Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Sukurk savo verslo idėją ir pasidalink ja su kitais!

Daren_Shan

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3507 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sugalvoti verslo idėją ir sukurti savo verslą, iš to gyventi, yra gana lengva žmogui, kuris žino, ką pasiūlyti, kokią paslaugą teikti arba ką parduoti už pinigus. Vat, pasvajokim, tarkim jūs turite rėmėjų, ir savo verslo idėjai kurti pradinį 50.000 LT ~ 14.500 € kapitalą. Kokį verslą kurtumėte?
Yra vienas tinklapis, projektas, kuris gali paremti 50.000 LT už verslo idėją. Pinigų grąžinti nereikia, jeigu bankrutuojate. Tuo projektu pasinaudojo jau apie 70.830 Lietuvos žmonių.
Kai panašią temą sukūriau, tik pasirodžius tam projektui, , per 1 dieną susirinko net 400 postų.

Taigi, kokį verslą pradėtumėte, kokią verslo idėją sukurtumėte už 50.000 LT kaip pradinį kapitalą? Tikiuosi čia, šitame forume yra mąstančių žmonių.
------------

Atnaujinta.

Čia 5 min. audio įrašas, jei kam sunku skaityti mano tekstą: http://vocaroo.com/i/s0hutmbUbh4G

Abejotinas dalykas, kad ši tema yra skirta šiam forumui. Rakinti.

Redaguota , nario Ðeivis
  • Teigiamai 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jeigu tuo projektu pasinaudojo ~ 70.830 lietuvos žmonių, o paremti gali 50'000 litų, na tarkim jeigu paremtų pilną sumą visiems, tai gautusi 35'41500 litų, eurais ~ 10'26521eur. Nežinau, kažkaip labai dideli pinigai jau čia.

Redaguota , nario Gytis'
Nuoroda į komentarą

Jeigu tuo projektu pasinaudojo ~ 70.830 lietuvos žmonių, o paremti gali 50'000 litų, na tarkim jeigu paremtų pilną sumą visiems, tai gautusi 35'41500 litų, eurais ~ 10'26521eur. Nežinau, kažkaip labai dideli pinigai jau čia.

Pasvarstom. Ideja: "auginam bananus". Tokios idejos nerems. Negalvok, kad ateini, ir tau duoda pinigų. Turi ateiti su verslo ideja, sukurtu verslo planu. Ne dėl pinigų žmonės eina ten, o kad gautų patarimų ir sukurtų savo verslą.

Principas paprastas: "pinigai auga ant medžių". Pinigus galima pasidaryti iš bet ko- laisvalaikio pomėgio, sėdėjimo namuose, net su telefonu būnant, tu gali užsdirbti, tik reikia turėti idėja.

Temą sukūriau iš smalsumo, tiesiog pafantazuokit, kokį verslą kurtumėte, jeigu turėtumėte 50.000 lt pradinį kapitalą?

Ir prašau negadinti temos, kvailais komentarais arba kritika, ačiū.

Nuoroda į komentarą

Įkurčiau žaidimų kambarį paaugliams.Tam kambaryje būtų naujausi žaidimai kuriuos galėtų paaugliai žaisti :) Būtų ir kompiuteriai ir konsolės.

Nuo šito beveik kas antras smulkus verslininkas pradėjo. Bet atsirado problema, kad BEVEIK kiekvienas žmogus gali įsigyti kompiuterį ar konsolę. Todėl šitą mintį reiktų praplėst kaip pasisedėjimų vieta, Pardavinėt kavą, šaltus gėrimus, bandeles. Ir tuo pačiu sustatyt papraščiausius žaidimų automatus. Bet tai manau atsipirktų irgi mažam kokiam mieste, nes tarkim kaune jau yra seniai tokių chill spotų ar kažkas panašaus.

Nuoroda į komentarą

Deividai, per daug tu čia save aukštini forume, neva čia visi tie kurie neturi verslumo gyslelės, jau yra netikę, baik tu nusišnekėt su savo tais balso įrašymais ir kitų žmonių niekinimais, man įdomu pats kur dirbi?

-- Niekas jums tos idėjos neparems, baikit svajot apie tokias nesąmones. Užaugsit, tuomet galėsit ką nors mastyt kai būsit moraliai už save atsakingi.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Deividai, per daug tu čia save aukštini forume, neva čia visi tie kurie neturi verslumo gyslelės, jau yra netikę, baik tu nusišnekėt su savo tais balso įrašymais ir kitų žmonių niekinimais, man įdomu pats kur dirbi?

-- Niekas jums tos idėjos neparems, baikit svajot apie tokias nesąmones. Užaugsit, tuomet galėsit ką nors mastyt kai būsit moraliai už save atsakingi.

Nustok komentuoti nesąmones :D Man žodžiu mintis dėstyti yra greičiau ir paprasčiau ir jeigu pats to nesugebi arba bijai, gal nebekomentuok išvis Einšteine :)) Redaguota , nario Ðeivis
Nuoroda į komentarą

Nustok komentuoti nesąmones :D Man žodžiu mintis dėstyti yra greičiau ir paprasčiau ir jeigu pats to nesugebi arba bijai, gal nebekomentuok išvis Einšteine :))

Turbūt didesnio kvailio už tave nesu matęs. "Pats pirmas dalykas, nuo ko prasideda verslas tai yra nuo šito tinklapio". Tiesiog šneki ir nusišneki,  esu apsuptas tokių žmonių, kuriems nereikėjo jokių tinklapių ar panašaus mėšlo apie kurį tu čia šneki ir bandai kažką motyvuoti, klaidingai. Visi negali būti verslininkai, 90% iš 100% visuomet dirbs svetimam dėdei ir jiems nepadės nei tavo kažkoks stebuklų puslapis, nei unikali idėja.

