Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

# - FC-GYVENIMAS | Ieškomas PAGR.ADMIN skype: djno0b


Lukas_Leaguen

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3113 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ieškomas ADMIN,VIP,DPKT,IR KITA.
PRISIJUNKIT .

Ip apžiūrėti serverį: gta-host.lt:3131

Na tokio tikrai nėra :) lauksiu skype.

Aprašymas - nepilnas, čia 0.1  ,  šiuo metu 1.6 , daug daugiau visko , darbų visokiu sistemu banku apiplėšimai, darbai , ir kitaa...

 

Serverio pagrindinis veiksmas vyksta Fort Carson miestelyje. Tai užmiestis, tačiau labai graži vieta.
 
Serveryje yra penki darbai su direktoriaus pakvietimu, ir daug darbų, kuriems nereikia firmos vadovo pakvietimo. Apie darbus papasakosiu šiek tiek vėliau, na o dabar einame prie serverio sistemų.
 
Serveryje yra įdomi darbų sistema, kiekvienas darbuotojas, suvedęs komandą "/dirbu" galės visam serveriui pranešti, jog jis dirba ir laukia iškvietimų, dėl šios sistemos ne būtinai turi būti prisijungę firmos vadovai, o darbuotojai patys gali skelbtis, jog dirba ir taip turėti daug daugiau veiklos. Žmonės dirbantys ne tokius pavojingus darbus (Taxi, Medikai ir tt) gaus po dešimt litų į minutę, o policininkai, kadangi jų sunkus bei pavojingas darbas į minutę gaus po dvidešimt penkis litus. Kadangi, kaip matote žmonės uždirba ne labai daug, tai ir transportas serveryje kainuoja atitinkamai. Pereikime prie verslų. Verslai taipogi kainuoja nemažai, po šimta ar net tris šimtus tūkstančių, tačiau kaip ir visur, jai nusipirksite brangesnį verslą, tai ir litų gausite daugiau.
 
Jai serveryje neturite automobilio, tai tikrai nėra bėda, kadangi automobilius galite išsinomuoti, jie kainuoja tikrai nedaug, tik po du litus į minutę. Serveryje taip pat yra begalės kitų sistemų, tačiau pačias įdomiausias pamatysite tik užėję į mūsų serverį. 
 
Informacija apie darbus:
 
1.Policija-  Na policija kaip visada šaudo gaudo geresnės sistemos na padarytos kaip visuose serveriuose surakinimo komandos baudos kalėjimas - kai veži su mašina užvažiuos ant pickup pateks į kalėjima, įsidarbinimas viduje Gražei sumapinta gražioje vietoje.
 
2.Taxi- Taxistai na čia darbas važinėti su mašina ir vežioti žmones taxistai gali parašyti kad jie dirba tam tikra komanda , ir žmonės galės kviesti taxistus /kviesti  ir lentelėje pasirinkti taxi, graži taxistū bazė.
 
3. Fūristai-  Fūristų darbas yra toks pakrauna priekabą veža į tam tikras vietas kai baigia savo kelione, jam sumoka tam tikrą sumą pinigėlių.
 
4.Mechanikai - Tuninguoja, už tai jie gauna pinigėlių
 
5. Gaujos- šaudo -, gaudo grobia  graži bazė ginklai, trenirtuočiū salė viskas kaip mafija. Tam tikri skinai vartū komandos.
 
6.Na ir kiti likusieji - Taip pat dirba savo darbą   Šaudo, gaudo važinėja gydo.
Redaguota , nario Lukas_Boykax
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 mėnesių...

Gamemodas bugų turi tikrai nemažai, svetainė tai tikrai medinė, visokios reklamos krenta, matosi kad visus pinigus padėjo ant hosto, žodžiu manau kad eilinis šūdservis, bandžiau siūlyti pagalbą, bet atsisakė

Redaguota , nario T.I.E.S.T.O
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3113 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...