nors nusipirkti turi padirbėti. Ekonomika ypatinga tuo, kad iš kiekvieno nusipirkto objekto ar daikto - gali pasidaryti daugiau pinigų. Tarkim, ginklai - grobimai, DM eventai, biznis - savaime duoda pinigų, namas - augini žolę, mašina - dalyvauji /cdragas ir t.t.


 


Marihuanos (žolės) auginimas - nusiperki namą, nusiperki sėklų iš gaujų. Pasodini sėklas, jos auga lygiai 14 dienų, arba kitaip - 2 savaites, bet jų negalima palikti - jas reikia tręšti, arba nuolat laistyti, patariu tręšt, nors tai brangiau, bet patikimiau, ir būsite ramus, kad jūsų augalėlis nenuvys. Tręšdami - pakeliate drėgmę, jei drėgmė - 0, augalas miršta. Tik neišraukite anksčiau laiko, nes nieko negausite. Užauginę - išraukite, tik saugokitės teisėsaugos, nes ji gali atimti žolę ir už ją pasodinti.


 


Ką reikia žinoti?! Visų pirma - ginklų licenzija nuo 1.000 XP, be jos negalėsite naudotis šaunamaisiais ginklais, darbų atrankos būna random laiku, algas atsiimti iš centrinio molo, trečiadieniais ir šeštadieniais 20-21h, tai rasite /gps, jei ko nesuprantate kreipkitės į administraciją /admin (bėda), arba paprašykite pagalbos kitų žaidėjų, telefonus galite pirkti Bitės salone, teises turi išsilaikyti vairavimo mokykloj, kol esate naujokas nepatariame lįsti į gaujų zonas, verčiau kreipkitės į žaidėjus, nei į administraciją, nes klausdamas paprasto žaidėjo, su juo gali susibendrauti ir pradėti tai apie ką kalbėjau pradžioje..


 


Atrankos į direktorius


 


Jeigu esi maksimalistas, moki vadovauti, sieki geriausio rezultato ir nori užimti rimtas pareigas - išbandyk laimę tapdamas direktoriumi. Šiuo metu ieškomi rimti žmonės, kurie galėtų užimti direktoriaus postą. Manai esi tinkamas? Pasiek reikiama XP kiekį tam darbui ir pildyk anketą į direktorius! Išsami informacija čia.


 


Vaizdo įrašai ir prisiminimai


 



 



 



 



 


Ir nenaudokite nieko neleistino! Mūsų administracija yra pakankamai pažangi ir greitai suranda nusižengėlius.


 


Serverio IP: samp.real-life.lt


Teamspeak IP: ts.real-life.lt


Serverio pagalbos Skype: real-life.ltpagalba


Serverio forumas: http://real-life.lt/forumas/


 


Jeigu turite neigiamų komentarų/nuomonių būtinai jas išreiškite ir aš būtinai atsakysiu į tai kupinas entuziazmo ir teiginių. 


 


Ir pabaigai - šiuo metu serveriui mini krizė ir žaidėjų lygis yra šiek tiek nukritęs, todėl maloniai kviečiu prisijungti prie mūsų bendruomenės, o gal būt grįžti atgal į ją.


 


Dėmesio, atkreipkite dėmesį, kad šį mėnesį (gruodį) jau buvo 14 atnaujinimų, žaidėjų skaičius smarkiai kilo, nesedėkite rankų sudėję ir užsukite į serverį dabar!


 


Aprašymą kūrė - Xavier HAWKINS


 


ZPZwtxl.png


Redaguota , nario #Šhez`
  • Teigiamai 5
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sveikas, to kas buvo anksčiau tikrai nebesugrąžinsi. Kodėl? Šitam savo teiginiui galiu pritaikyti tikrai daug argumentų. Pradėsiu nuo vieno svarbiausio - ekonomikos. Anksčiau būdavo mažiau galima ką nors nusipirkti už tikrus pinigus, būdavo žymiai sunkiau užsidirbti pinigų, daugiau reikėdavo mąstyti. Seniau būdavo taip- būdavai blogiukas ir reikėdavo galvot iš kur paraut pinigų,kad paskui galėtum nusipirkti kokią mašiną, galbūt ir namą, kad tik atrodytum turtingesnis. Per paketus iššaudyti 50 deagle / shotgun kulkų būdavo didelė žala pačiam, kadangi kulkos tuo metu būdavo brangios ir buvo balansas tarp kainų ir kiekio. Dabar viskas kitaip - kasdien laisvai žaisdamas po 2-3 valandas gali užsidirbt bent 100k, o kulkos tokios pačios vertės.  Antras argumentas tai - žaidėjai. Anksčiau žymiai mažiau būdavo įvairių nusižengimų,kadangi taisyklės būdavo tūkstančius kartų griežtesnės [Pvz: masyvus žudymas prie svarbaus pastato - ban, daugiau HP nei 150- BAN]. Dabar visi daro nesamones (Moderatoriai pakankamai pigūs, išsipirkimas iš kalėjimo pigus palyginus su uždirbamu pinigų kiekiu].

