Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

MCRUINS.NET


Erikosas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3047 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

c1d970684bb0c0455142675f6ba45ea6887.png


 


 


 


Projekto aprašymas -


 


Pradėsiu nuo to jog jau ilgą laiką domėjausi Minecraft serverių tinklais,tiesiog man visada patiktavo juose žaisti kadangi buvo puiku jog viename serveryje buvo visi mano mėgstami serveriai ir nereikėjo vaikščioti po kitus projektus.Po kiek laiko pasiūliau savo patikimam žmogui kurti projektą ( serverių tinklą ) ir taip darbai prasidėjo nuo pat vasaros.Iš esmės tokį projektą sugalvojau ne dėl pelvo kadangi pinigų dabar turiu pakankamai o tobulėjimo tikslu kad vėliau tai būtų ne eilinis serveris o populiarus Lietuvoje o gal ir ne tik projektas.


Dabar projekte yra 6 veikiantys serveriai t.y Survival SkyBlock Skywars Quake Craft OP Factions bei OP Prison


Šiuo metu yra dirbama prie mūsų unikalaus ( mcruins ) plugino t.y Mini-Žaidimo,jis bus šiek tiek panašus tiek į The Walls ir BaseBuilder tik turės savo įdomumo liepsnelę bei visiškai kitokį tikslą.


 


 


Spėju jums dabar kyla klausimas kodėl gi jei turiu pakankamai pinigų projektas neturi savo domeno? Į šį klausimą atsakysiu taip kad šiuo metu mano banko sąskaitą yra užšaldyta,o šiuo metu lužusi koja tad nėra galimybės net išeiti į miestą.


 


 


----------------------------


 


Serverio IP: play.mcruins.net


TeamSpeak IP: ts.mcruins.net


Forumas: www.mcruins.net


 


--------------------------------------


 


Serverio specifikacijos:


 


GHz: 28 > 


RAM: ~16 GB 


Branduolių skaičius: 4


Processorius: Xeon


 


 


------------------------------------


 


 


 


Planai:


 


Kalbant apie planus kaip ir minėjau pirmoje vietoje mums yra pabaigti savo unikalaus serverio ( mini-žaidimo ) kodavimą.Taip pat ateityje planuojame ikelti dar vieną visai idomų bet nematytą Lietuvoje serverį ( dabar nesakysiu kokį nes bus neidomu paskui :D staigmenėle ). Dar kas yra planuose tai padaryti kad galbūt ir visuose serveriuose būtų kuo daugiau GUI,kodėl? - Būtent todėl kad tai labai labai gerai naujokams kadangi su tokia pagalba jiems yra žymiai lengviau apsiprasti serveryje,kadangi nereikės vedinėti komandų,o ji bus tik viena. Na ir galui tai žinoma kad projekte būtų kuo daugiau patenkintų žaidėjų,jugi tik dėl jų ir tobulėjimo dirbome visą vasarą.


 


------------------------------------


 


 


 


Projekto komandos nariai:


 


Kaip ir visi projektai mes turime savo komandos narius.


 


1. Maquex - Projekto Administratorius,ikurėjas,užsiimu JS,pagalba žaidėjams.


2. LaimesVaikis - Projekto Administratorius,padėjejas,užsiima JS


3. IgnasLt - Projekto Administratorius statymu bei pagalba žaidėjams.


 


 


------------------------


 


 


Plačiau apie serverius:


 


 


 


Survival - Tai paprastas Minecraft išgyvenimas,kuriame nelengva gauti daiktus.Šiame serveryje yra 2 mini-žaidimai ( ne atskiri serveriai ) tai labai patinkantis užsiniečiams žaidimas - ColorShuffle bei Splegg.


 


 


OP Factions - Tai serveris į kuri užėję galėsite pasiimti pradinį kit'ą t.y /kit start,šitame kit'e yra viskas kas reikalinga raidinimui,tačiau šį rinkinuką panaudoti galite tik vieną kartą,jį praradus,tokio lygio daiktus gauti jau nebebus taip lengva.Šiame serveryje nėra jokių residencijų ar kitų privatinimo dalykų,tai grynas Raiding serveris !


 


 


OP Prison - Šiame serveryje visi žaidėjai žaidimą pradeda nuo rango "A" o baigia savo kalinio karjerą Rangu Prestige Z,pagrindinis tikslas bei vienintelis geras pinigų šaltinis yra sukurti savo OP-Supirktuvę kurioje visi mažesnio rango žaidėjai pardavinės jums daiktus,o tik jūs galėsite perparduoti savo rango parduotuvei žymiai brangiau. [ ! ] Dėmėsio nepatartina OP-Superktuvęs kurti mažo rango žaidėjams kadangi išeisite į minusą.


 


 


Quake Craft - Tai serveris kuriame visi žaidėjai galės kovoti tarpusavyje su kauptukais šaudydami vieni kitus,pinigai gaunnami čia už nužudymas arba laimėjus roundą.Už pinigus galima isigyti geresnį kauptuką kurio dėka šaudyti galėsite greičiau.


 


 


Skyblock - Daugelių pamėgtas senas serverio žanras,šiame serveryje žaidėjai gyvena saluose,juos tobulina,parduoda/perka daiktus iš parduotuvės,keliasi rangus ir žinoma vykdo Quest'us.


 


 


SkyWars - Čia kiekvienas žaidėjas gali linksmai praleisti laiką kovodamas saluose tarpusavyje bei siekiant pasirodyti SkyWars serverio žaidėjų topuose !


Redaguota , nario Maquex
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kai pasveiksiu kita bus,bet atrodo keisiu tik svetainės nes serverio su .tk galūnė jau topuose tai nelabai norėčiau per naujo balsus rinkt :D

Jai neklystu tai vstk gali pajungti ant kiek tik nori IP'u gali buti daug.. O apie serverį iš aprašymo atrodo įdomiai, butinai užsuksiu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jai neklystu tai vstk gali pajungti ant kiek tik nori IP'u gali buti daug.. O apie serverį iš aprašymo atrodo įdomiai, butinai užsuksiu.

Aišku galima,bet vis tiek man nepatinka kai reklamoje vienas IP o forume kitas,nepatinka man taip,viskas turi būt lygu,pripratęs jau taip aš :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3047 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...