Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LRG.LT Lietuvos Realus Gyvenimas (WIPE 2016-12-10)


romix

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3245 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 
 
 
IP adresas: Samp.lrg.lt:7777
forumas.lrg.lt
 
Lrg.lt Serveris turbūt yra vienas iš seniausių serverių Lietuvoje, šis serveris turi ispudinga praeiti...
 
Apie serverio praeiti - dabarti - ateiti...
 2009 rugsėjo mėnesį įregistruotas lrg.lt domenas kaip Lietuvos Realus Gyvenimas trumpinys. Pats projektas visada buvo samp serverio svetaine. Tuometinis didžiausias samp serveris Lietuvoje. 2010 metais prie lrg.lt prisijungė antras pagal populiarumą serveris los-santos.lt ir buvo nuspręsta persikelti į tuometinį adresą, nes paklausa pačiu samp buvo gana didelė, o pats los-santos miestas yra didesnis ir optimalesnis serverio plėtrai. 2011 metais buvo grįžta prie minties, jog lrg.lt reiktu grąžinti į samp pasaulį ir buvo daromas serveris pusę metų, tiesa pasakius, pačios samp bendruomenės dėmesio susilaukęs milžiniko, tačiau dėl laiko trūkumo, serveris nebuvo užbaigtas, tačiau per paleistą betą stratą į serverį susijungė 380+ žaidėjų, tada dėl didelės apkrovos serveris užlūžo, nes iš viso į serverį bandė jungtis NET 714 skirtingų ip klientų. Buvo nuspręsta padaryti pusmečio pertrauką, o ir kaip lrg.lt sugrįžo jis vangiai plaukiojo tarp kitų serverių ir nesusilaukė didelės sekmės, buvo pasiektas 202 rekordas 2012 metais, o vidurkis tai krisdavo tai mažėdavo, per "scripterių" prastumą, projektą perėmė vienas iš ilgainių savininkų Zigmantas (samp_tėvas) . 2013 metais buvo nuspręsta kardinaliai pakeisti patį serverį ir su juo eiti iki galo, buvo taip pat nuspręsta, kad jis visada liks toks kaip buvo pakeistas paskutini kartą po wipe, be emigracijų, sunkus žaidimas..
 
 
APIE SERVERIO SISTEMAS 
 
Išmalda :
Atsibodo serveryje sunkiai dirbti ir norite užsidirbti pinigu lenvai? Jus galite nuvažiave į stotį parašyti /ismalda ir jus galėsite palikti AFK ir eiti nuo žaidimo. Jums nereikės nieko daryti ir jus užsidirbsite pinigu.
 
Sporto salės XP :
Jus galėsite nuvažiavę į sporto salę kaltis salės XP, kam to reikia? Kad jums būtų lengviau pabėgti nuo policijos. Jeigu jus turėsite daugiau salės XP negu policijos pareigunas jis negalės jūsų surakinti ir jam teks kviesti pastiprinima.
 
Žvejyba : 
Tai yra lengvas būdas užsidirbti pinigų jums tik reik meškerės, valo, masalo ir žinoma kantrybės. Nusipirkę meškerę, valą ir masalą prieikite prie žvėjybos vietos ir parasykite /zvejoti arba paspauskyte kairi pelės klavišą.
 
 
Banko grobimai : 
 Bankas gali būti grobiamas tik kas 1 valanda.  Norint užgrobti banką jums reikės ginklų ir sugebėti apsaugoti banką nuo teisėsaugos darbuotoju.
Priėja prie banko jums reikės parasyti /apiplestibanka ir stengtis išlaikyti banką užgrobta 20 minučių. Po 20 min jus prieja prie banko kasos parasykite /imtipinigus 
 
 
Dienos misija : 
Jus turėsite dienos misijas už kurias kas 10 misijų gausite įvairių prizu. Dienos misija galima vygdyti praėjus 24 valandom nuo praeitos misijos įvygdimo.
 
 
LRG Turbo misijos :
Prieš kalėdas yra atnaujinamos Turbo misijos kurias įvygde gausite prizu. 
 
 
KLAUSK.LRG.LT 
 
Į pagalbą žaidėjui mes žiūrime labai rimtai, jei ji bus gera - reiškiasi projektas bus tikrai geresnis, nes žmogus sužinos viską greičiau. Taigi vis mąstėme, kas galėtų pakeisti online pagalba. Pliusai online pagalbos tie, kad realiu laiku bendrauji su žmogum, tačiau vis pabosta tiems žmonėms sėdėti, o ir naujų žmonių atrinkti ne visada išeitis, taigi galvojome ta linkme: kas daro MultiPlayer žaidimus išskirtinius? Žinoma, kad bendruomenė, t.y. kiti žaidėjai, taigi kas padarytų pagalbos sistemą puikią - žinoma kiti žaidėjai, forume mes tokią skiltį turime. Na, ne visi ten eina klausti, taigi reikėjo kažko naujo ir labai paprasto ir mes tai padarėme.
 
AUKCIONAI 

 

Kas dirba tas uždirba, dirbdami darbus patys uoliausi norės pasiekti kažko daugiau tai puikiausia galimbė laimėti puikių prizų aukcionai randasi: http://www.lrg.lt/in...p?act=aukcionai dabar neatidarys, todėl kad reikia prisijungti su savo duomenimis kuriuos naudojate serveryje, jei turite accountą serveryje galite apžiūrėti vvp kas dar nėra su ją susipažinęs.
Aukcionuose bus dedami įvairūs prizai, vipai, kreditai, pinigai t.t . 

