Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Reborn.LT lietuviškas WoW projektas


Gabber

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2936 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nelabai čia skamba, kad serveris gyvuos ilgą laiką, mano nuomone užsidarysite neužilgo kaip daugelis projektų kurie čia reklamuojasi. Dėl Wotlk scriptu norėjau paklausti vieną dalyką, ar scriptinot visus raidus/questus/dungeons/battlegrounds/arenas/klases patys ar tiesiog parsisiųsta kopija? Be to žadate serverį paleisti kaip Only LT ar International?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Serveris gyvuos ilgą laiką, kadangi techninė įranga jau nupirkta ir jos nereikia nuomuotis. O kad čia "reklamuojamasi" nieko nereiškia, kvailas argumentas, reklamuojamasi kur tik galima, kad pasiekti kuo didesnę žaidėjų auditoriją. Greitai atsidarys Open Beta, bus galima matyti, ko dar trūksta ir kas blogai veikia. Nežinau kas tavo manimu "kopija" yra, serveris nuolat tobulinamas ir updeitinamas praktiškai kasdien, taisomi įvairūs bug'ai tiek mūsų, tiek TC, kurį naudojame - kaip ir visi kiti didžiausi serveriai. Vien užėjus į webą, akivaizdu, kad serveris nebus vien LT, bet dabar labiau bus orientuotas į Lietuvą, kadangi užsienyje rimtesnės reklamos yra labai brangios. Šis serveris jau kuriamas beveik metus, investuota daug pinigų, darbo ir niekas nesiruošia jo paleisti vėjais, tai rimčiausias kada nors buvęs lietuviškas WoW projektas savo kokybe.

 

 

P.S. Tavo negatyvumo ir pesimizmo galima visiems pavydėti ;) Ir dėkui už tavo minusus ant visų postų, very mature. Siūlau geriau pasidžiaugti, kad mūsų Lietuvėlėj kažkas dar vyksta ir palaikyti savus!

Redaguota , nario Gabber
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

"Šis serveris jau kuriamas beveik metus, investuota daug pinigų, darbo ir niekas nesiruošia jo paleisti vėjais, tai rimčiausias kada nors buvęs lietuviškas WoW projektas."

Rimčiausias kada nors buvęs lietuviškas projektas buvo "Sangreal", bet aišku serveris buvo ne vien sudarytas iš Lietuvių. Be to Lietuviai labiau yra susikoncentravę į naujesnių expansion serverius, o ne Wotlk kuris jau dagrįsęs iki gyvos galvos, pavyzdžiui, 90% ir daugiau Lietuvių kurie yra žaidę WoW, tikrai žaidė Molten(Warmane) serveryje, kuriame farmino ToC/ICC/RS tiek kartų, kad net suskaičiuoti sunku, tad galiu teigti dabar daugėlis žaidžia Retaile arba MoP expansionuose. Ir paskutinis sakinys kurį norėjau pasakyti, aš netoleruoju piratinių WoW privatų kaip šis, nes šiuo metu žaidžiu Legaliai ir dėl to jūs susilaukiate kritikos.

P.S. Sekmės su "rimčiausiu kada nors buvusiu lietuvišku WoW projektu" :)

Redaguota , nario ˙·٠•●Streameris●•٠·˙
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Netoleruojate privačių serverių, tai ką tada veikiate šiame forume ir koks tikslas pasireikšti? Jeigu būtų naujesnis expansionas, tai atsirastų tolerancija iš jūsų pusės? Ir iš kur tokios puikios žinios apie tokius serverius, kurių netoleruojama? Privatūs serveriai suteikia galimybę žaisti ankstesniuose papildymuose, ko oficialiame serveryje neįmanoma padaryti ir ne visi žmonės išgali mokėti pinigus už žaidimą kas mėnesį ir būti prie jo pririštiems. Ir ant tamstos profilio puikuojasi "molten-wow.com" užrašas, bet vistiek teigiama, kad privatūs serveriai nėra toleruojami ir žaidžiame "Retaile"? Ar čia kažkokia sumokėta anti-reklama skleidžiama ir reklamuojamas molten serveris? Nelabai suprantamas tikslas kabinėtis prie vos besikuriančio naujo projekto.

Redaguota , nario Gabber
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Kas čia vyksta per verkimai..? Projektas mano nuomone bus tikrai šaunus, suburs nemažai lietuvių, tikiuosi bus linksma praleisti laisvą laiką. O dėl mop/wod tai wotlk visapusiškai geriau už visus kitus expansionus.

Tavo posakis "Verkimai" mane prajuokino, matosi, kad žmogus nesupranta kas yra kritika. Be to pateik man pavyzdžių kodėl WoTLK geriau už WoD.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Kiek žmonių žaidė per beta?

Live versija bus tik vėliau, dabar leidžiami testiniai serveriai, kuriuose neturi reikšmės kiek online būna ir į juos dauguma žmonių tikrai nenori eiti vien dėl wipe. Taigi nelabai korektiškas klausimas ir neturintis esminės reikšmės, o šiaip berods virš 50 buvo

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2936 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...