Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

GTA V – Viskas ką Jums reikia žinoti apie atnaujintą PC, PS4 ir XBOX ONE veriją


fizikas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3273 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

819544311c8f84bd6eb3a6c70757bd59859.jpg

 

 

Vizualiniai atnaujinimai:

 

Augmenija


Naujos kartos GTA V žaidime išvysite žymiai geresnę grafiką. Na taip viskas prasideda nuo vaizdų. Juk pirmiausiai tai ir krenta į akis. Visa augmenija buvo perdaryta. Medžių lajos, pievos, gėlės ir žolynai. Matysite atskiras žolytes ar gėlytes. Tokių atšviežinimų sulaukė ne tik antžeminis pasaulis, bet ir povandeninis. Viskas iki smulkmenų detalizuota ir koralų rifuose bei vandens augmenijoje.

 
Gyvūnija
 
Rockstar jau turėjo patirties darbuojantis su gyvūnija Red Dead Redamption žaidime ir originaliajame GTA V. Kuo dažniau dirbi kažkurioje srityje, tuo daugiau įgauni patirties. Taip buvo ir šiems gamintojams. Atnaujintoje žaidimo versijoje išvysime daugiau gyvūnijos bei detalesnius jų modelius. Įsižiūrėjus atidžiau pastebėsite, kad senos kartos konsolių versijos žaidime gyvūnų kailiai būdavo glotnūs. O štai dabar kailis bus kaip tikras kailis, su atskiromis detalėmis ir atskirais išlindusiais gaureliais.
 
 
Vanduo/Lietus
 

Kriokliai, upės, vandenyno atvaizdavimas dar labiau pagražėjo. Lietus iš dangaus nebekris it į kiaurą maišą. Po gero lietaus, gatvės prisipildys vandens.

 

Kita

 

Taip pat bus intensyvesnis judėjimas gatvėse, patobulinta besikeičiančių orų sistema. Pagerinta rezoliucija, veikėjų tekstūros. Padidintas bendro vaizdo piešimo nuotolis. Padirbėta ir ties apšvietimu. Užsilipę ant aukšto kalno ar pastato, mėgausitės nepakartojamo grožio naktinėmis panoramomis.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Fng-OaFeeO0#t=53

 

Revoliucija

Pirmą kartą GTA žaidimų istorijoje įdiegtas pirmojo asmens perspektyvos režimas. Iki šiol visuose buvusiose serijos dalyse žaisdavome veikėjus matydami iš šono, trečiojo asmens perspektyva. Nesvarbu ką beveiktumėte Los Santos pasaulyje važinėsitės automobiliu, dalyvausite susišaudymuose su gatvės gaujomis, skraidysite lėktuvu ar plaukiosite, viską galėsite matyti lyg savo akimis. Tai bus dar vienas naujas potyris šio šedevro gerbėjams.

 

 

Ausys

 

FlyLo FM radijo stotis, grojanti eksperimentinį HipHopą ir elektroninę muziką, pasipildys daugiau nei pusvalandžiu naujų garsų. Iš viso žaidime yra septyniolika radijo stočių, o juose išgirsime daugiau nei 100 naujų kūrinių. Malonumą patirs ir mūsų ausys. Čia matyt jau reikės gerų ausinių, kad kaip reikiant įvertintume šį gėrį.

 

 

GTA Online

 

Nepamirštas ir daugelio žaidėjų režimas. O kas jame svarbiausia? Žinoma skaičius. Kuo daugiau realių geimerių gali lakstyti kartu, tuo smagiau. Rockstar tą supranta. Nuo šiol vienu metu galės net 30 žmonių. Vauuu. Čia tikrai geras atnaujinimas.

 

 

PS3 ir XBOX360 Bonusai

Dabar visiems kas jau turi įsigyjęs senos kartos konsolėms skirtą GTA V žaidimo versiją, kyla dvejopi jausmai. Jie jau kaip ir žaidė šį žaidimą. Bet ar jiems to gana? Turbūt ne. Žinoma, kad tokį gardėsį norisi išbandyti ir naujos kartos konsolėse. Ir čia Rockstar Games pagalvojo. Jei esate GTA V PS3 ar XBOX360 žaidimo versijos savininkas, bet patobulinote savo žaidimų kampelį įsigydami naujas Sony ir Microsoft konsoles, net nedvejodami griebkite ir atsinaujinusį žaidimą. O už tai, kad jau žaidėte originalią žaidimo versiją gausite įvairių bonusų.

