Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4067 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,Supergames.lt nariai taigi esu čia naujokas mano vardas yra Ignas. Užsiregistravau čia nes pamačiau kad čia yra gan aktyvus forumas lietuvių, ir gal iš čia bus norinčių prisidėti prie manęs ir mano projekto. Ką galiu papasakoti dar apie save tai,kad man yra 23 metai, pats dabar gyvenu šiai dienai Norvegijoje,dirbu bei studijuoju.

Turbūt daugumai kils klausimas kodėl ir vėl "Counter-Strike" ? - Todėl,kad šis žaidimas mane labiausiai užkabino,esu išbandes daug žaidimų ir pražaides tikrai daug,bet neradau tokio kaip "Counter-Strike" ypač yra įdomu kaip su draugais savo kompaniją žaidi.

Kaip dėl projekto? Tai pavardinsiu ka turiu jau įsigijes...

1. VPS (Pirkau iš vpsnet,kadangi kiek skaičiausi tai yra bene geriausios jų paslaugos Lietuvoje,tai užsisakiau pradžiai DS-3 metams,gavau neblogą nuolaidą kas nustebino. )
  2. Tinklapio neužsakinėjau dar. (Kadangi reikia sugalvoti domeną,ir nelabai žinau koks čia Lietuvoje būtų geriausias variantas, todėl būtų gerai kad kas patartų. Aš tame problemos nematau,kadangi čia tai yra greita,domeną aktyvuoją per 24 val.)
  3. Teamspeak licenziją (Nusipirkau,nes tai gerąs dalykas,žaidėjai gali laisvai bendrauti netik žinutėmis bet ir kalbėti.

Taigi,pereikime prie esmės,kokią komanda aš noriu surinkti.

Man yra komandoje reikalingi žmonės išmanantys savo darbą..

Reiktų šių žmonių:

• Programuotojas ( Darbas su tinklapiu,geras kodo išmanymas php,ipb,html,bei kitomis sistemomis).
  • Serverių Kūrėjas ( Darbas su serverio kūrimu,admin pack kūrimas,apsaugos,plugin kūrimas redagavimas,ir kita. )
  • GFX'ERIS ar Dizaineris turbūt lietuviškai ( Dizainų piešimas,redagavimas,reklamos piešimas,logotipų kūrimas)
  • VFX ( Video kūrėjas) video kūrimas,regavimas,audio įrašų kūrimas.

Taigi man reikia šios srities pagalbininkų nusimanančių gerai savo srityje.

Turbūt visiems kylą klausimas,ką aš veiksiu?

Pirmiausiai už viską kas susiją su finansais,už viską mokėsiu pats. Iš komandos narių financinės paramos niekada neprašysiu ir nereikalausiu !!! Pats prisidėsiu tai pat prie darbų,moku tiek prie web tiek prie serverių kūrimo ar photoshop dirbti,bet vienam sukurti kažką gero manau,užtruktų daug laiko ir nebūtų toks ispūdingas,kokį galėtų padaryti žmogus išmanantis savo darbą. Visada yra atsižvelgiama į kokybę.

Ką galiu garantuoti,tai kad lankomumas tikrai bus geras,esu parangęs neblogą marketingo planą,turiu daug idėjų kurias reikia tik įgyvendinti.

Komandos nariai gaus :

Privilegijos visuose mūsų cs,cs:go : serveriuose

Bei šiokį tokį užmokęstį,dalį pelno tačiau apie tai manau per skype aptartume arba až.

Nereikalingi komentarai-nereikalingi.

Susidomėjai rasyk savo skype po šia tema susisieksiu.

Jai bus klaidų atsiprašau,seniai rašiau lietuviškom raidėm. ;)

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4067 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...