Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Grplife.lt - Naujovių era!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3337 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

                                              69c71222b7de21b6510abc48e880eccb858.jpg

 


Visas serverio aprašymas yra parašytas iš realiu pokalbiu kurie buvo diskutuojami ne vienus metus.
 
Sveiki , norėčiau Jums papasakoti mano akimis įdomia istorija , kurie sukūrę du bendraminčiai. 
Pagalvojus koks didelis populiarumas  Lietuvoje " Grand theft auto multiplayer " Beveik kiekvienas lietuvis yra bandęs pažaisti ši žaidimą , o dauguma net liko šitame pasauli ne vienus metus ir net šiomis dienomis dauguma žaidžia ši žaidimą nors ir yra jau viskas pabodę. 
Pagalvojus visoje " Grand theft auto multiplayer " Lietuvių žaidimo istorijoje visada budavo pirmoj vietoje " GRP " serveriai gal dėl to paprasto ir elementaraus žaidimo , o gal dėl žaidėju amžiaus manau apie tai galima diskutuoti visa dieną , bet visa esme būtų tapati , kad taip yra įdomu , dauguma Role - Play žaidėju pradėtu tam prieštarauti , bet taip jau yra dauguma žaidžiančių ši žaidimą yra paauglei ir jos įtraukę didesne laisve , nes realybe ir taip jos riboje , tik nereikėtu pagalvoti taip , kad iš GRP reikia daryti kažkokie masofke kurioj vyksta nesąmones , aš manau kad viska galima sukontroliuoti tik reikia komandos kuri mokėtu tai padaryti. 
Vėl pradėjus kalbėti apie tos senu žaidėjus kurie dar yra patyre sena gera " GRP " skoni dažniausiai kiekvienas iš jų naujokui pasakytu , kad tu nepamatysi , kaip ankščiau būdavo įdomu žaisti tuose paprastose " GRP " serveriuose. Kodėl kiekvienas senas žaidėjas tai turi sakyti ? kodėl mes turime ši " GRP " vardą minėti , kaip sena istorija kuri pasibaigė greitai , kaip sapnas daug klausimu ir nėra atsakymu mes tai pabandėme apsvarstyti ir pakeisti ši požiūri į kiekvieno " Grand theft auto multiplayer žaidėjo ir mes tai būtinai turime pamatyti šias 2015 metais. Vis mastėme galvojom , kaip tai pateikti visiems šio žaidimo mėgėjams , kaip butu įdomu išvysti serveri kuri matydavom ankščiau , kaip dar būdavome jaunesni. Idėja pradėta kurti jau ne vienus metus tik nebūdavo tos tokios motyvacijos kuri paskatintu dėti ši stipru žingsni į Sa:Mp pasaulį , daugumos serveriu žlugimas mums visada vėl nuleisdavo žemiau ir ta idėja nekildavo aukščiau deją. 
Taip vis garsiai mastydavom nuo 2012 metų , net pagalvoti nebūtų būtų galima 2014 metai ir vėl iškilo tapati diskusija kuri mus vis kankindavo ne vienus metus. To tarpu , kaip vėl pradėjo kilti klausimai mes padėjome vienam senam projektui plėstis ji tvarkyti , ir ta mūsų idėja vis lindo pasakojom ne viena to serverio žaidėjui dauguma sako pirmyn kurkit mums motyvavo ir tas nors kurti vis kilo , kaip įdomu kaip tave motyvuoja manau visi žinote ta jausmą ir žinote , kaip tai gera ir norisi vis daryti daugiau. Kadangi kuriam projektui mes padėjom mūsų galimybes buvo ganėtinai ribotos ir negalėjo daug sau leisti daryti tas mus labai trugde parodyti ką mes galima padaryti serveriui , o pačiam to serverio savininkui visiškai yra nusispjauti ant jo projekto jam svarbiausiai yra žaidėjas reiškias gerai jis dėl jų nesistengę kažko daryti. O mus tai motyvuoja mes norime padaryti kitaip ir viska įrodyti ir tas noras vis labiau kyla kaip viskas įdomu aptarėme vėl diskutuojame ir pastebėjome , kad mūsų diskusijoj nėra tokios temos " Jei mums nepasisektu kas tada " 
Vis tas noras kažką įrodyti mus privedė prie didesniu žingsniu ir mes pagaliau prie temos " Koks galėtu būti projekto pavadinimas " 
Ant stalo padėta didele užrašu knygute daug pavadinimu ir visi mums netinka visko norime , bet nežinome kas tiktu labiausiai. 
Kaip pagalvojus visam tam sąraše net nebuvo pavadinimo " GrpLife "  vis daugiau daug braukimu , bet pats pavadinimas dar nebuvo aiškus koki ji reikėtu daryti ir , kaip pristatyti. Galiausiai pagalvojom , kad pakeitus tema tas pavadinimas tikrai išlys netikėtai , nes dažniausiai geri įvykiai būna to atveju , kaip tai įvyksta netikėtai. Po mūsų visu braukimu prabėgo gal keletas dienų , bet pavadinimas vistiek nebuvo pilnai sugalvotas , bet tiesiog diskutuojam banaliai jei mes norime atvaizduoti sena " GRP " tai visam pavadinime" GRP " turėtu ir atspindėt , o " Grand theft auto multiplayer " žaidėjas mes norime sukurti virtualu gyvenimą kuriame jie galėtu laisva savo laiką praleisti ten su išskirtinėmis akimirkomis , galiausiai išlindo žodis " Life " GrpLife aptarėme skamba gal ir banaliai , bet su šio pavadinimu dar labiau galim pateikti savo idėjas ir pagaliau turime serverio pavadinimą gal ši istorija skamba banaliai , bet norėjome pateikti tai kas įvyko realiam pasauli norime , kad jus suprastute ką mes supratome kalbėdami per tos metus.
 

 

 

- Kontaktai

SKYPE:info-grplife.lt

GMAIL: [email protected]

Redaguota , nario Linas.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3337 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...