Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Safg.lt - Šilti namai, geri draugai


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3148 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

06a138a39fc4168ce5a8ed7b8f08f70e557.png

 

Projekto Komanda

 

Electric_New – Projekto įkūrėjas, atsakingas už projekto reklamą. 15 metų.

 

Sibor – Projekto scripteris, atsakingas už modifikacija, jos atnaujinimus bei viskas kas susiję su scriptinimų. 16 metų.

 

Mūsų projekte bus lengviau naujokams, lengviau apsiprasti, nes kai užsiregistruosite mūsų projekte jus automatiškai gausite VIP statusą 7 dienom. Kam to reikia ? Kaip minėjau, kad naujokams būtų lengviau, kad jie per tą savaitę galėtu apsiprasti ir, kad jiems būtų įdomiau žaisti. Taipogiai kol naujokas nepasieks 3 valandų praleisto laiko žaidime į jį negalima bus šaudyti, nes tikrai tai nervina, kad naujokas ateina ir miršta. Pasistengsime padaryti viską, kad būtų lengviau naujokams.

 

Istorija. Pas mus serveryje bus kiekvieno personažo istorija, nes taip bus tikroviškiau. Kiekvienas mes turime savo istorija gyvenime kaip mes gimem, ko užsiiminėjam bei ką blogo esame padarę gyvenime arba ką esame padarę gero. Dažniausiai esame padarę blogo ir čia nereikia neigti, bet esme ne tamie. Mūsų serveryje bus vienas iš personažų tai benamis. Pas mus serveryje yra benamis kuris nusprende keisti savo gyvenima, gyventi nuo pašalpos iki pašalpos. Paskelbus fizinio asmens bankrota savivaldybė išmokėjo 3000 Eurų. Po juodojo gyvenimo šitas personažas turi daugiau patirties nei koks pradėjęs žaisti naujokas. Taipogiai mūsų serveryje yra toks personažas kaip užsienietis kuris yra pabėgęs iš savo valstybės, dėl praeityje darytu financinių machinacijų. Šitas personažas ieško prieglobio SAN ANDREAS valstybėje, kurioje nėra jurisdikcijos. Naujai gyvenimo pradžiai turi 5000 Eurų. Kuriuos laikė kitoje banko sąskaitoje juodai dienai. Taip pat mūsų serveryje yra vienas iš personažų tai Ligonis kuris komoje praleido 10 metų ir prarado atmintį. Jam būnant komoje jo artimieji jam į banko sąskaita pervedė 8000 Eurų, kadangi daugelio reikės mokytis iš daugumos dalykų. Atsibudęs personažas išsižadėjo viso praeities pasaulio ir yra pasiruošęs naujam gyvenimui SAN ANDREAS valstybėje. Ir paskutinis personažas kuris atvyko prieš 4 metus mokymosi tikslais. Baigęs Universitetą jis nusprendę likti gyventi čia, o tėvai asmeniniam gyvenimui davė 4000 Eurų. Be to mokydamasis Universitete šitas personažas įgijo daug gyvenimui naudingų žinių.

 

Ekonomika. Bene svarbiausias dalykas serveryje – tai jo ekonomika. Todėl, kad ekonomika lems koks bus serveris ar serveris bus iš tokiu kuriame galima per 1 valandą galima nusipirkti viska, ar toks kuriame reiktu arti, kad gauti kiekviena smulkmeną. Mūsų projektas bus iš tokiu kuriame reiktu padirbėti norint gauti tam tikrus dalykus. Mūsų ekonomika tenkins tiek RP tiek GRP žaidėjus aišku savaime RP žaidėjams bus lengviau negu GRP, bet manau ir GRP puikiai prie šito visko prisitaikys. Kiekvienas žaidėjas uždirbs pinigus skirtingai. Kas kiek uždirbinęs priklauso tik nuo žmogaus kaip jis pritaps prie serverio, kokį darbą jis dirbs, kokia veikla užsiiminęs turiu omenyje ar užsiimęs legalia ar nelegalia veikla. Ar grobs Iš žmonių pinigus, ar turės savo verslą į kuri investuos ir prasimuš į serverio Elitus ar tesiog bus tinginys ir nieko gero nepasieks serveryje liks toks koks ir buvo ir nieko gero neturęs. Serveryje mažiausia mašinos kainą bus 2000 eurų, o prabangiausia mašiną kainuos 90000 eurus. Manau visi pradės nuo pačios praščiausios mašinos ir ne visi, bet daugelis kurie netinges, dirbs pasieks geriausia mašiną. Norint įsigyti praščiausia mašina vistiek reikės padirbėti, reikės būti aktyviam serveryje ir į dieną pražaisti bent po 1-2 valandas ir po savaitęs turėsite mašiną ir nereikės jums eiti pieščiomis arba važinėti su autobusų. Norint įsigyti namą jums reikės ilgiau žaisti bei dirbti serveryje, norint įsigyti namą jums reikės taupytis apie 3 savaitęs aišku neperkant jokių ( paslaugų ), nes jeigu leisit pinigus narkotikams , ginklams jums reikės taupytis ilgesnį laiką. Norint sukurti savo verslą jums reikės turėti gan nemažai pinigų, nes turėti verslą yra mažai, vien turėti verslo to neužteks, kadangi į verslą reikės investuoti pinigus, kad verslas didėtų ir galėtum gauti daugiau pinigų. Verslus turės serverio Elitai nebus taip, kad visi paprastuoliai turės geriausia mašiną, verslą bei namą / būtą.

 

Kaip žinome realiame gyvenime yra taip, kad miške ryšis yra blogesnis, o mieste ir pnš yra geresnis. Todėl ir mūsų projekte bus taip pat, kad jeigu jus esate miške arba už miesto ryšis bus blogesnis bei sunkiau bus kam nors prisiskambinti arba parašyti sms žinutę. Taipogiai jeigu norėsite paskambinti žmogui turėsite sužinuoti jo numerį, nes kitaip skambinti negalėsite.

 

Ginklų Parduotuvės sistema.

 

 

Gaujų Sistema. Gaujų sistema nėra per daug čia nieko blatno, bet gan įdomi. Mūsų projekte bus 3 rūšių gaujos. WestSide, Agberos, SandVego gaujos. Kai užgrobsite kokia nors gauja pvž Agberos bazę tai turėsite ją išlaikyti 15 minučių jeigu išlaikysite bazę 15 minučių tada jus automatiškai gausite išpirka. Jeigu grobsite kokį nors pastatą pvž : PD, Banką jums pastatą reikės išlaikyti 20 minučių, išlaikot pastatą 20 minučių automatiškai gausite išpirką tamt tikrą sumą.

 

Forumas: http://safg.lt/

TeamSpeak : Kūriamas

Serverio IP: 185.80.128.151:7777

 

Serverio startas Rugpjūčio 1 dieną

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nežinau kodėl, bet kai papostinau būsenos komentaruose, kad "Gaujų sistema išimta iš TG* Dainiaus GM" dar gaujų pavadinimai tokie patys. Tai ištrynė komentarą ir užrakino savo būseną. :D Anyway sėkmės.

Turi kokių įrodymu, kad safg naudoja tgp sistema? Gaujų pavadinimai, tai jo tokie patys :D 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3148 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...