Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

itforum.lt - IT naujienos, diskusijos, siuntiniai ir kita.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3269 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

K7VD2fU.png

 

MŪSŲ TIKSLAS

Padėti žmonėms artimiau susipažinti su informacinėmis technologijomis, skatinti domėtis naujovėmis, diskutuoti tarp bendraminčių ir kitų kūrybingų žmonių, kurie domisi ir užsiiminėja internetine veikla.

 

  • Kiekvienas vartotojas turi galimybę pasidalinti savo darbais / failais su kitais žmonėmis, taip pat ir atsisiųsti kitų žmonių pasidalintus failus, kuriais vartotojai pasidalino mūsų bendruomenėje.
     
  • Vartotojams suteikiame greitesnė galimybė pasirinkti kokioje kategorijoje jis nori diskutuoti, nereikės vargintis sukinėjant pelės ratuką norint rasti jums reikalingą kategoriją, galėsite tiesiog pasinaudoti navigacija, kuri jus nukreips į tam tikrą skiltį.
     
  • Daugelis greitų ir patogių funkcijų, kurios palengvins jūsų diskusijas, temų redagavimas, vartotojų ar teksto citavimas žymiai greitesnis ir patogesnis vartotojui
     
  • Turime patogų ir gana paprastą forumą, kurioje pagalba žmonės gali lengvai diskutuoti ar išreikšti savo nuomonę, taip pat dabartinį forumą atspindinti ir mobilioji forumo versija, galėsite lengvai ir patogiai mus pasiekti telefonu ar kitu prietaisu.
     
  • Kiekvienas vartotojas turi galimybę kurti savo blogą, įrašus apie save ar kitą veiklą, išreikšti save ir pasidalinti savo mintimis su kitais žmonėmis, skatiname bendravimą tarpusavyje.
     
  • Atsiliepimų sistema, kuri sumažina apgavysčių rizika, stengiamės forumą padaryti saugų, šalinti apgavikus ir sukurti patikimą vartotojų ratą. Vien dėl to, forume suteikiama galimybė registruoti tik vieną vartotoją.

 

MES BENDRAUJAME

 

NtODcMT.png

 

o0LBEdk.png

 

Šiuo metu vyksta atrankos į forumo moderatorius: http://itforum.lt/index.php?/topic/492-atranka-%C4%AF-forumo-moderatorius/

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3269 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...