Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Rašymo paslaugos


Mindaugasz73

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3361 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Įžangą,

Sveikas mielasis forumo lankytojau! Galbūt jau ilgą laiką privalai aprašyti savo norimą knygą ,išanalizuoti jos turinį,aprašyti projektą ar jo sistemas ,jeigu taip ?Tai šis pasiūlymas kaip tik tau! Jau ilgą laiką neužsiimu kokia nors naudinga veikla todėl sumaniau parašyti temą kuri atskleistų iš dalies apie mane bei mano darbą,ką aš siūlau ir kuom tai naudinga.Iš pat pradžių nesitikiu ,kad susidomėjimas bus didžiulis ,bet jeigu kažkam tai nors  bus aktualu tai vis šis tas judant savojo tikslo link. :)

Kuom aš užsiimu?

  • Taigi ,mano sakykim paskirtis bei pagrindinis darbas yra rašyba ,aš tuom užsiimu jau kelerius metus..Esu buvęs keleto sa-mp projektų prižiūrėtojas/savininkas ,laikraščio įkūrėjas ir puoselėtojas.Jau nepirmus metus kuriu anketas,aprašau forumus,kuriu motyvacinius laiškus bei skleidžiu įvairia informacija kuri yra naudinga jums bei jūsų projektui.

Pagrindinės mano savybės

  • Pagrindinė mano savybė yra nuoširdumas tai yra:Visada atskleidžiu tiesa ,kad ir kokia ji bebūtų ,visada šneku atvirai nieko neslepiu nuo kitų kurie siejasi su ta veikla kuria užsiimu.Atsakingai žiūriu į savo darbą ir jeigu nebūna rimtos priežasties jo neapleidžiu o jeigu ir taip atsitinka asmeniškai pranešu savo darbdaviui arba bendradarbiui.Esu vienašališka asmenybė tai reikštų ,kad esu lygus su visais jei visi yra lygus su manimi.Gerbiu kiekviena kuris kažką daro ,nesvarbu kokios lyties bebūtų ,kokios išvaizdos ar sudėjimo ,jeigu jis yra lygus su manimi ,tuomet aš esu lygus su juo.

Ką aš siūlau?

  • Konfidencialumą. 
  • Raiškų ,aiškų bei suprantama tekstą.
  • Puikų bendravimą.
  • Greita aptarnavimą.
  • Galimybės suteikimą pretenduoti į kurį nors iš postų kuriam reikalinga anketa.
  • Išsamumą.
  • Kruopštumą.
  • Atsakinga bei kruopštų darbą.
  • Galima skype reklama. 
  • Kontaktų pasidalinimai.
  • Įvairių projektų vartotojo vardus su tam tikra reputacija. 

Kaip viskas turėtų vykti ?

  • Pirmiausia jūsų tikslas turėtų būti susisiekti su manimi per skype.Atsakyti į keletą galimų klausimų ,bei pateikti temą kurią reikėtų aprašyti.

Ar už tai reikės mokėti ?

  • Dėl šio klausimo manau mažiausiai reikėtų sukti galvą ,kadangi pinigų ar kito užmokesčio neimsiu kol darbas nebus atliktas ,o patsai mokestis tai pat nebus itin brangus su kiekvienu asmeniu dėl mokesčio tarsimės atskirai.Galimybė atsiskaityti galima bus ne tik pinigais(serverių kreditais,sa-mp pinigais ,vartotojo vardais ,privilegijomis ar kitomis serverių paslaugomis). Pagrindinis atsiskaitymas priklausys nuo to kiek žodžių sudarys jūsų temos aprašymas arba anketos klausimų analizavimas. 

Patikimumas 

  • Kadangi buvau kelių projektų Prižiūrėtojas/Savininkas manau tai viena iš priežasčių kodėl esu patikimas ir kodėl mane vertėtų rinktis,suprantu ,kad mane žino ne visi ,bet tai ne priežastis nepabandyti ,galimi ir tarpininkų atsiskaitymai iš SG projekto vadovybės.

Darbų pavyzdžiai 

  • Kad įrodyčiau ,kad esu tinkamas pasirinkimas ,pakvietus į skype pateiksiu keletą savo jau atliktų darbų ,kuriais remiantis galėsite susidaryti savo nuomone apie mane.

Taipogi galiu dirbti vienam konkrečiam projektui ,kurti aprašymus bei įvairius tekstus,esant reikalui per diena galiu parašyti per 2000žodžių ir daugiau,priklauso aišku nuo to kiek turiu laiko.

pexpit13.png

Skype:Pexpit13

Redaguota , nario Mindaugasz73
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Iš tavojo P.S aprašyto aprašymo apie tavo teikiamą(-as) paslaugas matosi, koks tu puikus rašytojas. :D

 

Kableliai mėtosi bet kur, ir tikrai bet kaip. Žodžiai sumakaloti velnias žino kaip ar mokykloje mokė žodžių skyrybą? Ar žodis kartu, ar atskirai. Anyway klaidų vien aprašyme kaip kiekviename kampe prišikta pasakyk kas šiais laikais nesugeba parašyti, ar išanalizuoti tam tikrų tekstų, ar apsakymų? Easy.

 

Švelni, moderni, patraukli kritiką kurią išsakiau su didžiausiu malonumu.

 

Mylėkites, ir būkit mylimi. Salut.  :taika:

Redaguota , nario WhyMe.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

"laiškus bei skleidžiu įvairia informacija kuri yra naudinga jums bei"  prieš "bei" reikia kablelių (dėl to nes garantuotas) žodelyje "įvairią" reikia nosinės nes atsako į klausimą "ką?' žodyje informacija, šiuo atveju taipogi reikia "informaciją" "a" nosinės raidės.
Na asmeniškai, iš tavęs nieko neimčiau, nes jei tu "leistum" ar "rašytum" laikraštyje straipsnius ar kažką tai, senai būtum atleistas :D Taip kad nepudrink smegenų ir eik pirmiausia pats pasimokysi Lietuvių kalbą.

Bėja, šios klaidos yra tik dalis jų, kurios dar yra šitame jo "tekste". Nes tai užmačiau per ~10 sec. vos tik pradėjęs skaityti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3361 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...