 

PARAŠAI

 

Kiekvienas užsiregistravęs serveryje ir prisijungęs ir VVP turės savo parašus !

 

 

TEAMSPEAK SISTEMA

 

Viskas labai paprasta - būdami TeamSpeak gausite kreditus, nuėjus į vvp ten, kur rodo jūsų raktą, turėjote pastebėti, kad atsirado teamspeak taškai eilutė, o apačioje paaiškinimas:

 

TeamSpeak taškai duodami už online prabūtą laiką: Už 1 minutę gaunate 0.01 taško. Surinkus 50 taškų aškų jie automatiškai paverčiami į serverio kreditus. Tai reiškia, kad 10 valandų= 5 kreditai.

 

Tačiau yra ir bus kelios sąlygos:

 

1. Privalote TeamSpeak būti su savo Vardu_Pavarde, tokiais kokie yra ir serveryje. Nors vienas simbolis bus kitoks - kreditai nedidės!

 

2. Turite būti patvirtintas narys. Jei esate neįvedęs rakto - kreditai irgi nedidės. Kaip pasitvirtinti paskaitykite tiesiog aukščiau, jei nežinote kaip atsisiųsti programa, ten taip pat parašyta.

 

 

Krepšinis 

 

Lietuva krepšinio šalis, taigi nutarėm ir mes neatsilikti virtualioje erdvėje, krepšinį mėgsta ar žaidžia praktiškai visi, todėl nusprendėm, jog ir serveryje sužaisti su draugais būtų išties linksmą ir įdomu, prie šios sistemos serverio savininkas sėdėjo gana nemažą laiką, kol galiausiai pavyko! Krepšinis veikią puikiai ir mes visi juo džiaugėmės, bei didžiuojamės, nes mes turime tai ko kiti neturi, o dar drįsta sakyti, jog jų serveris realiausias.

 

 Komandos:

/komanda [1-2] - Pasirinkti komandą
/pk [ENTER] - Pakelti kamuolį
/mk [Kairysis pelės mygtukas] - Mesti kamuolį į krepšį
/dk [N] - Dengti žaidėją
/ak [Dešinysis pelės mygtukas] - Atimti kamuolį iš žaidėjo
/fk [Y] - Fasuoti kamuolį 

 

 

Šiukšlių rinkimas

 

LRG.lt žaidėjai yra tvarkingi, todėl jie renka šiukšles ir taip užsidirba pinigų. Radę šiukšlių maišą prieikite prie jo ir parašykite komanda /pakeltisiuksles tada nueikite prie konteinerio ir parašykite /mestisiuksles už šiukšlių išmetimą gausite 50 e. ir 3xp.

 

Bomba 

 

Bomba galima padėti su komanda /BOMBA  ją galės padėti kareiviai, gaujų nariai. Praėjus 3 sekundėms bomba sprogs.

 

Paros Dovana 

 

Prisijungę į serverį jums išmes lentelę PAROS DOVANĄ. Paros dovaną galėsite pasirinkti: RIZIKUOTI arba NERUZIKUOTI. Nerizikuosite gausite mažesnius prizus, rizikuosite galite ir nusivilti.

 

 

 

Monetos žaidimas

 

Turbūt daug kas žinot šitą žaidimą ir turbūt esate nekartą jį žaidę.

Tai jums reikės pasirinkit su ko mesti monetą, iš kiek mesti monetą ir herbą arba skaičių.

/mestimoneta

 

 

Į serveri kviečiami visi SAMP žaidėjai! Wipe metu vyks įvairus renginiai !

 

WIPE DATA

2016-12-10

 

 

LRG.LT LIK IŠTIKIMAS TAM NUO KO PRADĖJAI...

 

 

 

Redaguota , nario TheS
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Viskas nuo savininkų iki praeities  :D

Praeitis ,dabartis viskas kas surašyta yra tiesa, dėl savininkų dabar Zigmantas perėmė viską į savo rankas Nostesi yra kaip ir savininkas tikrai nesilanko serveryje.

 

101 priežastis kodėl verta žaisti LRG.LT pasiskaitykit jeigu idomu :)http://forumas.lrg.lt/naujokas/kodel-verta-zaisti.html 

Redaguota , nario TheS
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Praeitis ,dabartis viskas kas surašyta yra tiesa, dėl savininkų dabar Zigmantas perėmė viską į savo rankas Nostesi yra kaip ir savininkas tikrai nesilanko serveryje.

 

101 priežastis kodėl verta žaisti LRG.LT pasiskaitykit jeigu idomu :)http://forumas.lrg.lt/naujokas/kodel-verta-zaisti.html 

Kaip tu dar nesuprati, kad  Rimas Zavackas sukūrė LRG ir pardavė Zigmantui... ir pataisyk...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Lrg, lrg, lrg.. Kiek kartų šitas projektas skambėjo mano ausyse.. Teigiamai skambėjo.. Nuostabus serveris buvo, ir yra, IR BUS! Aišku aš būsiu vienas iš tų kurie niurnės dėl žaidėjų stokos, bet patys pagalvokit 1 prisijunge, tada prisijunge ir 2, nes mato, kad ir tas žaidžia, tada 3, 4.. Čia tokia "nenutrūkstanti grandis". Lrg.. 4 life :D Sėkmės iš naujo renkant žaidėjus :) Back to LRG.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3245 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...