Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Nauji mūšiai ore - Heroes Over Europe


Gungas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5603 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1229883773.jpg

Vieniša Fairey Swordfish torpedų nešėjų eskadrilė naršo Anglijos Kanalo padangę, ieškodama nacių karo laivų. Staiga 10, 20, o gal 50 vokiečių naikintuvų užpildo dangų. Jų reaktyviniai varikliai toli už savęs palieka britų lėktuvus, kurie pagaminti 1939 metais. Tačiau dabar 1941-ieji, jums trūksta vyrų, ginklų ir tinkamo apmokymo. Tačiau jūs ir jūsų įgulos turi kitus du dalykus: laiko sulėtinimo galimybę ir raketas... Neribotas raketas. Taip prasideda II Pasaulinio karo tematikos lėktuvų simuliatorius Heroes Over Europe. Vokiečiams jokių nelieka šansų.

Swordfish – neapdainuoti II Pasaulinio karo herojai. Tai lėktuvai, 1941 metais sunaikinę galingąjį nacių karo laivą Bismarck, todėl įžangoje pateiktas vaizdelis nėra taip toli nuo tikrovės. Heroes Over Europe yra 2005 metų Heroes of the Pacific tęsinys, leisiantis išbandyti krūvos Antantės karinių lėktuvų kabinas. Žaidime rasite daugiau nei 40 amerikiečių, britų, kanadiečių ir Naujosios Zelandijos lėktuvų, įskaitant tokias legendas, kaip Spitfire, Mustang, B-17 Flying Fortress ir Havilland Mosquito – britų naikintuvas/bombonešis, pagrinde pagamintas iš laminuotos faneros, švelniai vadinamas „mediniu teroru“.

Kiekvieno lėktuvo charakteristika skirtinga. Jie skirtingai apginkluoti, skirtingai manevringi ir pasiekia skirtingus greičius. Transmission Games kūrėjai stengėsi išlaikyti autentiškumą. Nors Heroes Over Europe daugiausia fokusuojasi ties artima lėktuvų kova ore, protarpiais pamėtyta ir bombardavimo misijų. Vienam žaidėjui skirtas rėžimas prasidės vokiečių bombarduojamame Londone, o pasibaigs galutiniu Berlyno bombardavimu. Trys skirtingų sąjungininkų šalių pilotai padės jums įsijausti į žaidimo istoriją. O daugeliui žaidėjų skirtame rėžime, pasak kūrėjų, vienu metu galės susiremti net 16 žaidėjų.

Dėl panašaus ir nelabai sudėtingo valdymo, Heroes Over Europe patiks ir kitų šio žanro žaidimų gerbėjams. Red Mile Entertainment žaidimą planuoja išleisti 2009 metų pavasarį.

Transmission Games

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5603 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...