Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Nemesis Draft - Viskas ką jums reikia žinoti.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nemesis Draft - Tai naujas LoL modas kuris bus įjungtas 2 savaites. Tiksliai nežinau kada jį įjungs, bet manau kitą savaitę, antradienį.

Šiame mod jums viskas is pradžių atrodys normaliai, 3 banai ir tada pickai. Visa Nemesis Draft esmė - championus jum parenka priešininkas! Žinoma, jūs irgi jam rinksite championą, tad visad priešams jimkit silpnus championus. Taip pat baninkite championus kurių nenorite, kad jums papickintų. Kai visi jau turi savo komandų kompozicija laikas išsirinkti lane. Tačiau tai nebus taip paprasta, nes visai jūsu komandai gali pajimti vien supportus, na o negi visi tada ir eisite bot? Jei jūsu komanda negavo nė vieno championo kuris galėtu, kad ir sunkai, bet pajunglint - eikit 2 top, o kiti lane paprastai - 1 mid ir 2 top. Manau viskas! Tai laikas Urgotui pasiekti 100% ban rate! :D

Galite gauti ir specialų Summoner's Icon' tačiau, kad jį gauti turite sužaisti bent vieną Nemesis Draft gamę ir nė karto neleavint, bei dodgint

Riot kuria tokius modus, kad jūs pasilinksmintumete, bei atsipūstumete nuo rimtų match, tad būkit geri, kad ir kokį lievą championą jum priešas papickino - neflaminkite, o žaiskite ir pasilinksminkite!

Tad GL & HF, Nemesis Draft jau įjungtas iki Vasario 23 d.

Redaguota , nario Topinis
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pradžioj pati idėja atrodė tikrai labai smagiai, bet pamažu pradėjo atsibosti. Pagrinde tos pačios kovotojų kompozicijos, kovotojai dažniausiai būna parinkti iš support'o rolės kas žymiai prailgina match'ų trūkmę ir pačiam lobby gan ilgai visas procesas užtrunka. Dar susidūriau su krūvom labai užp*sančių žaidėjų kurie aiškina koki kovotojai yra "op", o kurie ne ir pagal tai ban'ina.

Mano akimis pakolkas vienas iš prasčiausių event gamemode

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...