 

Žinau,kad daug dabartinių serverio žaidėjų bandys šią mano nuomonę paneigti, tačiau yra kaip yra, dauguma žaidėjų tiesiog paliko serverį (labiau sa:mp) kadangi tai jau yra atgyvena, kiti užaugo, o dabartiniai samperiai renkasi tokias masofkes kaip LMG, Sarg ir Las-Venturas.

Redaguota , nario Dizzy Tacco
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sveikas, to kas buvo anksčiau tikrai nebesugrąžinsi. Kodėl? Šitam savo teiginiui galiu pritaikyti tikrai daug argumentų. Pradėsiu nuo vieno svarbiausio - ekonomikos. Anksčiau būdavo mažiau galima ką nors nusipirkti už tikrus pinigus, būdavo žymiai sunkiau užsidirbti pinigų, daugiau reikėdavo mąstyti. Seniau būdavo taip- būdavai blogiukas ir reikėdavo galvot iš kur paraut pinigų,kad paskui galėtum nusipirkti kokią mašiną, galbūt ir namą, kad tik atrodytum turtingesnis. Per paketus iššaudyti 50 deagle / shotgun kulkų būdavo didelė žala pačiam, kadangi kulkos tuo metu būdavo brangios ir buvo balansas tarp kainų ir kiekio. Dabar viskas kitaip - kasdien laisvai žaisdamas po 2-3 valandas gali užsidirbt bent 100k, o kulkos tokios pačios vertės.  Antras argumentas tai - žaidėjai. Anksčiau žymiai mažiau būdavo įvairių nusižengimų,kadangi taisyklės būdavo tūkstančius kartų griežtesnės [Pvz: masyvus žudymas prie svarbaus pastato - ban, daugiau HP nei 150- BAN]. Dabar visi daro nesamones (Moderatoriai pakankamai pigūs, išsipirkimas iš kalėjimo pigus palyginus su uždirbamu pinigų kiekiu].

 

Žinau,kad daug dabartinių serverio žaidėjų bandys šią mano nuomonę paneigti, tačiau yra kaip yra, dauguma žaidėjų tiesiog paliko serverį (labiau sa:mp) kadangi tai jau yra atgyvena, kiti užaugo, o dabartiniai samperiai renkasi tokias masofkes kaip LMG, Sarg ir Las-Venturas.

Esi daug kur teisus. Bet keičiasi laikai, tuo pačiu keičiasi ir serveris. Anksčia būdavo keli kriterijai - namas, mašina, ginklai, žolė, dabar - namas, mašina, ginklai, biznis, žolė, amfa, sėklos ir t.t. Tai rodo, kad atsirado daugiau išlaidų. Deja, kiek žaidžiu ir kiek žinau, tai atlyginimai tikrai nekilo, o kainos tikrai nemažėjo, tiesiog gal po kokio Wipe buvo, todėl visko trūko ir ypač ginklam buvo jaučiamas deficitas. Ir palyginus ginklų kainos išliko aukštos. Jeigu norėtum parašytum pasiųlymą, kaip tau atrodytų būtų įdomiau ir tada atsižvelgiant į kitų žaidėjų norus Trayce kažką pakeistų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Parašysiu savo nuomonę:

 

Baisiausias dalykas - ekonomika. Ankščiau biznį galėdavai įsigyti tik žaidęs 2 metus, o dabar biznį turi naujokai net gi. Viskas dėl to , kad padarė tą nesamonę su pinigais į minutę. Bizniai pabrangtų, jei grįžtu tas dalykas, kad bizniai neštų pvž: 2604/2h. Pinigai nėra labai dideli, ir iš jų užsidirbti neišeina. Dar dėl to, jog Crew atiminėja biznius iš neaktyvių žmonių, uždeda mažas kainas, o kam to reikia? Jei neatiminėtų, bizniai būtų serverio retenybė, bei jį turėdamas galėtum džiaugtis, kad jis kaip ankščiau kainuotų 10mln, taip pat galima nedaryti ten 2604/2h, galima padaryti 2604//3h, į dieną gautum 16.000€ kuriuos išleisti labai lengva. Taip pat bizniai yra buginti, iš jų dingsta pelnai.

