Keletas klausimų [Reikia jūsų nuomonės]
Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3048 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.
Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!
Keletas klausimų dėl jūsų norimo RSPS
19 balsai
-
1. Kokia turėtų būti gero serverio ekonomika, kuriame jūs žaistumėte?
-
Labai sunki. (Reikėtų paplušėti, kad gauti kiekvieną milijoną. Turėtų būti sunku gauti kiekvieną skatiką, ta prasme, retenybė būtų matyti žmogų su 1B coins)9
-
Sunki. (Nelengva gauti pinigų, pirmasis 10M coins būtų susirenkamas per daugiau kaip 5 valandas)3
-
Normali. (Nesunku susirinkti 10M per pirmas valandas praleistas serveryje)4
-
Lengva. (Nesunku susirinkti 50M per pirmas valandas praleistas serveryje)2
-
Labai lengva. (Nesunku susirinkti 100M per pirmas valandas praleistas serveryje.1
-
Mano nuomonė kitokia. (Parašysiu į komentarus)0
-
-
2. Dėl monstrų/bosų dropų žaidime (pavyzdys abyssal demons):
-
Labai sunku gauti dropą. (Kad gautum whip reikia užmušti ~300-400 abyssal demon)7
-
Sunku gauti dropą. (Kad gautum whip reikia užmušti ~250-300 abyssal demons)1
-
Normaliai gaunami dropai. (Kad gautum whip reikia užmušti ~150-225 abyssal demons)8
-
Lengvai gaunami drops. (Kad gautum whip reikia užmušti ~85-150 abyssal demons)2
-
Labai lengvai gaunami dropai. (Visi būtų turtingi ir kad gauti whip tereiktų padaryti vos 50 killų, ką jau be kalbėti apie kitus drops)1
-
Mano nuomonė kitokia... Komentaruose0
-
-
3. Ar turėtų būti parduotuvėse tokie daiktai kaip: 3rd age daiktai, amulet of fury, aukšto lygio žuvis, aukšto lygio potions, aukšto lygio armours)
-
Ne, daug įdomiau, kai viską reikia gauti iš skilling / bossing ir pking.14
-
Taip, nes kiti tingėtų rinktis visus šiuos daiktus ir be to nebūtų kur išleisti pinigų.5
-
Nežinau ir man nesvarbu, kaip bus, taip man tiks.0
-
Mano nuomonė kitokia, parašysiu komentaruose.0
-
- Prašome prisijungti arba užsiregistruoti, kad dalyvauti šioje apklausoje.
-
Šiame puslapyje naršo: 0 nariai
- Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.
Recommended Posts
Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3048 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.
Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!
Prisijungti prie diskusijos
Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.