Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

2016 m. AMD išleis 14 nm procesorius su Socket FM3+ lizdu


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3369 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

OiwUzfO.jpg

 

Kompanijos AMD vadovybė jau spėjo užsiminti apie tai, kad šiandien darbuojasi prie kelių 14 nm produktų. Daugiau informacijos apie tai nusprendė pateikti švedų puslapis SweClockers.

 

Kaip žinia, 2016 m. turėtų pasirodyti nauji AMD procesoriai su x86 suderinama architektūra Zen. Pastarosios kūrimui vadovauja Jim Keller, kuris dar visai neseniai darbavosi prie Apple mobilių procesorių.

 

Šaltinio teigimu, Zen procesoriai pasiskolins iš Bulldozer ir Jaguar mikroschemų geriausius bruožus, tuo tarpu užduotys su daugybe duomenų srautų bus apdorojami, naudojant principą „Simultaneous Multi-Threading“. Šį režimą Hyper-Threading pavidalu jau kuris laikas galima sutikti Intel procesoriuose.

 

14 nm šeimos procesoriai AMD Summit Ridge su Zen architektūra turėtų pasirodyti 2016 metų III ketvirtyje, nors visai tikėtina, kad kompanija savo planus gali ir peržiūrėti.

 

Naujų procesorių TDP neturėtų viršyti 95 W, branduolių skaičius gali siekti aštuonis, o štai apie integruotą grafiką kol kas nieko nežinoma.

 

Stacionariems kompiuteriams skirtose procesorių versijose bus naudojamas Socket FM3+ lizdas, jiems reikės ir naujų mikroschemų rinkinių. Įdomu tai, kad PCI Express 3.0 kontroleris persikels į procesorių, o atminties kontroleris palaikys DDR4 modulius. Tiesa, kiek kanalų bus skirta darbui su atmintimi, neaišku.

 

Šaltinis: FaceIT.LT

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3369 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...