 

Viskas savaime susitvarkytų, jei būtų padaryta su bizniais kaip ankščiau, turtingi žmonės, dbr tope daugiausiai žmogus turi 40 milijonų (bet jis nelošia). Toliau tope eina žmonės su 19m, ir ant galo 11m. Kas iš šitų pinigų? Žmogus nusipirktų biznį, ir jis ramus sedėtų, kam jam tų pinigų, nebent ant gunų/žolės. Ok, jeigu darytų šitą idėją tai padarytu ir biznių rr kas yra tikrai nesamonė. Pagrįsiu:

Tarkim neseniai aš nusipirkau biznį, už jį sumokėjau nežmoniškus pinigus, t.y 7m. Norėjau įrodyti, jog bizniai taptu vertingesni jei grįžtų jų senas pelnas be papildomų ir t.t. Mano idėją padaro, ir iš visų atima biznius ir uždeda parduoti, kiti turtingesni neišleidę nė cento ant biznių nusiperka biznius ir pardavinėja po 10m...

 

 

Prieikime prie namų:

namų kainos baisios, jei bizniai susitvarkytų, žmonės pirktų žolę, namų kainos brangtų, kadangi žmonės pirktų namus jiems auginti žolę.

 

 

P.S Savininko nick buvo Crew_Deamon.

 

P.S.S žinau kad crew teigs, jog senos sistemos negrąžins, nu ok, dbr papasakosiu pasakėlę:

Paprastas biznis neša kažkur 49/min. Jei palieku vartotoją AFK jis man į valandą atneša - 2940€, kai į 2 ar 3h atneštų 2604€. Taip pat aš jį palieku AFK kokias 8 valandas. Man jis atneša 23520€. į savaitę aš galiu pasidaryti 150000€. O su bizniu 2604€/3h. Man jis atneša 20832€. bet nepamirškime, kad aš galiu pajungti dauguma accountų su bizniais, tarkim turiu 3 biznius tai man neša 150€/min. Į valandą 9000€. Į 12 valandų - 198000€.

 

Taigi, geriau padaryti kad neštų off ir į 3h, nei on ir į min.

Redaguota , nario Ekilen
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Parašysiu savo nuomonę:

 

Baisiausias dalykas - ekonomika. Ankščiau biznį galėdavai įsigyti tik žaidęs 2 metus, o dabar biznį turi naujokai net gi. Viskas dėl to , kad padarė tą nesamonę su pinigais į minutę. Bizniai pabrangtų, jei grįžtu tas dalykas, kad bizniai neštų pvž: 2604/2h. Pinigai nėra labai dideli, ir iš jų užsidirbti neišeina. Dar dėl to, jog Crew atiminėja biznius iš neaktyvių žmonių, uždeda mažas kainas, o kam to reikia? Jei neatiminėtų, bizniai būtų serverio retenybė, bei jį turėdamas galėtum džiaugtis, kad jis kaip ankščiau kainuotų 10mln, taip pat galima nedaryti ten 2604/2h, galima padaryti 2604//3h, į dieną gautum 16.000€ kuriuos išleisti labai lengva. Taip pat bizniai yra buginti, iš jų dingsta pelnai.

 

Viskas savaime susitvarkytų, jei būtų padaryta su bizniais kaip ankščiau, turtingi žmonės, dbr tope daugiausiai žmogus turi 40 milijonų (bet jis nelošia). Toliau tope eina žmonės su 19m, ir ant galo 11m. Kas iš šitų pinigų? Žmogus nusipirktų biznį, ir jis ramus sedėtų, kam jam tų pinigų, nebent ant gunų/žolės. Ok, jeigu darytų šitą idėją tai padarytu ir biznių rr kas yra tikrai nesamonė. Pagrįsiu:

Tarkim neseniai aš nusipirkau biznį, už jį sumokėjau nežmoniškus pinigus, t.y 7m. Norėjau įrodyti, jog bizniai taptu vertingesni jei grįžtų jų senas pelnas be papildomų ir t.t. Mano idėją padaro, ir iš visų atima biznius ir uždeda parduoti, kiti turtingesni neišleidę nė cento ant biznių nusiperka biznius ir pardavinėja po 10m...

 

 

Prieikime prie namų:

namų kainos baisios, jei bizniai susitvarkytų, žmonės pirktų žolę, namų kainos brangtų, kadangi žmonės pirktų namus jiems auginti žolę.

