Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

7sins.lt - Nuodėmių miestas.


Freddy

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3159 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Serverio veiksmas vyksta Las Venturas mieste, kuris simbolizuoja pramogas, naktinį gyvenimą, įvairiausius nelegalius dalykus bei nuodėmes. Ne veltui, serverio pavadinimas 7sins, t.y. septynios nuodėmės, visas jas galima sutikti šiame serveryje, o įvykdžius dar ir gauti atlygį.


Serveris yra paremtas įgūdžių sistema, t.y. žaidėjai gali kelti 6 skirtingus įgūdžius: šaudymą, vairavimą, verslumą, kvaišalų gamybą, meistravimą bei vogimą. Pakeliant atitinkamo įgūdžio lygį, žaidėjui atsiveria vis platesnės galimybės ką nors daryti, ar tai apiplėšti prabangesnį namą, ar vairuoti geresnį automobilį, ar galbūt gaminti geresnius kvaišalus. Taip pat įgūdžių reikalauja ir serverio darbai, tarp kurių yra tikrai „nešvarių”.


vairavimas.png


Be abejo, serveryje laukiami ir dori žmonės. Jie gali dirbti policininkais, medikais, mechanikais, sunkvežimių vairuotojais, advokatais, picų išvežiotojais, žurnalistais ar statybininkais.


furistai.png


Tuo tarpu tie, kuriems labiau prie širdies pogrindinis gyvenimas ir įstatymų laužymas, gali rinktis kvaišalų ar ginklų prekeivių profesijas, o taip pat įstoti į Bratva ar Triada mafijas.


bratva.png


Žinoma, toks miestas kaip Las Venturas be mafijų apsieiti negali. Jos čia vaidina bene pagrindinį vaidmenį. Mafijų nariai šaudosi tarpusavyje, kovoja, vykdo nelegalius sandorius, vogia brangius daiktus viena iš kitos. Visi mafijų nariai yra vertinami taškais, todėl nesunku išsiaiškinti, kuri mafija tuo metu dominuoja nuodėmių mieste.


Tiems, kurie labiau mėgsta vadovauti savo šutvei, suteikta galimybė susikurti savo nuosavą gaują. Surinkus pakankamą kiekį narių, galima eiti kovoti su kitomis gaujomis, o galbūt netgi su garsiosiomis mafijomis. Taip pat didelės gaujos visiškai nepaiso teisėsaugos, jos tiesiog karaliauja mieste. Gaujos taip pat turi savo atskirus reitingus, todėl vėlgi greitai tampa aišku, kuri gauja mieste kiečiausia.


saudymas.png


Žaidžiant serveryje, pastebėsite, jog įvykdėte kokį nors pasiekimą, kadangi serveryje yra pasiekimų sistema. Žaidėjas įvykdęs tam tikrą pasiekimą, gauna atlygį pagal pasiekimo sudėtingumą.


 


Šiame straipsnyje aprašyta tik dalis serverio, tai tikrai ne viskas. Lengviausia susipažinti su serveriu jame žaidžiant, tad maloniai kviečiame nežaidusius išbandyti 7sins.lt serverį!


 


Puslapis: www.7sins.lt


Serverio IP: samp.7sins.lt:7777


 


 


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3159 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...