Pirma, visus išsaugojimus, pasiekimus, pinigus ir ginklus galėsite perkelti ir į naują žaidimo versiją, tai yra į XBOX ONE, PS4 ar PC. Šis procesas bus vienkartinis. Na jei jau pradėsite savo nuotykius naujos kartos konsolėje ar PC, išsaugojimų nebegalėsite perkelti į senąsias versijas. Gerai pagalvojus, ko ten ir begrįžti simple-smile.png

Jeigu ką nors nerealaus esate sukūrę GTA Online pasaulyje, tai taip pat persikels į naujas konsoles ir su draugais galėsite toliau „taškytis“ Los Santoso apylinkėse. Bet lyderių lentelės, grojaraščiai ir žymekliai yra unikalūs tos kartos konsolėse, kuriuose juos ir sukūrėte, tad jų negalėsite persikelti į atnaujintą versiją.

Štai dar visa virtinė bonusų, laukiančių geimerių nusprendusių, kad jiems negana PS3 ir XBOX360 platformose patirtų įspūdžių. Perkėlę savo pasiekimus į naujos kartos konsoles gausite:

 

  • Panaršę žaidimo žemėlapį rasite klasikinį jūrų lėktuvą „Dodo Seaplane“.
  • Vykdydami vieną iš Trevoro misijų aptiksite raumeningąjį „Impotente Duke O’Death“. Ją užbaigus šis žvėris liks jums.
  • Gausite 2 naujus ginklus „Rail Gun“ ir „Hatchet“.
  • Su Michael išsiaiškinę paslaptingą žmogžudystę, įgysite naują „Noir“ filtrą.
  • Atrasite naujas lenktynių trasas.
  • Užbaigę papildomas Franklino fotografavimo misijas, atrakinsite „Kraken“ povandeninį laivą.
  • Suradę ir nupaveikslavę visas beždžionėlių grafiti, atrakinsite „Go Go Monkey Blista“.
  • Paskraidysite dirižabliu „Xero Gas Blimp“.
  • Pasivažinėsite žvėrišku bekelių automobilu „Cheval Marshall Monster Truck“

 


1cc4db555729201172aef9f1359cb2fb282.jpg

 

PS4 privalumai

Naujos kartos Sony konsolės savininkai taip pat turės papildomų bonusų. Inovacijas jie pajus žaisdamis su Dualshock 4. Atlikdami judesius į kairę ar į dešinę lietimui jautriame laukelyje, perjungsite radijo stotis. O braukdami pirštais per ekranėlį į viršų ar apačią keisite ginklų arsenalą. Kai jus vysis nuožmioji Los Santos Policija, pultelis švies kaip ir policijos švyturėliai, raudonomis ir mėlynomis spalvomis. Visus pareigūnų racijos pokalbius ar telefonų skambučius išgirsite iš pultelyje įtaisyto garsiakalbio. Turbūt ne visi žinojote, kad toks ir egzistuoja simple-smile.png

4927f1c1c5d3268577dba3fe200b2d97299.jpg

Gandai ir iki galo nepatvirtinta informacija

Atrodo, kad papildomų gėrybių daugiau gaus PS3 ir XBOX360 mylėtojai. Na neverta taip nusiminti. Įvairių pokalbių ir interviu metu Rockstar Games užsiminė, kad:

 

  • Visi kiti „naujieji“ žaidėjai turėtų sulaukti naujų automobilių, lenktynių trasų, iššūkių. Galbūt papildomos gėrybės ir nebus oficialiai atskleistos, o naujoves reikės surasti patiems žaidėjams.
  • GTA V PC sistemose turės video redaktoriaus funkcionalumą.
  • Vis dar neaišku, kada į GTA Online atkeliaus seniai žadėtas komandinis apiplėšimų atnaujinimas „Heist“. Šią savaitę Rockstar Games užsiminė, kad tai įvyks jau greitai. Galbūt ši data sutaps su naujos kartos konsolių versijos žaidimo išleidimo data?

O kokioje platformoje Jūs žaisite GTA V? Kokie atnaujinimai labausiai patiko. Pasidalinkite savo mintimis komentaruose.

 

                                                                                                                                                           Kreditai priklauso: ŽAIDIMŲ BALSAS

Redaguota , nario fizikas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3273 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...