Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Wanted: Weapons of Fate atkeliauja į PC


Gungas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5602 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1229966581.jpg

Komiksų fanai gal pasijuto pamiršti, kai jų mėgstamas komiksas Wanted atkeliavo į plačiuosius ekranus. Tačiau filmas, kuriame vaidino Angelina Jolie ir Morgan Freeman, negimė pats iš savęs. Pilnas seksualių žudikių, globalinių sąmokslų, lekiančių kulkų ir kruvinų žmogžudysčių, filmas tiesiog maldaute maldavo to paties pavadinimo kompiuterinio žaidimo. Žaidimų kūrėjai Grin būtent tai ir daro - kuria kupiną veiksmo šaudyklę Wanted: Weapons of Fate.

Wanted: Weapons of Fate galėsite žaisti ir už Wesley, ir už jo tėvą Cross. Žaidimo siužetas prasideda ten, kur baigiasi filmas – Cross paslaptis ir Wesley motinos likimas.

Žaidime pirmojo asmens šaudyklė derinama su trečiojo asmens vaizdu puolimuose iš pasalų. Tai reiškia, kad tyliai prisėlinę priešui iš nugaros, galėsite sėkmingai išleisti visus jo 5 litrus kraujo ant žemės. Reikiamu metu klaviatūroje paspaudus raidę B galėsite suvaryti kelį į priešo burną, peilį į kaklą ar kitaip jį suluošinti.

Nors artimos kovos skamba smagiai, tačiau didžiausios linksmybės ateina tada, kai išmoksti „valdyti šviną“. Wesley ir Cross šaudydami sugeba „užlenkti“ kulkas už kampo, priversdami priešus žiopčioti iš nuostabos. Tačiau tokius įgūdžius reikia užsidirbti. Kad sugebėtumėte valdyti kulkas, jūsų adrenalino matuoklis turi būti pilnas. Kad jį užpildytumėte, privalote atlikti tam tikrą skaičių standartinių užmušimų. Kai tik adrenalino matuoklis pamėlynuoja - priešams ateina sunkūs laikai.

Wanted: Weapons of Fate naudoja tą patį žaidimų varikliuką, kokį Grin naudojo kurdami Bionic Commando. Tačiau pastarasis žaidimas orientavosi į didelius, atvirus žemėlapius, o Wanted: Weapons of Fate veiksmas asmeniškesnis ir apsiriboja mažesnėmis aplinkomis.

Wanted: Weapons of Fate planuojama išleisti 2009-ųjų pavasarį.

Eurogamer.net

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5602 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...