 

 

P.S Savininko nick buvo Crew_Deamon.

 

P.S.S žinau kad crew teigs, jog senos sistemos negrąžins, nu ok, dbr papasakosiu pasakėlę:

Paprastas biznis neša kažkur 49/min. Jei palieku vartotoją AFK jis man į valandą atneša - 2940€, kai į 2 ar 3h atneštų 2604€. Taip pat aš jį palieku AFK kokias 8 valandas. Man jis atneša 23520€. į savaitę aš galiu pasidaryti 150000€. O su bizniu 2604€/3h. Man jis atneša 20832€. bet nepamirškime, kad aš galiu pajungti dauguma accountų su bizniais, tarkim turiu 3 biznius tai man neša 150€/min. Į valandą 9000€. Į 12 valandų - 198000€.

 

Taigi, geriau padaryti kad neštų off ir į 3h, nei on ir į min.

Sveikutis. Palyginus ekonomiką, ji ne tokia baisi kaip tu kalbi. Naujokai negali nusipirkti biznio, aš žaidžiau 1 metus kol padoriai įsirengiau ir nusipirkau biznį. Ir tikrai nepezėk čia.. Neeibent senbuvis su nauja paskyra. Dėl biznių. Kame čia šaknys.. Dabar pinigai eina tik kai on būni ir nieks nepalieka 8 valandom afk, todėl palyginus, kad būtų aktyvumas, tai Justas padarė, kad tik prisijungus eitų pinigai, anksčiau neprisijungdamas galėdavai tapti milijonierium. Ir ką jau pakartosiu - laikai keičiasi, anksčiau buvę deficitu dabar pasidarė menkesni, nes gi pinigai niekur nedingsta, jie kaupiasi ir kaupiasi pas kažką kišenėj, o paskui kažkokiais keliais tai patenka pas kitus žaidėjus ir dabar tai atrodo nesamonė. Galbūt tau atrodo todėl, nes nori grįžti, bet bijai būti švelniai tariant elgeta.

 

UPDATE

Redaguota , nario #Šhez`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sveikutis. Palyginus ekonomiką, ji ne tokia baisi kaip tu kalbi. Naujokai negali nusipirkti biznio, aš žaidžiau 1 metus kol padoriai įsirengiau ir nusipirkau biznį. Ir tikrai nepezėk čia.. Neeibent senbuvis su nauja paskyra. Dėl biznių. Kame čia šaknys.. Dabar pinigai eina tik kai on būni ir nieks nepalieka 8 valandom afk, todėl palyginus, kad būtų aktyvumas, tai Justas padarė, kad tik prisijungus eitų pinigai, anksčiau neprisijungdamas galėdavai tapti milijonierium. Ir ką jau pakartosiu - laikai keičiasi, anksčiau buvę deficitu dabar pasidarė menkesni, nes gi pinigai niekur nedingsta, jie kaupiasi ir kaupiasi pas kažką kišenėj, o paskui kažkokiais keliais tai patenka pas kitus žaidėjus ir dabar tai atrodo nesamonė. Galbūt tau atrodo todėl, nes nori grįžti, bet bijai būti švelniai tariant elgeta.

 

UPDATE

jeigu jau crew pasake kad nedarys tai *Myliu SuperGames.lt*, bet esme tame kad massunbano dar vieno tikrai reiktu, kiti nieko neturi, o pirkt unbaną dėl nieko irgi jiem nevarkė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

jeigu jau crew pasake kad nedarys tai *Myliu SuperGames.lt*, bet esme tame kad massunbano dar vieno tikrai reiktu, kiti nieko neturi, o pirkt unbaną dėl nieko irgi jiem nevarkė.

Del Unban tai tikrai pritariu, galbut netgi Massunrcon, nes dauguma senu zaideju dabar sedi rcon banuose. (Manau tikrai padaugetu zaideju)

Redaguota , nario Mark3
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Del Unban tai tikrai pritariu, galbut netgi Massunrcon, nes dauguma senu zaideju dabar sedi rcon banuose. (Manau tikrai padaugetu zaideju)

(y)

 

Real_life.lt - "kažkas tokio ką rasi visur"

 

Ir kažin ką mes rasime šitame serveryje ? asmeniškai jis man yra šūdu šudas , daugiau nieko