Dirbs viešuosius darbus? Jeigu? Nežinau, koks iq turėtų būti, kad šitaip viską bandai išvaryti. Lietuvoje minimumas yra 290EU. 1,76EU valandai.  Keistai atrodei, sakydamas, kad niekas čia nieko nekurs, tai wut? Kokiu tikslu ar pagrindu talpini savo mėšlą čia? "Tau nereikia visiškai nieko" Man įdomu kaip viską paaiškintum VMI iš kur pas tave atsiranda šimtai, tūkstančiai? Žmonės čia nebailiai, jie tokie pat kaip ir tu. Mikrofonas drąsos neparodo, kaip tu įsivaizduoji...

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą

Nezinai sito tinklalapio tai nepradesi verslo nes nerasi niekur kitur kas taves parems? Jai tu be smegenu ir emesi lengvo budo kuriuo daug kas naudojas tai mesmale ir gausis, geriausias budas paciam pamastyt, gal net ir i [-] ilyst, taciau poto uzsikrapstyt su siokia tokia praktika ir pns.. Papasakojai dalykus kuriuos graudu net klausytis.. 

Nuoroda į komentarą

Jai tu be smegenu ir emesi lengvo budo kuriuo daug kas naudojas tai mesmale ir gausis, geriausias budas paciam pamastyt, gal net ir i [-] ilyst, taciau poto uzsikrapstyt su siokia tokia praktika ir pns.. Papasakojai dalykus kuriuos graudu net klausytis..

Turbūt didesnio kvailio už tave nesu matęs. "Pats pirmas dalykas, nuo ko prasideda verslas tai yra nuo šito tinklapio". Tiesiog šneki ir nusišneki,  esu apsuptas tokių žmonių, kuriems nereikėjo jokių tinklapių ar panašaus mėšlo apie kurį tu čia šneki ir bandai kažką motyvuoti, klaidingai. Visi negali būti verslininkai, 90% iš 100% visuomet dirbs svetimam dėdei ir jiems nepadės nei tavo kažkoks stebuklų puslapis, nei unikali idėja.

Dirbs viešuosius darbus? Jeigu? Nežinau, koks iq turėtų būti, kad šitaip viską bandai išvaryti. Lietuvoje minimumas yra 290EU. 1,76EU valandai.  Keistai atrodei, sakydamas, kad niekas čia nieko nekurs, tai wut? Kokiu tikslu ar pagrindu talpini savo mėšlą čia? "Tau nereikia visiškai nieko" Man įdomu kaip viską paaiškintum VMI iš kur pas tave atsiranda šimtai, tūkstančiai? Žmonės čia nebailiai, jie tokie pat kaip ir tu. Mikrofonas drąsos neparodo, kaip tu įsivaizduoji...

Wow.. kokie Jūs "kieti" interneto erdvėje, skaitau ir juokiuosi.

1. Einam Čia: http://www.supergames.lt/topic/26197-forumo-taisyklės-atnaujinta-2015-01-06/ir skaitom:

gerbti kitus forumo narius ... ir jų nuomonę, neįžeidinėti ... civilizuotai.

2. Iš rašto, tai.. žmogus tiesiog beraštis (apie pirmą citatą), klaidų- gausybė.

3. Apie antrą citatą, galiu paįašyti irgi savo nuomonę:

3.1 Aš esu baigęs verslo vadybą ir taip, Lietuvoje visas verslas, visi buvę mano kursiniai  ir pats diplominis prasidėjo nuo UTC svetainės. Jeigu jos nežinai- tu savo verslo nesukursi.

3.2 Tavo žemo lygio aš nebūsiu ir įžeidinėti lankytojus man yra kvaila

3.3 Taip, kalbant per mikrofoną, yra KIEČIAU ir originaliau bei kūrybiškiau, nes girdi kaip žmogus bendrauja.

3.4 Ir t.t. Tingiu diskutuoti su penktoko lygio žmogumi.

Atsiprašau, kad sukūriau temą, kuri buvo populiari, o čia nepagalvojau, kad žmonės nesubrendę dar protiškai, mąsto labai banaliai ir mokyklinio amžiaus renkasi.

Temą rakinkite ir ačiū už dėmesį.

Nuoroda į komentarą

Na, jei kaip minėjai gautum pinigų kurti tik verslui, tikriausiai kurčiau e. parduotuvę. Galbūt žaidimų, kadangi visuomet atsiras tokių, kurie nori įsigyti legalų žaidimą. Žinoma, 50 tūkstančių litų tikrai tokiam projektukui neprireiktų, tačiau juos panaudoti būtų galima žaidimų įsigyjimui. Trumpai apibendrinus, kurčiau e. žaidimų parduotuvę. O šiaip dabar kažko rimčiau nesugalvojau  8|

Nuoroda į komentarą

50k? nežadu į kokį šūdą kišt tiek litų geriau ant kitur pasilaikau ir man supistu kažkokiu remėju nereik geriau pats pakūrsiu ką nors ir užsidirbsiu negu kažkuom remsiuos.

Labai gaila, kad administracijai dzin. Neteko matyti tokio forume, kuriame, taip žmonės bendrautų, kad žemiau jau ir už profesinį lygį. Žemiau, turbūt ir už prasigėrusį kaimietį. Labai gaila, kad tokie žmonės smukdo save patys ir forumą tempia kartu.

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3507 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...