Man tavo išsireiškimas labai įdomiai pasirodė. :D Kažkaip nežinau kaip elgtis, verkt, ar juoktis, kad savo kaukolėj nieko neturi.. Matau, kad aprašymo neskaitei, tave pritraukia LMG ar SARG, kur viskas """labai įdomu ir nepakartojama""", bet kaip gali spręsti apie knygą iš viršelio? Nu neturiu tau žodžių net. Eik ten kur tau gerai, galėtum ir praslyst tokias "šūdinas, nesamoningas" temas kaip mano. Beje, dėl kažko išskirtinio - tu niekur nerasi tokios gaujų ar event sistemos, neeibent c and p.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Šiaip tikrai serveris nėra labai prastas, tik viena bėda, tu sakai, kad serverio savininkas servui skiria daug laiko. Tai yra melas. Labai mažai jis rūpinasi servu. apsoliučiai negerbia tiek žaidėju tiek administratorių, kai administratorius leavina projekta jis jam uždeda acc lock ( užrakiną paskyrą) tikrai ne vienam taip buvo padaręs. Jeigu kokiam kitam forume pamatys tokį pat nick tai jis tiesiog jus užblokuos forume. Šiaip jei jis pasikeistu, tikrai atsirastų daugiau žaidėju, nes seniau kai ne jis buvo savininkas serveris geriau gyvavo. Tai tiek

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Šiaip tikrai serveris nėra labai prastas, tik viena bėda, tu sakai, kad serverio savininkas servui skiria daug laiko. Tai yra melas. Labai mažai jis rūpinasi servu. apsoliučiai negerbia tiek žaidėju tiek administratorių, kai administratorius leavina projekta jis jam uždeda acc lock ( užrakiną paskyrą) tikrai ne vienam taip buvo padaręs. Jeigu kokiam kitam forume pamatys tokį pat nick tai jis tiesiog jus užblokuos forume. Šiaip jei jis pasikeistu, tikrai atsirastų daugiau žaidėju, nes seniau kai ne jis buvo savininkas serveris geriau gyvavo. Tai tiek

Yra dalis tiesos, bet kai adminas leavina nelockina jo acc :D Čia net neįsivaizduoju iš kur ištraukei

  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Šiaip tikrai serveris nėra labai prastas, tik viena bėda, tu sakai, kad serverio savininkas servui skiria daug laiko. Tai yra melas. Labai mažai jis rūpinasi servu. apsoliučiai negerbia tiek žaidėju tiek administratorių, kai administratorius leavina projekta jis jam uždeda acc lock ( užrakiną paskyrą) tikrai ne vienam taip buvo padaręs. Jeigu kokiam kitam forume pamatys tokį pat nick tai jis tiesiog jus užblokuos forume. Šiaip jei jis pasikeistu, tikrai atsirastų daugiau žaidėju, nes seniau kai ne jis buvo savininkas serveris geriau gyvavo. Tai tiek

Ne, jie tiesiog jaučiasi dievu, jis tave *Myliu SuperGames.lt* gali siuntinėt, o kai jį uždūxini tai apsiverkęs pisa baną ,,dw".

  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nu taigi cia stebuklu servas.Atejo isbanino is oro, ph, kad parase tam zmogui pries kuri kovojau tu laimesi :D ir piso bana po 1 dienos uzrakino acc 2 diena pakeite pass :DDD 3 piso rcona :D nu krc neverta siekt admino ir negaiskit laiko tame serveryje :).

Turejau viena karta 4 milijonus daugiau dar atejo sako duok milus paklausiau kodel? sako uzsibuginai ph, kad per 3metus uzsidirbau :D :d

Redaguota , nario Jonas13
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nepasimesk, lockina visu acc kurie leavina, dar vienas bajeris ateina savininkas į serva ir pasisveikina su visais, parašai jam į Pm sw ir ban su reasonu dw

 

Reiškiasi buvai kažką prisidirbęs anksčiau, čia gali šmeižti nors yra dalis tiesos tavo žodžiuose ,bet galiu ir paneigti. Taip, savininkas kartas nuo karto užblokuoja kokį žmogų už galbūt per lengvą nusižengimą, tačiau jam atrodo,kad tu prieš netolimą laiką išdavei serverį sukurdamas naują ir tiesiog reklamuodamas jį minėtame projekte. Tai grynai padarė tavo projekto žmonės: Tomas_Peleckis, Daniel_Kitt , tačiau prie jų priskyrė ir tave. Kodėl? Todėl ,kad tu buvai to nevykusio serverio savininkas ir jam tuo metu kai jis tave užblokavo galbūt pasirodė,kad tu atėjai į serverį reklamuoti arba daryt kokių palevų. Peace.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...